![]() |
|
|||||||
| Şarkı Sözleri Yerli& Yabancı şarkı sözleri.. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3567
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Niye küstün bana
İstersen birdaha adımı anma Yeterki ne olur suçumu söyle Neolur hiç durma suçumu söyle Niye küstün bana Niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye birtanem niye Bilmeden aşkını yıktım mı senin Ne olur hiç durma suçumu söyle Yeterki ne olur suçumu söyle Niye küstün bana niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye bir tanem niye Niye küstün bana İstersen birdaha adımı anma Yeterki ne olur suçumu söyle Neolur hiç durma suçumu söyle Niye küstün bana Niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye birtanem niye Bilmeden aşkını yıktım mı senin Ne olur hiç durma suçumu söyle Yeterki ne olur suçumu söyle Niye küstün bana niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye bir tanem niye |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 18 (0 üye ve 18 misafir) | |
|
|