![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayallerim
Butun hayallerim sondu bir gunde Bir sevgilim olacakti ve ben onunla hayati paylasacaktim Nede cok hayal kurmustum Sokaklara cikacaktim onunla Ve hic ayrilmayacaktim İki adim yere bile onunla gidecektim Ne guzel hayallerimdi onlar Butun hayallerim sondu bir gunde Bir sevgilim var ve ben hayati paylastim onunla Nede cok hayal kurmustum ona dair Onunla yasayacak ve onunla yaslanacaktim Onu sevecektim ve sevdimde Onunla oturup onunla kalkacaktim Ve birlikte namaz kilacaktim belkide Kitap okuyacaktik birlikte El ele olmasada kol kola dolasacaktik sokaklarda Sirf hayata inat siki sarilacaktik bir birimize Ve benim bir gunde sondu butun hayallerim Meger ne cok hayalim varmis benim Simdi aklima hic bisey gelmiyor Oturuyorum Dusunuyorum Bekliyorum Ama aklima hic bir sey gelmiyor Butun hayallerim sondu bir gunde Ve ben hayal kurmak icin ugrassamda Hic bir sey gelmiyor aklima O var simdi Ask var Yasamak var Yine ona gidecegim ve birlikte yaslanacagim Birlikte dolasacagiz sokaklari Kar yagdiginda kar topu oynuycaz belki Ve birbirimize sarilacagiz usudugumuz zaman Butun hayallerim sondu bir gunde Bu kadar hayalim oldugunu hic dusunmemistim oysa ben Ona dair Askimiza dair hayaller Her gun kurmusum hayalleri Oyle birikmis oyle birikmiski Atamadim bir anda hepsini Silemedim kafamdan Simdi yalniz bir odada O yok Hayaller silinmis Hayaller uzak Bir gunde bitti butun hayallerim Bir gunde bitti 12 mart 2006 4:57 Yuksel Akkas
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Henuz 24 yasindayim
Henuz 24 yasindayim Saclarim agarmasa Yuzumde kirisik olmasa da Sanki yillar gecti gitti Ve oyle yaslandim oyle yaslandim ki Zaman geciyor diye seslendim sana Sende zamani durdurabilsek dedin Oysa zaman durmazdiki Donuyordu dunya Durmuyordu! SBende sana gel butun zamanlar bizim olsun dedim Sen bekledin Hep bekledin Neyi bekledik bilmiyorum Zamanin gecmesinimi Yada omrun bitmesinimi bekledik Henuz 24 yasindayim Ama bedenim o kadar yiprandiki Yuzum eskisi gibi gulmuyor Hayata sarilamiyorum siki siki Sana sarilamadiktan sonra napayim hayati Öyle gecmis gitmis iste tam 24 yil Henuz 24 yasindayim Sensiz ve yalnizim Evde yalniz kaldigimda Kalmasamda aklimda sen varsin Butun sarkilarda Siirlerde sen varsin Hayatimin dort kosesini kaplamissin Belki beklemekten baska yapacak bisey yoktu Yada ikimizde elimizden geleni yapmadik Yada ugrasmadik Naptik biz birlikte zaman gecirmek icin Mecnun gibi daglarimi deldik Yada kor olup collerdemi aradik birbirimizi Henuz 24 yasindayim Ama oyle soldum oyle soldumki Hayat yipratti beni Sensizlik Ölümümdür Ölümüm 17 mart 2006 cuma 17:06 Yuksel Akkas
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Iyiki sarkilar var
