![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Olmalıydın
Sen olmalıydın Damla damla geceme akan; Kök salmalıydık mutluluğa. Şarap kızılı akşamlarda Türküler söylemeliydik aşka dair. Zamansız yağmurlar yağmalıydı üzerimize Kör sabahlarda uyanarak aşktan sarhoş; Sımsıkı sarılmalıydık baharlara. Büyütüp içimizde fırtınaları; Ölmeliydik yangınlarda. İlknur Çekici
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Öldün Bende
Tüm sabah dalgalara Dalıp gitti gözlerim Yılmadı martılara Eşlik etti düşlerim Ne zaman bu şehire Dönsem unuttum diye Köşe başı hayalin Bırakmaz bir an bile Banklarda sevgililer Elele göz gözeyken Hırçınlaşan dalgalar Karayı dövüyorken Martı sesleri ruhumda Rüzgarlar estirirken Gülen her yeşil gözde Ben seni arıyorken Unutmam mümkün değil Seni sensiz yaşıyorken Son gecenin matemi Doğuyor *******e Son bakışın izleri Duruyor gözlerimde Seviyorum diyen sesin Hala burda bu evde Kara topraklara verdim Yüreğimi ben seninle Sen öldün bende senle Gömüldüm *******de İlknur Çekici
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ve Ben
Sen ve ben tek yürekken bu mevsimde Sımsıcak bir sabah güne uyanıyor bizimle Martı sesleri karışıyor denize Tatlı tatlı meltem esiyor yüreğimize Sevdayı katık ediyoruz yemeğe Aşktan çay içiyoruz üzerine Dalıyoruz engin mavilere Küçük küçük mutluluklar çıkarıyoruz yeryüzüne Oysa bu şehirde bizi saran Yüce dağlarda dans eden yeşil doğa Gözlerin kadar uçsuz bucaksız aslında İlknur Çekici
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Benim Kadar Seven Olur mu?
Sonu olmayan bir oyuna Tüm yüreğini koyup ortaya Hasret duyup senli yıllara Seni benim kadar seven olur mu? Bir gülen yüzüne O yeşil gözüne Sevgiyi gömüp en derine Seni benim kadar seven olur mu? Ne yalan nede çıkar Senin sevgin bana kar Gelmesin sevdamıza zarar Seni benim kadar seven olur mu? Seni sensiz yaşayıp Gece gündüz ağlayıp Gururu hiçe sayıp Seni benim kadar seven olur mu? İlknur Çekici
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Düşünsem
Ne zaman seni düşünsem; Karışır dünyam, ısınır içim. Bir kuş konar pencereme, Yüreği pır pır. Ne zaman seni düşünsem; Sevdiğin şarkı dökülür sazımdan. Durulur deniz, dallar tomurcuklanır; Bir umut belirir düşümde, gecem aydınlanır. Ne zaman seni düşünsem; Takvimlerden sökerim maziyi, Yanımda bulurum seni; Dağlar yeşerir, gözlerin gibi. İlknur Çekici
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kanıyor Bedenim
Suskun yalnızlığım vuruyor bu gece gözlerime Nağmeler sana susamış duruyor yüreğimde Amâ *******de hasretler düşüyor kaderime Seni kanıyor bedenim çığlık çığlık özleminde Aynalara düşen aksim sensizken gölgelendi Sazım çalınmaz artık türkülerim tükendi Umutlarım hüznünden karaları giyindi Zamansız düştü aklar duygularım köreldi Çıkmaz bir sokakta akmıyor asi zaman Önüm uçurum, karanlıkta kaldı arkam Sıyrılmak isterken zifiri karanlıktan Yokluğunda, ne yöne gitsem oluyor haram (Ayrılığın gölgesi düşünce yüreğe, tüm ışıklar söner kaderinde) İlknur Çekici
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sensiz de Sevmeye Alışmışım
Dağların sarardığı, Ağaçların yapraklarını bıraktığı, Denizin coşmaya başladığı bir günde Gittin uzaklara. Dağların yeşile büründüğü, Ağaçların yapraklara kavuştuğu, Denizin durulduğu gün gelecektin. Kaç mevsim geçti dağların üzerinden, Kaç yaprak kavuştu ağacına, Deniz coştu coştu duruldu yokluğunda Ama sen gelmedin. Dağlar ağladı halime, Ağaçlar yasta sensizlik de, Deniz ise boynu bükük hasretlerde. Sen gideli dost oldum onlarla; Yanıyoruz unutulmuşluğa. Pişman oluyor, dağlar yolları sana açtığına, Ağaçlar yolunda selam durduğuna, Deniz sessizce uğurladığına. Beni sorarsan eğer Gidişinin ardında yatan gerçeğe takılmışım, Yıllarca sevdamı sorgulamışım, Seni sensiz de sevmeye alışmışım. İlknur Çekici
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum Bilmiyorsun
Seni seviyorum bilmiyorsun, Bilmiyorsun özlem rüzgarında savrulduğumu. Gözlerin düşüyor bazen *******ime; Derin ve manalı, yakıyor yüreğimi. Ansızın saçların savruluyor göğümde asi kısrak gibi; Kokunu bırakarak karışıyor *******e. Ya ellerin, o vefasız ellerin; Dokunuşlarının iziyle giriyor düşlerime, Bana uzak izlerle gülüyorsun yüzüme. Öyle muzip ki gülüşlerin, öyle içten İçime işliyorsun, sarmalıyorsun yüreğimi. Söndüremiyorum yangınını tükeniyorum. Bazen de yanıma uzanıyorsun; Yalnızlığım gibi sadık. Odama yayılıyorsun duman duman; Acı bir kahve oluyorsun dilimde. İçtikçe içiyorum, kandıkça kanıyorum sana Sonra uyanıyor gözlerim yokluğuna. Hasretin mahşer olup süzülüyor odama. İlknur Çekici
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle Herşey Güzel
Daha anlamlı aşk sözleri Volkan olmuş gönül ateşi Daha az yoruyor hasret Bitmez sandığım kasvet Gecenin kara bahtı İnsanların soğuk yanı Kalbimin buruk tadı Acıtmıyor dert ayazı Ağaçlar daha yeşil Daha mavi bu gökyüzü Yürünür oldu yolum Son buldu acı günüm İlknur Çekici
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz
Sıralanır ruhumda buz kesen fırtınalar Alev topuna döner yorgun düşen uykular Boğazım düğümlenir ******* elem getirir Yüreğim deprem yeri Sensiz doğan günlerde Acılar perde perde iner düşlerime Gonca boyun büker sensiz doğan güneşe Bülbülüm ölüm verir sensiz gelen her güne Güne güneşe geceye Düşmanım sensizliğe İlknur Çekici
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|