![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Almanya aci vatan
Almanya aci vatan Hayalleri kiviran Bir avuc umut icin Döküldü onca insan Durdular el,pence El kapisinin esiginde Oldu bu gururlara Ruhi bir iskence,kelepce Kazanilan servetler Degisen zaman,degerler Farkina bile varmadan Yabanci olup gittiler,bittiler Bir arada bir derede Hep arayislar icersinde Bilmediler,bilinmediler Seyirci kaldilar dillerde Almanya aci vatan Bakilinca tatli karsidan Zamani bir geriye cevirebilse Kovalardi bizleri daha kapidan (Berlin,08.01.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Alo,alo
Kan agliyor yürek Nabzimin her atisinda Duymadigin o hickirik Tek o oldu yar bu cana Yakalanmis bir tuzaga Caresizlik kiskacinda Bilmem ne isim koyarlar Kulagim hep telefonda Hic olmassa bir kere Gercek olsun bir arzumda Sevenlerin günahi ne Gözler kalir hep yollarda Cok seymi istedim senden Anlatamam su gönlüme Bir yolu yokmus meger Yalanmis her seferinde Alo,alo,alo,alo Nasil diyeyim ben sana Istersen ol istersen olma Telefonunun basinda (Berlin,11.02.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anacigim
Anacigim seni cok özledim Yaniyor yüregim icin icin Öyle isterdimki aramizda olmani Ve koklamak o esmer tenini Azmi cektin su gurbet ellerde Bol,bol mesai,akort isinde Kim kiymet bildiki,ah bir söyliyebilsen Ve simdi hangi dünyalarin esirisin? Bir gün görmedin,göremedin Yatagin olacak ölüm dösegin Ama kim bilir ki ne zaman Son bulacak izdiraplari cahilligin Tanidin,bildin tek bir adam Daha ilk gecen oldu zindan O körpecik bedenine,cocuksu ruhuna Yesermeden soldu umutlar baharinda Ne olabilirdi ki sucun,hatan? Dünyaya gelmekmiydi ki senin cezan? Söyliyecek bir tek kelime bulamiyorum Diyorlarsa bunada bir imtihan (Berlin,19.04.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ancak seninle
Hangi akla hizmet ettik Geldik gurbet ellere Is,para,pul derken Ömür gitmis elden,elden Memlekete geriye Dönmek kolaymi öyle Ne burdayiz ne orda Simdi kaldik ortada Gastarbeiter,alamanci Görürler bizi yabanci Her zaman her yerde Aliriz biz havamizi Evden ise,isten eve Parada kalmadi cepte Issizlik korkusuylada Gelecekte tehlikede Birde sen olmassan Dayanmaz buna bu can Bir tek gülüsünle bile Olur tatli bela aci dünyam (Berlin,22.10.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anilar
Anilar Unutmazlar seni Sen onlari Rafa kaldirmis olsan bile Her birisi Acisi,tatlisi Istesekte,istemesekte Hayatimizin bir parcasi Ben ise Onlarsiz yapamam Tutmusum Hafizamda iki elimle simsiki Korkarim Kayacaklar parmaklarimin ucundan Ucacaklar bir kus gibi Bakamadiklarim arkasindan Serilmisler Gözlerimin önüne Secip,secip onlardan Yasiyorum tekrar,takrar yüregimde (Berlin,13.10.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anilarin kapisi
Basimdan vurulmusa döndüm Sen karsima cikmayinca Ne kadarda cok sevinmistim Ismini görünce ekranda Bir umudum vardi oda kayboldu Hedefsiz yolculugun kollarinda Daha basindan zehir oldu Bayramin ilk gününün sabahina Firtinalar,dalgalar arasinda Calkanalan bir gemiyim simdi Ah bir kanatlanip ucsamda Kurtarsam su azaplardan kendimi Ben ise su an ne yapiyorum Oturup dayamisim ellerime basimi Caresizlikten ruhumu oksuyorum Calarak tek tek anilarin kapisini Sakladim seni onlarin arkasina Oldu orasi senin ebedi mekanin Hic olmassa böyle kötü zamanlarda Ugruyacak bir yeri var su gönül sevdasinin Berlin,21.12.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamadim?
Ne bulurum ben sende? Soruyorum kendime Bu nasil gönül ise Konar istedigi güle Yanlis anlama beni Soruyorsam sebebini Neden sevmisim seni Anlamiyorum kendimi Demek ki yasi yokmus Anlatmaksa cok zormus Meger gönlüm solmusmus Hayatta beni yormusmus Simdi ise mutluyum Birazda umutluyum Sevginle dop doluyum Sensin benim solugum Belki sevgin sebebim Bu dünyaya gelisim His olmassa ögrendim Sevgim benim herseyim (Berlin,24.09.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamiyor
Dünya dönüyor,dönüyor Insan anlamiyor,anlamiyor Aklim sasiyor,sasiyor Neden bunlar oluyor Hic bir seyi begenmezler Eldekilerle yetinmezler Konu komsuyu hic düsünmezler Sevgili dostum bunu yemezler Hani herkez nasibini alirdi Isine gelenler bunlara inandi Neden o zaman bencillik vardi Sanma buna bu can kandi Biraz hos görü rica etsem Akil,mantik kullansak desem Hosuna gitmesede gülümsesem Ah birde seni sevebilsem Icmek sicak bir corba Kisin sogugunda dost arasinda Erisebiliyorsak mutlulugu tadinda Demek ki cok yol almisiz bu yolda (Berlin,07.10.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlat derdini
Nasil bir düsünce Anliyamadim bende Dogrumudur ki sence? Isine geldiginde Yanliz kendini görme Hata olabilir her yerde Tutturma her sey bende Bende diye bilme Varsa eger sorun Demek tersindesin yolun Sanma düstün yorgun Bilirsin senin huyun Görüyorsum zor isin Icin yaniyor icin icin Olsada hayat cetin Ne haldedir kalbin? Yapilan haksizliktir diye Zulum etme kendine Aglasanda yasli gözle Fayda etmez gönlüme (Berlin,06.01.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arkadas
Arkadas ol Kötü günümde Lazim degilsin Iyi günümde Dost.dost Olamaz herkez Caresi varsa Doktor gerekmez Nereye bakarsan,bak Görürsün yabanci Sanki dünyayi Onlar yaratti Kendide inanmis Dünyasina kanmis Iyi günlerde hic Hic bitmiyecek sanmis Ararsin simdi Yoktur caresi Es,dost ve arkadas Her zaman gerekli Sende insansin Hata yaparsin Müsade edersen eger Olurum arkadasin Talat Özgen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|