Nerdeydin kac gundur, hic cikmiyordun karsima, bu gun dahada bir huzunlu bir halim vardi, birden sen geldin aklima, geldinde niye geri gittin onu bilmiyorum iste. Yasadigim oca guzel gune ragmen hayati senle bitirecegim diye endeklemisimki kendimi, seninle omrumde bitti, yasayacak seymi kaldiki dunyada gittin gideli. Bir gun kapina gelsem yine ilk gunku gibi karsilarmisin beni, yada cek gitmi dersin, yada yuzume bile bakmazmisin bilmiyorum, bildigim tek sey biz neden ayrildik. Insan nasilda aciyor kendine boyle zamanlarda, tutunacak bir dali olmayinca nasilda aciyor insan kendine. Yaktim mektuplarini, yirttim bir kac resminide, ayirdim butun esyalarini gozumun onunden, artik cekip gittin sonsuzluga, benide alip gittin benden, NEDEN? Kirdim sana aldigim biblolari attip cöpe, dagittim sana ne aldiysam birakmadim evde, dedimya ey kara gozlum ayirdim esyalarini, gormek istemiyorum dayanamiyorum. Bir goruste neler olacakti bunu bilemiyorum, gormemeliydi gozlerim senden bir sey, unutmaliydim seni, ama yapamamisim demekki, aylardanmi desem yok yok haftalardan beri gormedigim yuzun geldi dikildi karsima, hic gelmiyordu kac gundur vefasiz, aksam resimlerine baktigim icinmi acaba, neyse niyeyse niye sen gelmiyorsun yaa o haftalarca sonrada olsa geliyor demekki vefasiz sayilmaz, aradada olsa hatirliyor beni, varsin hatirlasin artik geriye ne kaldiki, kirik bir kalp, yorgun bir beden, aldatilmis bir ruhtan baska bende... Al iste ikide goz yasi, sana hediyem olsun, yine bakiyormusun goge yagmur yagarken, yine benim onlar senin saclarini oksuyorum, dokunamiyorum ya sana, onlar dokunsun, onlar benim kucuk ellerim ya kara gozlum onlar benim iste benim...... Iyiki sarkilar var onlarda olmasa kimler teselli ederdi beni bilmiyorum... Kaderimde hep guzeli aradim Icimdeki sazlar baska soz baska Hayalimde canlanirken muradim Duvardaki resmin baska sen baska, Hayalimde canlanirken muradim Duvardaki resim baska sen baska Gok yuzunde otag kurdum oturdum Yeryuzunde hayat baska ruh baska Bu sevdadan artik ben de yoruldum Yaz yagmuru, kis yagmuru bambaska Diyor nazan öncel, bir daha yaraliyor beni derinden, ne yapsam nereye kacsam ben benden, Nereye kacsam bilmiyorum Yoruldum......... 3 Aralik Pazar 2006 Yuksel Akkas
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Izmir Önce beni, Sonrada Seni Ugurladi!
Eski dilde yazilmis bir roman gibiydi sana gelisim, okunmasi zor, anlamasi zor, bitirmesi hele hele bitirmesi dahada zor bir roman. Agir agir okunan, sonrada sikilip bir kenara atilan bir roman. Belki bir daha ele alinmayacaktim, raflarda tozlanip kalacaktim. Kimseler soyleyemez benim misralarimi, zor okundugum kadar kolay kolayda soylenemez misralarim, onlari ancak seven diller anlar, seven diller okur misralarimi, kac gundur sende geldin ama bir turlu gitmedin, geldin oturdun yuregime, kac gundur aglamaktayim! Sessizce kacmistim sana, kimseler duymamisti, kimseler gormemisti sana gelisimi, gelecegimi sende biliyordunki bekledin aylar boyunca, bir umit bir ask bir sevdayla beni, sana kalmak icin gelmemistimki, oysa nasilda isterdim sende bitip tukenmeyi, nasilsa yanip tutusmustum seninle omrumu bitirmeyi. Ya senin o karsilama anin sanki heycanli bir film gibi, birden gulduruyor, birden sasirtiyor birden aglatiyor, gozler bakiyor, gozler konusuyor, gozler icin icin agliyor, ah o gozler o gozler aslinda herseyi biliyordu, o gozler aslinda herseyi farkediyor ama soylemiyordu. Izmir senin uzerine, dunya ise benim uzerime agdi, yagmur