![]() |
![]() |
#61 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3532
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() zalim dostlarım
Ömrümden dökülüp gittiniz bir bir, Meçhulde durdunuz zalim dostlarım Gençliğim sizinle düştü yollara, Sırtımdan vurdunuz zalim dostlarım Boynuma dertlerden kolye taktınız, En güzel yıllarımı yakıp, yıktınız Bana bir mutlu an bırakmadınız, Gönlümü yordunuz zalim dostlarım Sırtımdan vurdunuz zalim dostlarım, Gönlümü yordunuz zalim dostlarım Hatır mı sordunuz zalim dostlarım, Canımı aldınız zalim dostlarım Ne ümit, ne heves kaldı gülmeye Darıldım şansıma, küstüm kadere Çileli hayatım geçti boş yere, Hatır mı sordunuz zalim dostalarım Gözümden sel gibi döküldü yaşım, Şimdi bir virane bu dertli başım Ne çıkar olmasın bir mezar taşım, Canımı aldınız zalim dostlarım Sırtımdan vurdunuz zalim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yol arkadaşım
Her sabah bu yolda karşılaşırdık Gözgöze bakışıp selamlaşırdık Soğuk bir kış günü senle tanıştık Nerdesin şimdi sen yol arkadaşım?? Eskiyi andıkça gözlerim dalar Maziye baktıkça yüreğim yanar Unutmadım seni geçsede yıllar Nerdesin şimdi sen yol arkadaşım Bir yuva hayali kurardık senle Evlenecektik biz bahar gelince Bir yuva hayali kurardık senle Evlenecektik biz okul bitince.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yine mi
Yine mi sen yinemi sen Ne istiyorsun benden Herşeyimi aldın zaten Sevemem seni yeniden Kaçtım senden kurtulamadım Maksadın ne anlayamadım Ölen aşka can verilmez Bunu sana anlatamadım Yine mi sen yinemi sen Düştün artık gözümden Bir gün huzur bulamadım İnan senin yüzünden Kaçtım senden kurtulamadım Maksadın ne anlayamadım Ölen aşka can verilmez Bunu sana anlatamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllarım boşa geçti
Hasretinin peşinde, Çok mevsimler değişti Şimdi anlıyorum, anlıyorum ben Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim, Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim, Yıllarım boşa geçti Geri dönmek artık zor, Sensizlik yaşanmıyor Hayat geldi, gidiyor, Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim, Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim, Yıllarım boşa geçti |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() yıkan sendin
ben aşkına saygı duydum onun için boyun eğdim bir kez sana gönül verdim yanan bendim yandıran sen gittin yüreğimi yaktın yaş oldun gözümden aktın sen gittin ardınadan baktım yıkan sendin yıkılan ben onurluyum kal diyemem ben sevdim seni bilemem yol yakınken dön diyemem yollar bendim çiğneyen sen sana nasıl anlatayım zaten herşey ortada bak yakın yeri ettin uzak hasret bendim gurbetse sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() yemin ettim
Hiç uzatma ellerini Tutmam artık yemin ettim Dalıp gitme gözlerime Bakmam artık yemin ettim Gönül verdim pişman ettin Ömür verdim ziyan ettin Sevdiğime pişman ettin Sevmem artık yemin ettim Sevgilimi sevgimi yok Senin sana hiç hayrın yok Çok çektirdin bana çok Sevmem artık yemin ettim Çok kırık bu kalbim sana Kendini boş yere yorma Yeminlere hiç baş vurma Kanmam artık yemin ettim |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşanmıyor
Tek başına hayallerle söz geçmiyor şu gönlüme, Olmayacak ümitlerle yaşanmıyor,yaşanmıyor, Unutmadım unutamam bedenimde tenimdesin, Hep aklımda güzel yüzün, düşlerimde benimlesin. Unutmayı istesemde yüreğimden silemedim, Tükeniyor umutlarım, seviyorum diyemedim. Yaşanmıyor, yaşanmıyor, geceler gündüz olmuyor, İsyanlarda çaresizim, gülüm sensiz yaşanmıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() yaralı
Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her feryat bin dertle ağlamak nedir ki Bu nasıl çiledir çekilir gibi değil ki Çırpınır dururum hep böyle yaralı Yaşarken yanmışım cehennem nedir ki Bağrımda bir ateş gülmedim yaralı Bu nasıl çiledir çekilir gibi değil ki Çırpınır dururum hep böyle yaralı |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yalanın batsın
Terkettiğin yüreğime, Hangi yüzle dönüyorsun Sevdim diyorsun, affet diyorsun Kapım sana açılsa da, Gönlüm seni kabul etmez Bir özür yetmez, kalbim affetmez Sen bahtımın kara kara sayfası, Kapanmadı ihanetin yarası Yalanın batsın, sevmedin ki, Yalanın batsın inanmam ki Yıkıpda gittin umutlarımı, Nasıl unutayım ki Acıları yüreğime insafsızca sen bıraktın, Nasıl ağlattın, hatırlar mısın? Demek bensiz yapamadın, Hala yalan söylüyorsun Uslanmıyorsun, kandırıyorsun Sen bahtımın kara kara sayfası, Kapanmadı ihanetin yarası Yalanın batsın, sevmedin ki, Yalanın batsın inanmam ki Yıkıpda gittin umutlarımı, Nasıl unutayım ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yalancı bahar
Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır Yalancı baharın yalan çiçeği Vefasızlık senin meziyetinmiş Sen beni bırakıp gidiyorsun ya İnsanlığın seni çoktan terketmiş Yolunda harcarken Bütün ömrümü Sende görmek varmış Zalim zulmünü Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 30 (0 üye ve 30 misafir) | |
|
|