![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensiz Akşamlar
Yağmur denince neden ayrılıkları hatırlarım Rüzgar denince; şimdi okşayamadığım o saçlarını Her sonbahar gelişinde, neden hüzünler kaplar başımı Soğuk, rezil *******de neden ararım o sıcacık bakışlarını Yaprakların ağaçları terketttiği bu mevsimde Neden ayrıldığımız o lanet gün gelir aklıma Gecenin en namahrem saatinde uykum bölünürde Neden saatlerce geçmişi sorgularım Bir yıldız kaydığında gökyüzünden, dilek tutmayıp neden o yıldızı sen sanışlarım Birdaha imkanı olmadığı halde Neden mevlaya yakarışlarım Unutmak istesemde ben seni Neden bu nafile çırpınışlarım. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizliği Ben Seçmedim
Sensizliği ben seçmedim Ben seçmedim ayrılığı İncitmeyi istemedim Sen çıkardın dargınlığı Varlığınla yüceltirken Yokluğunla ezme beni Gelişinle sevinirken Gidişinle üzme beni Sevinirken ben bahtıma Seni bana verdi diye Birden koptu bir fırtına Bir söz yetti bu sevgiye Varlığından silip atıp Yokluğuna yazma beni Gelişine sevinirken Gidişinle üzme beni İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğimde Öğrendiklerim
Sensiz geçen ******* boyu Önce uykularım bölünür oldu Hayal kurmayı öğrendim sonra Umutlara sıkı,sıkı sarılır oldum Sevgiye değer vermeyi Özlemin,ayrılığın acısını öğrendim sonra An geldi ızdırap zincirlerine vurulur oldum Ateşten çemberler geçti başıma Anlatamayınca sensizliğimi boşluklara Avazım çıktığı kadar bağırmaktan vazgeçtim sonra Önceleri sitem ederdim oysa Sensiz geçmek bilmeyen zamanlara Gülmeyi reddedince dudaklarım Gözyaşlarımı hapsetmeyi öğrendim karanlıklara Yağmurlu soğuk *******de nasıl üşüdüğümün farkına vardım Tüm bunların hepsi bir yana Mulluluğu düşlemeyi öğrendim SENSİZKEN BİLE SEN VARDIN DAMARLARIMDA İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdan Uçurum Çiçeği
Unutmak mümkün olsa unutmazmıydım seni Sönmek kolay olsa kim isterki aşk’a yanmayı Basitmi sanıyorsun sen karanlıklarla alışmayı Ben istemezmiydim sanki Lanet küllerimi uzaklara savurmayı Seni unutabilsem sevmesem bir daha İstemezmiydim sanıyorsun gitmeyi uzaklara Takılmış kalmışken okyanus mavisi gözlerine Kolaymı sanıyorsun bile bile sonsuz düşlere dalmayı Bir yağmur damlası gibi yalnızsam eğer Tekbaşına sokak kedisi misali çaresizsem İçimde birşeyler çoktan ölmüşse Esir olurmuydum sana, eylül akşamları tüm benliğimle Söyle, söyle şimdi benmi suçluyum Yoksa kıyısından defalarca döndüğüm uçurumlarmı Yada sırf sen severdin diye Her sabah su verip, konuştuğum begonyalarmı. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdaya Dair
Sorduğum adresler sana çıkıyor Yıllara yenik düşmekten usandım artık Gözpınarlarım kurumak nedir bilmiyor Boş yere hayal etmekten usandım artık Yollarını gözlemekten kalmadı derman Hep sancılara varacaksa bu bekleyiş Gökten bir yıldız kaydığı zaman Bilki bu sana olan en son serzeniş Sende güneş’e dön yüzünü sabah olunca Bir gülüş at sevdam boş sokaklara Gölgeler hatıralar gibi uzar uzarda Turnusol kağıtlarına yazılır sevdam Geceden gündüze kazınır sevdam Bitmese kalemim hep seni yazsam Sonra kahretsem sensizliğime Mısralar kifayetsiz kaldığı zaman. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sıkıldım
Bazen öyle sıkıntılara düştüğüm olurki Avazım çıktığı kadar bağırasım gelir Düşünürüm sonra neden ki diye Kendimi kırlara atasım gelir Ne yoğun karmaşa, bu ne curcuna Tekdüze bir yaşam, monoton hayat Bir olayı tekrar,tekrar yaşıyorum sanki İkilemler önümde, hayat ne bayat Silkinip uyanmak istiyor beden Yenilikler,başka şeyler istiyor benden Valizim elimde uzun yollara Koyulamamak arzusu beni kemiren İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sitem
Gözlerime dargınım; seni ilk onlar tanıdı Gönlüme dargınım; sevdi delice bağlandı Ellerime dargınım; başka bir el hiç tutmadı Şair ruhuma dargınım; en güzel mısraları hep sana yazdı Şarkımıza dargınım; bana seni hatırlattı Rüyalarıma dargınım; onlarda hasret vardı Bütün bunlara rağmen, sana dargın değilim sevdiceğim Kaderim böyleymiş, böyle yaşandı. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Soğuk Bir Geceydi
Mehtabı seyre daldım doya doya bu akşam Unutayım dedim nafile olmadı yine Bir yaprak kımıldadı yanımda ürperdim Yalvarmaktan bıktım oda yanımda olsaydı diye Beynimin acı dolu dehlizlerinde Maziye ait kırıntılardı beni ayakta tutan Aradığım yalın bir sevgi parçasıydı bulamadım Gece ayazı tüm ihtişamınla hüküm sürerken Kalktım yürüdüm sevgime sıkı sıkı sarıldım Titreten rüzgar geçti yanımdan Sessizliği yırtarak, son umutlarımıda söküp alarak Hemen şimdi ölmeyi bile düşündüm Sensizken nefes almak bile bana yasak İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Demde Aşk
Tutki; sevme ihtimalim var seni günün birinde Baharda hayaller kurasım gelir Bir umut aşık olmuşum son demde Bu aşkın sonunu bilmem ne olur Belki çiçekler açtıracak bu aşk dalımda Belki bilinmeze, sonsuza götürecek tüm benliğimi Gözlerinin mavisinde yelkenli olacağım Kim bilir buda ihtimal dahilinde İşin ucunda rezil olmakta var ne çare Laf dinlemiyorki köhnemiş gönül Hayalleri ateşlerde yakasım gelir Bu yaştan sonra seven bu kalbi Yerinden söküpte atasım gelir Nafile, ne yapsam nafile Aşık olma ihtimali hep benimledir. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Gemi
Bak bu son gemidir limandan sevgiye giden Koş durma koş haydi yetiş Sen binmek yerine mendil sallıyorsun, seninkide iş Daha vakit varken son yolcuda sen ol Her dertten azadedir aşk’a sesleniş İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|