yagdi, benimde goz yaslarim akti her defasinda, sen izmiri kaldiramadinki. koca dunyanin yukunu bana biraktin, dunya yikildi ben yikildim, dunya dondu ben yaslandim, hayat devam ediyordu, benimse yasamaya takatim kalmadi hele su son gunlerde. Her gordugum kisiye sen gibi baktim, ama sen degillerdi, hani bir sarki vardir ya, Anladimki hic kimse sen degil diye, iste bunu cok iyi anladim, hic kimse sen degil, hic kimse senin kadar canimdan ote can degildi, baktim otobuste giderken bir goze rastladim, sen gibi bakiyordu etrafa ama benden haberdar degildi, usul usul seyrettim o gozleri, o gozlerki senin gozlerin degildi, bir kac durak sonra indi gitti iki goz, ve ben arkasindan bakakaldim, bir kerecik olsun donup bakmadi sen sandigim, baktiysada benim goremedigim gozler. Arkamada baktim, sagima solumada baktim her defasinda, belki eve sen gelirsin diye baktim ama nafile, sen hic kapimi calmamistinki gelesin, her gizli numarayi sana yoruyorum, her calan kapida sen varmissin gibi, her aksam ruyalarimda, her gun sabah oglen aksam her gunumu kaplamissin yasayacak gunmu koydun bende, topladin ne varsa her seyi, aldin gittin sonu gelmeyen sonsuzluga, bense sonsuzlugu bekledim hep bir ucurum kenarinda, yada koskoca bir bosluklarda. ******* issiz ve karanlik, bazen korkardim ruyama gelmezsin diye, baze dusunuyorumda acaba omu yapti bunu, yada ondan birseylermi, yada o hissetti benim huzunlu oldugumu ondan senden hep senden saniyorum bende guzel seyleri, guzel gunmu gordumki gittin gideli, benim yuzumde iz kalmadimi, kalbimde centikler kalmadimi sanirsin, acaba ben yuzunu unutabildimmi dersin, ruhunu kalbini alip geldimse benimkini neden geri vermezsin, geri getirirmiyim bilmiyorum, getirsemde sen geri istermisin, benide eskisi gibi kabullenirmisin, bilmiyorum? Bende seni aradim her yerde, aramadigim ne cadde kaldi nede sokak, dunya bombos sende yoksunki dolu olsun, Sendin evet beni o sehre getiren, bende bitmesini istememistim o kisacik yollarin, dizinde yattim yol boyu, dizlerini ozledim, gozlerini seyrettim sonra uyudum biraz, gozlerini ozledim, ellerini tuttum kimseler gormesin istemedim, ellerini ozledim, nefesini ozledim, BEN SENI OZLEDIM... Ben senden haberler sormadimmi? Ben dalip dalip gitmedimmi evde sokakta yada is yerinde, ben seni beklemedimmi bir umit diye, belki ararsin diye, ben ne oldugumu bilemedim, ne soru isareti ne unlem, ben neden mahkumum bilemedim? Cevaplarin hepsi bende degil, nerdeyim bende bilmiyorum artik, ben bende degilimki nerde oldugumu bileyim. Keske not yazsan, ister soru isareti ister unlem istersen virgul olsun sonunda, ama nokta olmasin. Sevdiginide biliyorum sende benim sevdigimide biliyorsun, yada bilmiyorsun, sende bilseydin keske ne cok sevdigimi. Sen ölme, sessizlik olmasin. Sensizlik hic olmasin. Sensizlik olmasaydi keske! Bende seni seviyorum, cevaplardan yada sorulardan cok, ben gitmedim, sen bitirdin... 12/09/2006 1:13 Yuksel Akkas
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ïnadina yasamak
