![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dudak
Bir dağ mısın Bir gül yaprağı mı Kelebekler vadisi Gönlümün Ertuğrul Şakar
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dudakların Susuyorken
Dudakların susuyorken Gözlerinin perdelediği kalbin Bir mors sinyali veriyor İstemek bazen kelime mi? Bir yürek off'una dağlar sallanır Bir rüzgar uçurur gövdeyi Bazen ne sessiz depremler Olurda bilemeyiz uykuda Hiç başlamamış nice eylemler Hüzzam perdelerle üzülen Kırılgan bir kalbin hassaslığında Kuşkonmaz inceliğiyle gelen Dudakların susuyorken Bir yürek davul olur mu? Acılar içinde şirince gülen İçimdeki kim demiyeceğim Bütün kavramları hapsediyorum Bir mumun ışığını seveceğim Ertuğrul Şakar
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durağan Ekim Düşleri
Sarı eylülün ardından Göç mevsimi başladı göklere Bilinmezliğe bir şarkı Durağan ekim düşleri Yerde kalmış yapraklar gibi Topraksı sevinişleri Ağzımı açmıyorum görüyorsun Tohumlarca toprağa ekilip Kayboluyorum karanlıklarında Kanatları yok düşen silahın Geceye yapışan gözyaşının Duruyor hayallerin yanaklarında Bu ekim bir başka Atilla İlhan oldu şiir Toprak doydu aşka Seni seslemek istemiyorum Ses yırtıcı bir silah Acı bir ah Bu ekim yandım yıkıldım Yüreğimi bantladım Bir arpa boyu adım Ertuğrul Şakar
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ebediyet Bahçesinde
Uyuyan sükut yeşili tepeler Yufka açımı kıvrımında mavi deniz Kulaklarında mermer beyazı küpeler Destan çiçeklerinle içindeniz Cennet yıldızlarını toplayan toprak Patikalar asmış yeşil gerdanına Yırtıyor gökyüzünü gururla bayrak Anıt yiğitlerin; şanı adına Kalk Süleyman Paşa, kalk! Kırk canla kuşan kılıncını Sallarla geçtiğin bu yatak Boğdu attı Avrupa’nın hıncını Yoksul ve yorgun gördü yedi düvel Dev zırhlılarla saldırdı Ölüm fırtınası kıyamet bir el Kasırga misali esti,çıldırdı İşte kefen beyazı umut Süngü takmış parıltılar içinde iman Ölmeyi emreden bir yüce komut Toz ve alev depreminde bir vatan Taş,toprak tabyalar arasında Ebediyet bahçesi bu Gelibolu Her babasız çocuğun yarasında Bir Çanakkale taşır Anadolu Çanakkale Anıtı’nda ben varım Vatanın mührüdür şimdi Mehmetçik Bu anıt; inanç,azim ve kararım Dünyaya karşı başım dik Bu şehitler sayılmakla,övülmekle bitmez Nasıl anlatılır Seyit Onbaşı? Tasvire mecalim, hayalim yetmez Kaldırdığı mermi, Türk’ün şerefli başı Hatice Ana’nın vatan kurbanı Saçları; kınalı kınalı Hasan Yahya Çavuş bir orduydu sanki Tekke Koyu’nda durduruldu düşman Hasmına su veren, el uzatan Türk Unutulmayacak asırlar boyu Düşmanını bile evladı yapan Bir millete tanıktır Anzak Koyu Savaşı süngüyle, dipçikle ören Barış çiçekleri taşıyan bir dal Dehasını topraklar boyu seren Yenilmez yüreğim Mustafa Kemal Yemyeşil bir toprak, masmavi ümit Milli kimliğimdir attığım adım Aldığım nefesin bedeli şehit Ben Çanakkale’de beni tanıdım Sonsuzluk iklimi bağrında yatan Her taşın altında bir gül, bir lale Diyorsam bu toprak bana bir vatan Işığım olmalı hep Çanakkale Ertuğrul Şakar
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ebru Gözyaşları
Seslerde tükenen sevda bizim ki Yankılanıp gelmez sonsuza gider Karakalem eskiz,yap boz çizim ki Hiç oynayıp gülmez,ansıza çizer Kaçan kovalanır,topallar aşklar Bir zaman yeniydi harabe köşkler Harap bahçelerde duyulmaz meşkler Mazi hatırayı ıssıza çizer Bu dal meyve idi,meyve de bende Gülüşler koşardı,o narin tende İzlerini bile alıp gidende Ebru gözyaşları sessize çizer Ertuğrul Şakar
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ekle
Bu bayramda Hüzün ekle yüreğine Gözlerini ıslat camlarda Dönmeyecek bir kuşun gidişini Gelmeyecek bir ısının bitişini Avuçlarındaki son sıcaklığı sık Gönül zindanında volta at Bir ah, bir of kısık Kar beyazı bir güneştir uçan Hasrettir yaralar açan Ertuğrul Şakar
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elbise Giydirme Sevgiye
Dert çıplak olmalı Aşk çıplak Elbise giydirme sevgiye Makyaj yapma Kokun senin kokun kalmalı Kokmamalı bir marka Seviyorum dememeliyim Senin dışında ki hiç bir şeye Ertuğrul Şakar
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eskişehir
Sevgide bir Yunus Aşk ta yürekten Battal Hak ararken bir Hızır Dertte tasa da Porsuk Kıvrım kıvrım bir nehir Bozkır olmasına bozkır İçime ayaz verir Gözleri göçmen göçmen Sanki sıcacık çimen Ey sevgili toprağım Bir tanem Eskişehir Ertuğrul Şakar
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evrensel Aynada Kendi Kendime
Evrensel aynada kendi kendime Yalnızlığımı oyun alanlarında arıyorum Kendimi görmekten bıktım Kendimi öğrenmekten Beni her ikiye bölüşümde paylaşımda Beni yapıştırıyorum yalnızlığıma Gök ve yerküreyi dürecek olan Okumam için beni bana açıyor Başka şeyler arıyorum evrensel aynada Bütün yansımalar bana çıkıyor Kızıldeniz'i yarmış Musa Ölüleri diriltmiş İsa Her denememde aşkla sevgiyle Yıkık yüreğimi buluyorum orta yerde Can derdine düşen çabalarım Ey aynamda oynayan yalan hayal Ertuğrul Şakar
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gar Saati
Ne kondüktördür Ne makinist Ne yolcudur Ne karşılayan Ne öten düdük Ne anons sesi Ne kaçar Ne kovalar Ne endişe vardır Ne telaş Ne geçmiştir Ne de ati Bir derviş kalbidir Gar Saati Ertuğrul Şakar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 591 | 05-28-2009 05:41 PM |
Ertuğrul Şakar | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 260 | 04-21-2009 07:44 PM |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 592 | 08-07-2008 02:17 PM |
Ertuğrul Özkök'ün Tek Beklentisi/21 Temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:32 PM |
Çağla 6., Ertuğrul 8. sırada.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 11:12 AM |