![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son Nefese Serenat
Ölümün resmi geçididir bu şimdi başlar Gözümden kan gibi dökülür yaşlar Dilimde bir dua, hep yakarışlar Gitme sevdiceğim, gidiyormusun! Çekilir alyuvar, akyuvar bir,bir damardan Kararır bulutlar, yıkılır gökkubbe sağanaktan Kapatır ömrümün kapısını bir el uzaktan Ağlama sevdiğim ağlıyormusun! Al bu yüreği, alda sen büyüt Son nefesimi hisset ta en derinden Dinle bak ne diyor! İllede sen! İllede sen; ! İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sorulardaki Sırlar
Sorular hep aklımda sorular Neden niçin beni boğar dururlar Odalar siyah, kara odalar Benliğimi irdeleyen sorular Cevabları içimde gizlidir Kimininki zor, bazısının kolay Düşünceler örülü demir kafeste Tutuklu kalmış bende duygular Çözmeye çalışmayacağım sizi Uğraşmıyacağım ne nedir diye Doğru doğrudur yanlış, yanlış Ne değişecekki sanki ömrümde Sorular siz bana yabancısınız Engellerden aşmak kolaydır şimdi Bir mahpusu özgürlüğe uçurmak Hazların en güzeli ona ne şüphe Yaşadığımın farkına varmak Sorular yabancısınız bana artık Bırakın düşüncelerimi rahat bırakın Öylece serbest, öylece darmadağanık İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sus Söyleme
Bir merdiven bulsan Kalbime dayasan Ta derinlerine insen baksan Sus! Söyleme gördüklerini Bırak orası öylece kalsın Kalbimde sadece sen varsın O kapıyı açacak tek anahtarsın İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sürgünüm Ben Sana
Acılar var her yanımda yumak, yumak Çiçek açmaz bahçeler, dallar kırık Yağmur sonrası aynı kokmaz olmuş bu canım toprak Sürgünüm ben sana mecbur çekerim Göğüs kafesimde tutuklu bir şey var Haykırsam sanki kurtulup,uçacak Melankolik düşler ruhumdan öte Sürgünüm ben sana mecbur çekerim Yalnızlığım, kederlerimi büyütür olmuş Dilimde bilinmez küfürler şimdi Sonu olmayan karanlık bir yerdeyim Sürgünüm ben sana mecbur çekerim İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şafak Umudu
Anladık boşunaymış merhameti beklemek Doğmayacak şafağı umutlarla istemek Gel artık güzel günler şafağı Dalgalansın mutluluklar sancağı Işığınla çiçek açsın bahçeler Gündüze dönsün çileli ******* Saatler durdu yolunu gözlüyorum Son bulsun özlemim seni,seni istiyorum İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tatlı Kız
Kapılıp gizemli haline ay’ın Ne yerin farkında oldum, ne göğün Eğer o kadardı diyorsan payın Aşkımdan kendini kolla tatlı kız Bırakmam alırım senden hıncımı Ne yap ne et öde borcunu Aklına koyduysan akrep burcunu Hiç hafife alma tatlı kız O ne yüreksizdir ne kör, ne sağır Belkide sevdası bu yüzden ağır Olsada aşk elinden çektiği kahır Sebebi senden kalma tatlı kız Bu kadar insafsız olma tatlı kız İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Terk-i Sevda Zamanı
Haydi toplan deli gönül Kalk gidiyoruz bu limandan Yetim kalmış dalda bülbül Sevdaların hepsi yalan Dönmeyeceğiz birdaha geri Buralar artık bize dar Yıkmışlar diktiğimiz eseri Sen tarumar, ben tarumar Yeter aldığımız bu ders Yükseklerden uçmayalım Aşkın frekansı,bilmem kaç hertz Kimden neyi saklayalım Vakit gitme vakti, hadi Ardımıza bakmayalım 03,062005 İSTANBUL İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teslim Olma Deli Gönül
Dertlerin hepsi üst üste gelirken Yaşamak gitgide çekilmez bir hal alırken Zorluklar önünde sıradağlar gibi büyürken Teslim olma deli gönül sen TESLİM OLMAK İÇİN VAKİT ÇOK ERKEN Tüm bu olanlara bir anlam veremeyip Çözümler içinde çözümsüzleşirken Dipsiz kuyulara düşmüşsen Zorda olsa düze çıkmak yeniden Teslim olma deli gönül sen TESLİM OLMAK İÇİN VAKİT ÇOK ERKEN Bir yudum tatmak isterken aşk denizinden Kapılıp aşk girdabına boğulmak üzereysen Bilet bulamamış olsanda kalkan en son gemiden Teslim olma deli gönül sen Yılma,durma,umutlar sönmez TESLİM OLMAK İÇİN VAKİT ÇOK ERKEN İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() U.f.o
Katmer katmer hasretler yığdım köşeye Belki yüz, belki bin yıl dahada eskilerden Bunlar bir yana umutlar beslerim ben Eski bir uygarlık kalıntıları arasında biriken Kimi zaman kuyruklu yıldızlarda gezerim Bir meteordan diğerine geçerim hiç düşünmeden Kaç ışık yılı uzak olsada farketmez mesafesi Benim kavgam ihtirastan,savaşlardan uzak sevgilerde Uzaylıydı benim dedem Bundan milyonlarca yıl evvel uzak bir galakside yaşardı Sistemler içinde dolaşır, hayalinin peşinden koşardı Demekki kalıtsalki bu iş ondan bana miras kaldı O zamanlar bu evrende sevgide barışta vardı İlk mızrağı icad eden dayıma göreyse Tüm bu soysuz savaşları o başlattı Sık olmasada hala ziyaretime gelir akrabalarım Kimi yediyüz kimi binikiyüz yaşında Bazısı eflatun, bazısı penbe Kaçış yok üsler kursanızda aya, merkür’e Tek kurtuluş sevgi,saygı Tek gerçek hoşgörü,anlayış,iyiniyet Bak bakta ders al Bizi yaradan nereye gidersen git hep seninle İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçurumda Kardelen
Çekme beni sonsuzluğa Bir zindan tadındadır bende hep aşklar Girme benim kanıma, yine kandırma beni Dilim yandı bir defa,aldım ben dersimi Hasretlere gebe bırakma yalvarırım Aşk biter, ben hiç bitmeyen bir sevda arıyorum Uçurumları yakın etme tekrar bana Tutamıyor kendimi hep atıyorum Acı çektirmekse niyetin bana Deneme hiç,acıyla yoğrulmuşum ben zaten Yok; sevdim seni diyorsan bile Sevme beni kardelen çiçeğiyim ben Ulaşamazsın uçurumun kenarlarına İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|