![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçişi Var mı Bu İşin
Akvaryumda balık yüzer Ben gezerim Ben türkü söylerim O hava kabarcığı Bir yanda her yer su Bir taraf taş toprak dünya dolusu sevmeyi icat etmişim Bilmiyorum balık sever mi Ben şiir peşinde O yosun Balık kızlar yok ya Balık erkeklerde olmaz Benim tabiatıma Onun tabiatına uymaz Ne feminizm ne eklentizim Kim vurdu ya gidiyor hayat kim Ben balık olsam bir an O da sürünüp, süslenip insan Geçişi var mıdır bu işin Balıkça bir duyarga sevişin Onun akvaryumu mu mutlu Benim elipsim mi bilmiyorum Ertuğrul Şakar
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel
Gel mutluluğu paylaşalım seninle Dünyayı paylaşalım Bir ekmeği Bir havayı İki yüreği Gel pırıl pırıl bir güneş gibi Aydınlık yüzlerle gülelim Gözlerimiz ışısın yıldız yıldız Tomurcuk çiçekler açsın Yanak yanak Gel yeni bir güne çıkalım Gönülleri el ele verip Bu gün bir başka gün olsun Bir başka olayım bugün Bambaşka biri gibi gel yanıma Günaydınlar dolusu bir dille gel İçimin tohumlarını çatlat bugün Yaşa başa bakma bu kez Koşa koşa gel Ey aşkın cimrisi,varyemez Ertuğrul Şakar
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Haziran
Gel haziran Sen mayıstan daha olgunsun Baharda üşüyen yapraklarımı ısıt Güneşimi yay hücrelerime Kırk ikindi yağmurlarını bırak Çiçeklerin meyveleştiği durak Gel haziran Mayıs telaşından uzak Bitsin mayıs koridoru Bir at gibi hırslı. doru Mutluluk camlarda gözyaşıydı Can suyundan kökler ıslak Aşk yatağından kalkmalı Gerinmeli dal, giyinmeli yaprak Gel kirazlar kadar utangaç Sessizce kollarını aç Sen mayıstan daha dolgunsun Daha baştan çıkarıcı Ertuğrul Şakar
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Diye Bildiğin
Gerçek diye bildiğin ne var Gözlerinin merak ışıklarında Şüphelerle yaşanmaz bilmiyor musun Karanlığın tohum olduğu toprakta Kovalanan ne sensin,ne benim Leylek de iklim ister,sevmek de Sonsuz ışık dediğin aşkı duyuyor musun Bu yaşta olmuyor serserilikte Kolay değil ellerini tutmak birden Sımsıkı sarmak havanı kolay değil İstesekte, istemesekte; seveceğiz birbirimizi Yürek saat akışlarında ki dil Gerçek diye hiçbirşey bilmiyorum Hayallerin gerçeği var sadece Henüz yüzleşmedi benimle utancım Kapkara örtülere bürünüyor her gece Ertuğrul Şakar
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göç Saatlerinde Şiir
İnadına son Renkler ayrışır düşer Çoğul moleküller tek Tek dünyanın elementleri İkili dörtlü altılı Uzuvlar asal sayıdır Doktor sağlığı Sadaka eder verir Deriyi satar büyüterek Ergenlik bahçelerinde çiçeğe Çamur ayrıştırıcıdır varlığı Gen yuvalarında hazır gerdeğe Göç saatlerinde şiir Ölüm gibi yaralar hasreti Kırlangıç taşlar acıtır Saadet takısı eti Ertuğrul Şakar
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül (Dörtlük)
Çarpan bir kapı gibi gönül kendi kendine Neşe ile kederle oynar akşama kadar Sevda diye tutturmuş bakmaz kendi derdine Şiir denen bir garip, bıkmaz oyuncağı var Ertuğrul Şakar
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Ay Ürkeği Adımlarla Loştu
Maddi yanın yerli yerinde Maddi olmayan yanın boştu Anot katot dinlemedi elektrik Her akü şarjında çoştu Akıl karanlık koridorlarda Gece yarıları sarhoştu Korkuyorum diyen vazgeçme Kayıp zamanlarda koştu Rüya merdivenlerinde bir karabasandir sevda Bir teselli simidi ' iyiydi, hoştu ' Bir yanını sular aldı götürdü Bir yanın kent artığı varoştu Seslensem benden bilirdin yıkılışını belki de Gözlerin ay ürkeği adımlarla loştu Ertuğrul Şakar
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Atacaktım
Pencereden çektin neden kendini Hani senin için gül atacaktım Su da taşar bir gün yıkar bendini Rüya döşeğime şen yatacaktım Kaç defa tık tık la geçtim caddeden Demir bile geçmez böyle haddeden Ruhum çiçek açsın,içsin maddeden Serenat okuyup, renk katacaktım Bahara gülüşler ekleseydin ya Pencerede biraz bekleseydin ya Gözümü büyünle zevkleseydin ya Aşka boydan boya tam batacaktım Çekmişsin perdeni yüzün gizlenmiş Çoşku ırmağında izin gizlenmiş Salma bakışında nazın gizlenmiş Selvi söğütlerden tak çatacaktım Ertuğrul Şakar
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Bıçaklı Gönül Yaran
Bilinen temcit pilavıdır her an Isıta ısıta bitiremezsin Gül bıçaklı gönül yaran Taşıta taşıta götüremezsin Yağmur bir su oyunudur Damıta damıta işler içe Dünya bir aşk düğünüdür Kararta kararta başlar gece Söz şiirin gözyaşıdır Öğüte öğüte yalnızlığını Elmas karbonun sır taşıdır Durulta durulta ıssızlığını Ertuğrul Şakar
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüyor
Gizli mi gözünde bal rengi tatlar Dudağın gülüyor gözün gülüyor İçimde mutluluk ikiye katlar Yanağın gülüyor yüzün gülüyor Bir çerçeve resim olup düşünce Beni aldı binbir türlü düşünce Hayat ırmak gibi akar peşince Kirpiğin gülüyor nazın gülüyor Ne desem az belki seni överken Şubat ortasında yaz geldi erken Cemreler bir iki düşüyor derken Bir resim gülüyor özün gülüyor Nasıl bir şey oldu bilmem ki bende Sular koştu geldi bir kuru bende Güzellik büyüsü bu şirin tende Kaş kirpik gülüyor, gizin gülüyor Ertuğrul Şakar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 591 | 05-28-2009 05:41 PM |
Ertuğrul Şakar | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 260 | 04-21-2009 07:44 PM |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 592 | 08-07-2008 02:17 PM |
Ertuğrul Özkök'ün Tek Beklentisi/21 Temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:32 PM |
Çağla 6., Ertuğrul 8. sırada.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 11:12 AM |