![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Dair
Seni sevmektir kutsal ödevim Zulümde karınca, sevgide devim Seni mutlu etmek yalnız görevim Sana kavuşmak için çektiğim cefa Seninle ölmeye yemin ederim Mutluluğu sana temin ederim Kalbimdeki sevgiden emin ederim Yalnız seninle sürerim sefa Senden gayrisini görmüyor gözüm Her şeyiyle sana bağlıdır özüm Dinle; budur sana son sözüm Tüm kalbimle seveceğim bu defa Sevmedim, sevemem zaten yalanı Tatlı sözle avutalım yılanı Boşver, anma bana falan-filanı Seninle bulundu aranan vefa Çal-03.06.1999 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Hasretim
Hasrete dayanmaz bu dağlar, taşlar Ben nasıl dayandım; bilemiyorum Aşkının önünde eğilir başlar Ben sana kul oldum çekemiyorum Aşık olan gönül bu derdi çeker Varlığın olmasın hasretin yeter Bu çile ki; ancak seninle biter Bir çare arasam bulamıyorum Yüzünü göremem, olsun; ne çıkar Gönlüm ne senden, sevdandan bıkar Seninle olmamak canımı sıkar Resminle sadece avunuyorum Hilâl kaşlarını çatma ne olur Saçına beyazlar katma ne olur Benden başkasına bakma ne olur Güzel gözlerini göremiyorum Çal-21.07.1994 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Özlem
Seni böyle seveceğimi bilmezdim Bulduğum huzurdan yüreğim çağlar Uğruna döktüğüm teri silmezdim Yare gideceğim çekilin dağlar Hasretine boyun eğmekten bıktım İçimdeki özlemi kalbime tıktım Seninle sevgide doruğa çıktım Yüzünü göremeyen gözlerim ağlar Sen olmayınca güllerim soldu Yalnızlık gönlümün hazanı oldu Sımsıcak odama zemheri doldu Hüznünden gazele vuruyor bağlar Gelip de yaramın merhemi olsan Bir geceliğine düşümde kalsan Sevgi arıyorsan kalbimde bulsan Aşkın için eriyor içimde yağlar Kalbime saplanan sihirli oksun Herşeyim tamam, yalnız sen yoksun Bırakma beni sevginden yoksun Sana hasret gönlüm karalar bağlar Ben sevdiğimi cesur tanırdım Eski halimde olsam utanırdım Böyle adetleri öldü sanırdım Şimdi arkamızdan gülüyor çağlar Aklımdan geçeni bir yapabilsem Gönlümün feryadını dindirebilsem Zamanı geriye döndürebilsem İçimdeki duygular yaralar bağlar Çal-17.08.1999 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bilirsin
Neşeden bie eser kalmadı serde Sen düşürdün beni çekilmez derde İçine düştüğüm girdabı gör de Sevgi dolu kalbimi alıver gitsin Kanlı yaşla doldu seven gözlerim Görünmesin diye senden gizlerim Yanımda olsan bile seni özlerim Hayalimde bir gece kalıver gitsin Halimi görenler arkamdan gülse Hasretin bedenimi binlere bölse Kalbim elinde dikenli gülse Dilersen dalını kırıver gitsin İster sana oan sevgimi unut İster dilindeki ismimi unut Duvarda asılı resmimi unut Kalbimi çöplüğe atıver gitsin Bir güldür gönlüm dalı kırılmış Gelecek her günün umuduna sarılmış Çiğnenmesi için ayaklara serilmiş Kafesteki o kuşu salıver gitsin Denizli-19.11.1998 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Türk Askerisin
Ağlama beni de soran yok diye Yaptığın vatan borcu sitemin niye Okuyup baktıkça mutlu olasın Bu değersiz kâğıt sana hediye Tüfeğin varya o sana yeter Sana hasret kalmak ölümden beter Yurdumun bir ucunda mutlu kalasın Sayılı gün değil mi bak o da biter Burada derdime bin dert eklerim Teskereni çabuk al; seni beklerim Asker kardeşlerime bir selam söyle Sizin içindir en güzel dileklerim Nasip edese Mevlam, bizde geliriz Bu vatan uğruna canlar veririz Su uyusa bile düşman uyumazmış Gece gündüz demeden nöbet bekleriz Sevginin ve barışın ezeli bekçisisin Vatanından ayrılmaz biricik neferisin Nice türlü engeller seni yıldırmaz Unutma ki sen; KAHRAMAN TÜRK ASKERİSİN Çal- 19.05.1995 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Ve Ben