Ben bu dunyayi cok sevdigim icin degil, Sirf birilerine inat olsun diye yasiyorum Yoksa benim bu kotuluk dolu Bu fani dunyada ne icim var Insanliktan eser kalmayan Dort duvar arasinda yasayanlarin arasinda Kim yasamak ister ki? Herkes canindan bikmis bir halde Komsular birbirini tanimazsa Insanliktan bir zerrecik kalmamissa Yuvadan ayrilinca kardes kardesi tanimazsa Yasamak icin bir sebep gosterin bana Kimisi asigim diye yasamak ister Kimisi zenginim diye yasamak ister Oysa ben bu dunyayi cok sevdigim icin degilde Sirf birilerine inat olsun diye yasiyorum Yasamak guzel sey diyorsun Iyi diyorsun ama! Bu dunyada yasamak icin, Insanlik lazim, Kardeslik lazim, Dostluk lazim Oysa bu devirde, hic birinin zerresi bile yok, Yasamak icin, bir sebebimde yok Yinede ben bu dunyayi cok sevdigim icin degilde Sirf birilerine inat olsun diye yasiyacagim 13 Aralik Pazartesi 1999 Yuksel Akkas
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kandirildim
Geceyi beyaza boyayan O ince ve narin sesiyle kandirildim Gencligimin o taze caginda Saf bir kelebegin ucusu gibi Dudaklarima konan o sevda opucuguyle Kandirildim Verilen vaadlerle kandirildim Arkamdan ne dolaplar doner bilmeden Cocukcu ruhumu koparircasina Ve o masum gencligim elimden alinarak Kandirildim! 7 agustos pazartesi 2006 Yuksel Akkas
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüya
Bulutlarin uzerinde actim gozlerimi Ucuyorum gok yuzun de Yer yuzunu seyrediyorum Gelen gecen insanlara bakiyorum Dur durak bilmiyorum Kapi kilit yoktu Her yol bana acikti Yolarki bana uzak degil Her yere bir adimda variyorum Ne guzelmis ucmak Cocukken hep ucmayi hayal ederdim Bir kus gibi semada suzulmek Bulutlarin uzerinde uyumak Martilarla dans etmek Anne babamida gordum Bagiriyorum ama beni duymuyorlar Neler oluyor? Birden korku sardi beni Gök yuzu karardi Simsekler cakmaya basladi Daha neler oldu neler Ne siz sorun ne ben soyluyeyim Kan ter icinde uyandim Durdum Ruyaymis Hayra yordum! 14 Subat carsamba 2007 Yuksel Akkas
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni gören oldumu
Soyle bakalim seni goren oldumu Kirlarda bayirlarda dolasirken Hani sokaklarda gezerken Soyle bakalim seni goren oldumu Soyle bakalim seni goren oldumu Hani bensiz kaldigin aksamlarda Gece ruyalarinda, sabah kalktiginda Soyle bakalim seni goren oldumu Kaldigin sehirde Koylerde veya ulkelerde Belki yalniz bir sokak kedisi Yada sahipsiz bir kopek Belki davetsiz bir misafir Soyle bakalim seni goren oldumu Hi? 17 mart cuma 2006 17:13 Yuksel Akkas
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Agladigim gunler
Boynu bukuk kaldim ben senelerce Yas tuttum agladim gunduz gece Hic unutmam dilimde hece hece Kahrolupta agladigim gunler Sevdiklerim terk edipte gittiler Dunyami yikip gittiler Hic unutmam cektiklerimi Kahrolupta agladigim gunleri 1 kasim pazartesi 1999 Yuksel Akkas
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglayacagim
Beni terk edip gittikten sonra Olunceye kadar aglayacagim Bir gun kavusacagiz diye Sevincten her gun aglayacagim Her gun kulagimda cinlar sesin Hayalimde canlanir guzel yuzun Sevgilim belki kavusamayiz Mahsere kadar aglayacagim 28 Agustos Pazartesi 2000 Yuksel Akkas
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|