![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sonbahar Ortasında
Akşam yıldızlı gece Sonbahar ortasında. Lambalar sönük değil Işıklı *******de. Amansız mutluluk var Sevda derinliğimde. Lale çiçeğim açmış Ilık sonbaharımda. Fatih Güler
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sözleşmeli Hastalık
Dost arkadaşım benim Hadi vur,kızmıyorum sana Sadece acıyorum. Biliyorum sana zehirli iğne vurdular, Zehirli ilaç içirdiler, Beynini kaynar suyla yıkadılar, Yani seni sözleşmeli hastalığa düşürdüler. Neden mi biliyorum Çünkü bana da vurmaya, İçirmeye,yıkamaya çalıştılar Ama ben kanmadım Çünkü ben senin gibi para için yaşamam Ben insanlar için yaşarım. Bazı insanlar dürüst, Bazı insanlar cahil, Bazı insanlar ********* olurlar: Sen bu dünyada bmv yi, Öbür dünyada cehennemi garantiledin. Bende bu dünyada sevgiyi garantiledim, Öbür dünyada cennete gitme sansım var. Vah arkadaşım vah Ne çok terliyorsun öyle Bu hastalık acayip Gözlerinle para gibi bakıyorsun bana. Hadi ne bekliyorsun vursana beni Para için vur beni. Eğer vuramazsan Sana paranın en aylasını gösteriyim. Eğer ben ölürsem, Ailemi en çok övdüğüm arkadaşıma Yani sana emanet ediyorum. Aileme beni trafikten öldüğümü söyle. Hadi iyi öldürmeler dost arkadaşım benim. Fatih Güler
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şair Oldun Dediler
Ömür otobüsüne yolcu bindi Nereye götüreceğinden habersiz Zorlu virajlardan geçerek Ergenlik molası verdi şoför. Düşünme molanız bitti diye İçinden anons yapıldı. Bahçe durağında bekleyen Papatya ekildi yanına. Duygu pınarı aktı yüreğinden Papatya oldu bin bir çiçek. Pencereye bakarak toplumu yazdı, Şair oldun artık dediler. Kendiside,ömür otobüsünden indikten Elli sene sonra anlaşılır Şair olup olmadığım dedi Fatih Güler
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şampiyonluğun Hayırlı olsun
Sevgili dost ile söze başlar Sonrada bedava iftira atıp taşlar Kale yalnız,sana iyi şutlar Dev saha artık senin koş Sağa sola bakma önün boş Dayan,golü atınca olursun hoş Boş tribünler el sallar sana Sessiz tezahürat nasıl oluyormuş ama Şampiyonluğun hayırlı uğurlu olsun ağa Teşvik primi kokuyor senin zaferin Hakemlerde yan çizmiş yemin ederim Hakkı yenilen o benim efendim Hayat maçında yenmekte var yenilmekte Ömrümüz olduğunca rakipler çıkar karşımıza Eşit mücadele edelim ikimizde insanız Fatih Güler
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şarap Gibi Şarkılar
Tozlu kitaplara gizlenen şarkılar Öksürüşün bile inletiyor Üstünde taşıdığın kitabı. Keman sensiz öksüz Saz sensiz garip Şiir sensiz dostsuz. Çık tozlu kitaptan Elin değsin kemana,saza Şiir dostunla dertlesin Tekrar anlatsın sana aşkı,duyguyu. Senin gür sesin okusun Yeniden mest olsunlar Başka kültürden anlayanlar, Kültürün gibi anlayanlar seni. Yeniden mest etsin Şarap gibi şarkılar kulaklarımızı. Siz sahipsiz değilsiniz Şarap gibi hep Zevk vitrinimizde duruyorsunuz. Fatih Güler
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şifalı Çeşme Bulamadım
İşim yoktur vermez, Derdim çoktur görmez, Ağrım vardır bilmez, İçim ağlar,dışım güler. Aşkımı düşlerim gezmez, Muradımı isterim ermez, Azrail beklerim gelmez, Bahar bilmem,ölmek bilmem. Umut yarınıma değmez, Şans bahtıma gülmez, Feleğimin çarkı dönmez, Bahtımla yanar,sansımla kavururum. Atın sırtına binmez, Yıldız saçıma düşmez, Güneş pencereme inmez, Yıldızlarım kayar,güneşim doğmaz. Acı gönlüm dinmez, Yanık bağrım sönmez, Tuzlu gözyaşım silmez, Mendilime şifalı çeşme bulamadım. Fatih Güler
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şiir Demek
Şiir aşk,sevgi demek Şiir dost,saygı demek Şiir duygu,düşünce demek Şiir kültür,zeka demek Şiir iyilik,güzellik demek. Şiir doğa,çiçek demek Şiir hesap,sayı demek Şiir anne,baba demek Şiir eş,evlat demek Şiir emek,ter demek Şiir acı,mutluluk demek Şiir okumak,yazmak demek Şiir defter,kalem demek Şiir dinlemek,anlamak demek Şiir yorulmak,dinlenmek demek Şiir su,ekmek demek Şiir yaşamak,yaşatmak demek Şiir arkadaş, Dert ortağı demek. Fatih Güler