Sen; yeni açmış gonca gül Sen; gül için şakıyan bülbül Sen; bana en değerli ödül Bense; ateşten kalan bir külüm Sen; gökte parlayan güneş Sen; yüreğimde yanan ateş Sen; bana layık belki tek eş Bense senin için; artık kardeşim Sen; bu aşkımın gözyaşı Sen; dünyamın mihenk taşı Sen; kalbimin ekmeği, suyu, aşı Bense senin için; sadece yoldaşım Sen; gönlüme bu aşkı yazan Sen; zemheri de solmayan hazan Sen ansızın kalbime uzan Bense senin için; hayallerini bozanım Sen; aşkın ile çağlayan Sen; yüreğime kara bağlayan Sen; gözümü ateşinle dağlayan Bense senin için; çaresiz ağlayanım Sen; gözümün bitmeyen seli Sen; ruhumun dinmeyen yeli Sen; karşımda en büyük velî Bense senin için; tam bir deliyim Sen; arının yaptığı bal Sen; çiçek açan taze dal Sen yerinde öylece kal Bense senin için; fırtınada bir salım Çal-21.08.1995 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoksun Diye
Yağmur gibi yaşlar akan gözümden Bülbül bile ötmez, sen yoksun diye Her gün bir parça kopar özümden Ağaçlar hazana erdi, sen yoksun diye Dağlar çevresine hüzünle bakar Dereler coşkusuz sitemle akar Rüzgar sensizliğe ağıtlar yakar Bak herşey sitemkâr, sen yoksun diye Güneş her sabah isteksiz doğar Mehtap *******i efkâra boğar Yıldızlar birbirine hep seni sorar Dünyam kapkaranlık, sen yoksun diye Siirt-18.10.1997 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Git
Zaten herkes terkedip gitmiş Haydi durma; bırak sende git. Kader bile beni boşluğa itmiş Yanımda kalma; bırak sende git. Nasıl da alışmıştım yüzüne Sarı saçlarına, mavi gözüne Bazen kızdım senin her sözüne Düşünme bunları; bırak sende git. İsterdim seninle ayrılmayalım Hasret ateşiyle kavrulmayalım Çabuk dön geriye; yıkılmayayım Kafana takma beni; bırak sende git. Bütün sevdiklerim bir bir gittiler Beni bu hasrete mahkum ettiler Ben ne yaptım ki; ne istediler Güle güle dostum; bırak sende git. Yüzünde tebessüm eksik olmasın Ağlama, gözüne yaşlar dolmasın Sakın gözün arkada kalmasın Yolun açık olsun; bırak sende git. Siirt-20.07.1997 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Sol
Ayrılık diye diye ayrılığı getirdin En mutlu günde aşkımızı bitirdin Hem sevgimi, hem de beni yitirdin Artık bundan sonra mutlu ol yeter Bana sevgi diye dertlerini vermişsin Önüme gerçek diye yalanları sermişsin Anladım ki sen beni yalancıktan sevmişsin Gençliğinin baharında sende sol yeter Bitmez diye bilinen aşklar bitermiş Uğruna can adanan çekip gidermiş Ondan geriye kalan dert ve kedermiş Sen de benim gibi dertle dol yeter Çal-19.05.1994 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Unutma
Sanma ki sevgilim seni unuttum Bu gönlümü başkasıyla avuttum Sana verdiğğm sözümü tuttum Seni unutmadım, sende unutma Kolay mı yıllara bir çizgi çekmek O güzel anılara elveda demek Aşkınla yanıyorken şimdi terketmek Gözlerimin yaşını sensiz kurutma Sevgimizi unutup bir yere gitmem ‘Sevmiyorum’ diyerek yabana itmem Hiç korkma sevgilim; seni kahretmem Yeter ki el ile beni bir tutma Sevgin kalbimi doldurdu, taştı Ettiğim feryatlar semayı aştı Uçan kuşlar ile sana ulaştı Beslediğin sevgini kalbinde tutma Ben seni unutmadım, sende unutma Çal-09.06.1995 Mikail Tatar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|