![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanımda Kal
Masal gibisin; bir varsın bir yoksun yanımda Durduramıyorum beyhude akıp geçiyor zaman Sen benimleyken bir çağlayan sanki deli sevdam Geç kaldım deyip gittiğin o an Beni yalnızlıklara itiyorsun hiç acımadan Usul usul uzaklaşıyorsun, gerideki viran halime hiç bakmadan Ne olurdu sanki hiç gitmesen, hep yanımda kalsan İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşam Sanatı
Yaşamışımki yazmışım sayfalarca Düşmüşümki kalkmışım Gülmüşsem ağlamışım Bitmişsem başlamışım Koşmuşsam yorulmuşum Düşündümde Düşündüğüm kadarmış yaşadığım Yağmurlarda ıslanmışım Güneş' e yakınmışım Bu kurumak evresinde Ondan olsa gerek kavrulmuş, yanmışım Bir ok atımı ömrüm Yayı çeken bir el var Bilinmez bir çıkmazdayım Feryatlar savurmuşum gökyüzüne Karlarda yıkanmışım Yaşamışım ben be yaşamışım Düşündüğüm kadarmış yaşadığım İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamaksa Bu
Yarından umut yok bomboş hayatım Tebessümüm yalan kan ağlar bahtım Teselli aramak bütün hayatım Bu da yaşamaksa yaşıyorum ben Gönlümü verdiğim yanımda yoksa ******* çıkıyorsa ızdıraplara Tek tesellim mısralarca şiir yazmaksa Bu da yaşamaksa yaşıyorum ben İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamana Bak
Senelerdir sevdinde ne oldu Gönlünü verdin rengin soldu Yıllardır gözlerinde hep yaş oldu Unut artık mazide kalmış mutluluğu Sen ona hep umutla yaklaştın Haketmemiş olsanda hüsranla karşılaştın Anlamadı işte oda biriymiş vefasızın Yenilme,diren, yıkılma hayat insafsızlığın Elbet sende bulursun, seni candan seveni O zaman dindirirsin içindeki özlemi Mazi için tarumar edip durma kendini Bak hayat hala güzel, gül artık be gönül gül hadi İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşanmış Rüyalar
Bir söğüt gölgesi, bir berrak su Bölünmüş canımın tatlı uykusu Beyin hücrelerimde hiçlik korkusu Düşüyorum uçurumlardan Heryer buram, buram leylak kokusu Yeşil çimenler, bir penbe gül Serilmiş şerit,şerit geçmekte Aklımdan koskoca bir ömür Acıyorum,şaşıyorum dünüme Zincir,zincir,halka,halka Eğri, büğrü önümde yollar Geçit vermez, acımaz olmuş Geçmişimden belleğimde kalanlar Prangalarda bağlı kalmışım Rüyamda gelecek için bin umut saklı Böyle değildi bildiğim yaşam Mutluluk sandığım; kaf dağında yasaklı.. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yenildik İşte
Bildiğimden öte bir yerdesin Şehirler arası aşk bu bizimki Açık kapılarda bekleyen benim Yazılan kaderde zor aşk’tır şimdi Mutluluğa, keder bulaşmış bir defa Parçalanmış yürek toplamak istesekte Yıldız gözlüm kabul et artık Hayat zalim bak yenildik işte Kuruyup, çatlayan toprak misali Dalından düşen bir yaprak misali Patlayıp, fışkıran bir başak gibi Ayrıldık, kabul et yenildik işte… İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlarda Ağlar
Ateşten bir gömlek sanki hatıralar Gün gelir benliğimi çepeçevre sarar Öyle bir an olur; ben bilirim Çiçeklerde kuşlarda ağlar Her gece benimle acılar Yalnızlığım, kimsesizliğim, dertlerim Dertlerimki; dağlar kadar Bilirim işte böyle zamanlar, yıldızlarda ağlar Böyle *******de tek dert ortağım çepeçevre dört duvar Ben anlatırım onlar dinlemekten hiç bıkmazlar Duvarlarki soğuk, sessiz, soluk An gelir zindanım olur, beni boğarlar Çocuklar gelir aklıma o güzelim varlıklar Nerede onlarda benimki gibi kederler, tasalar O çocuklarki; günlerini doyasıya yaşarlar Gün gelir bilirim onlarda ağlar Yıldızları görürüm gök kubbede Hepsi ne kadar çok, ışıl ışıllar Samanyolundaki o karmaşaya rağmen Bilirim onlarda benim gibi alabildiğine yalnızlar İşte böyle olmaz olası rezil *******de Feryatlar duyarın ta uzaklardan Feryatlar ki; tüm sessizliği yırtacak kadar Yine çok iyi bilirimki Birazdan açık penceremden içeriye doluşacaklar Şiir yazarım bu kahrolası *******de Ta ki; kalemim kağıdım bitene kadar O şiirlerki; benim çocuklarımdır Halden birtek onlar anlar. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yitik Melodi
Kurtardığım tek bir resim Bu gönül yangınından Acı dolu o melodi birde Notası yazılmamış Güftesi natamam İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğin Taştan
Beyoğlu’nda birgün vakit akşam Aylardan Temmuz Yürümüşüz umarsız kimseye aldırmadan Üşenmemiş tüm parke taşlarını saymışım Yüz kırk dokuz bin üçyüz doksan dokuz Yani bir tane daha olsa ne gam Unutmuşum sahi senin yüreğin varya taştan İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|