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şimdi Şahlanalım
Biz Türk gençleri yürüyoruz Daima ileriye,geriye değil. Biz Türk gençleri görüyoruz Gerçekleri,hayalleri değil. Biz Türk gençleri konuşuyoruz Doğruları,yalanları değil. Biz Türk gençleri güçlüyüz Korunmak için, Saldırmak için değil. Biz Türk gençleri çalışıyoruz Hayatı kazanmak için, Terlemek için değil. Biz Türk gençleri dinliyoruz Anlamak için, Duymak için değil. Biz Türk gençleri okuyoruz Öğrenmek için, Gözleri yormak için değil. Biz Türk gençleri laiğiz Hiç bir dine kin,nefret tutmayız, Baskı yapmayız. Biz Türk gençleri Müslüman’ız, Orucumuzu tutarız,namazımızı kılarız. Biz Türk gençleri aşığız Ülkemize,toprağımıza. Biz Türk gençleri onurluyuz Açlıktan kıvransak bile Karnımıza taş basarız Onurumuzu,etimizi satmayız. Biz Türk gençleri zekiyiz Ülkemiz için, Kendimiz için değil. Biz Türk gençleri şanslıyız Türk ve Sağlıklı olduğumuz için. Biz Türk gençleri Büyüklerimize saygı duyuyoruz, Küçüklerimize sevgi besliyoruz, Atalarımızı da rahmetle anıyoruz. Biz Türk gençleri Ülkemiz adına Az tüketip,çok üretiyoruz. Biz Türk gençleri dürüstüz Alırken cüzdanımızı, Satarken vicdanımızı düşünürüz. Biz Türk gençleri Dünyayı mozaik kabul ediyoruz, Dünya kardeşlerimizi seviyoruz, Sayıyoruz,aynı sevgiyi, Saygıyı duymak,hissetmek istiyoruz. Ey Türk gençliği, Kalbimizdeki yıldızla,alnımızdaki ayla Atatürk ün Türkiye’miz için istediği, Düşlediği gibi hadi şahlanalım Aman demeden, Bir gün demeden, Yarın demeden,simdi şahlanalım. Dünyaya savaş için değil Barış için, Dünyaya küçülmek için değil Büyümek için, Ülkemizi satmak,ağlatmak için değil Ülkemizi korumak; yaşatmak için Şimdi şahlanalım. Fatih Güler
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şöhrete İmiş Meğer
Eğlenir,eğlenir güzel Söylenir,söylenir güzel Bu derde derman bulamam Beylenir,beylenir güzel of. Boşuna aldanıp yanmışım Nesini beğenip sevmişim Şöhrete imiş meğer bilmemişim Meğer gönlümü gavura vermişim of. Güzelliğin para eder de Bilmem kaç kuruş eder de Gönlüme girseydin de Gönül mirasımı verseydim of. Fatih Güler
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tarih Seni Elbet Bir Gün Utandırır
Titrenen ellere gülme Zor görebilen gözlerle dalga geçme Tarih seni utandırır. O güldüğün titrenen eller Senin boklu bezini yıkamadı mı, Senin için mamalar, Yemekler,hamur işleri yapmadı mı Tarih seni elbet bir gün utandırır. O güldüğün titrenen eller Sana ekmek getirmedi mi Tarih seni elbet bir gün utandırır. Senin dalga geçtiğin gözler Sen dünyaya geldiğinde Seni ilk gören o gözler değil miydi, Sana gözü gibi bakmadı mı, Sen hastalandığında veya ağladığında O gözler ağlamadı mı Tarih seni elbet bir gün utandırır. Nerden mi bahsediyorum Seni dokuz ay karnında taşıyan, Sütünü veren, Senle ağlayan,senle gülen, Bütün hatalarını örtbas eden Annenden bahsediyorum O anneni suç islemiş gibi dışarı ittin Tarih seni elbet bir gün utandırır. Senin için ömrünü hiçe sayan, Yavrusuna yani sana Her gün ekmeği kendi yemeden Bedenini,ruhunu,ellerini, Sesini,gözünü harcayarak Ekmek getirdiği için mi Babanı da ittin Tarih seni elbet bir gün utandırır. Annenle babanın yanlarından geliyorum Seni hala seviyor özlüyor,bekliyorlar. Belki sen onlara bakmak zorunda değilsin, Beki onlar sana bakmak zorunda mıydı. Beki senin çocuğun sana bakmazsa Tarihten utanmayacak mısın, Geriye üzülmeyecek misin. Sen bakıma muhtaç olmayacağım diyorsan Çok yanılıyorsun Çünkü bu dünya kainatın hakiminden başka Hiç kimsenin değil. Tarih seni elbet bir gün utandırır. Fatih Güler
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|