![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Peki ya sen?
Mevsimlerden kışmıydı, baharmıydı yazmıydı Aylardan kasımmıydı, ocakmıydı, martmıydı Gözlerin yeşimliydi, karamiydi, akmiydi Unuttum seninle olan butun zamani Gecmiste ne yasanmissa sildim o anilari Actim kendime yeni bir sayfa Seni hala ozledigimi sanma Desemde sen bana sakin inanma Yine hancerler saplanir bazen bagrima Koymustun ya son noktayi bir anda İste o gidiyor benim agrima Benimle gecen gune yazik ha! Ya seninle gecen gunlere ne demeli Sessiz sedasiz boyunmu egmeli Simdi goz yasima kimler degmeli Bence bu kadere boyun egmeli Gidisini sessiz sedasiz seyretmeli Ne yapsaydim sana yalvarsammiydi? Gozlerine bakip aglasammiydi? Butun kaprislerine katlansammiydi? Ugruna kul kole bir omur yansammiydi? Yanmadigimi sanma cok yandim ben Seni bekledim her gun cok agladim ben Kimsenin sozune kanmadim ben Ben cok sevdim, peki ya sen? Deli gibi istedinmi sen? Gece gunduz yandinmi sen? Gercek bir askla sevdinmi sen? Ben sevdim peki ya sen? 27 mayis 2007 Cumartesi Yüksel Akkaş ************************************************** ******** Kalbimde bır yer buldun cıkarmak ımkansız Bilki cıkacaksın kaldığım zaman cansız Unutursun desende unutamıyorum seni Anlatamadım sana kalbimdeki sevgiyi Bahtiyar Teke ************************************************** ********* Yuksel Akkas
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gunes Kadin ve Adam
Gunesin sonuk oldugu bir zamanda Gunes gibi parlayandin Bense colde sulak yetismis, Ama birden kuru topraklarda kalan, yaprak gibiyim... Babasini aldi gitti elinden Babasiz kaldi, vuruldu kucuk yureginden Anasi kostu durdu aylarca pesinden Elleri bos kaldi kadinin, acilara gomuldu derinden Sonra guneste yavas yavas sonmeye basladi Sonra kucuk yuregi ateslere atildi Yandikca yandi, Yandikca yandi Hani pisse bir sey degilde Hep yandi Hep yakildi Hep yandirdilar bu kucuk gunesi Ne isik kalmisti ne bir pencere Dilindeydi cektikleri hep hece hece Arkadasiydi kabuslar, gunduz ve gece Anasi yanmisti bir daha derinden Eski izler kaybolmamisti garip yureginden Gunesini aradi kose bucak her yerde Buldu ama öldu kadin derdiyle Hala cekecegi vardi demekki, bu garip haliyle Kal dedi gunesine, gunes kalmadi Kadin agladi, yuregine tas basti Gunes ozledi anayi Ama babadan hic haber alamadi Adam gitti Gunes batti Kadin yapayalniz kaldi Gunesi ozlediginde gok yuzune bakti Gunes ne yapsaydi, nerelere baksaydi Ana ozlemini dindirmek icin Bu aci derdini durdurmak icin Kalbindeki atesi sondurmek icin Hep agladi Hep aglatildi Kanli yasini yuregine akitti Gunes tekrardan parlama basladi Ama icindekileri bir turlu atamadi Kadin gunesine tekrar sarildi Yuregini sokselerdi bu kadar aglamazdi Adam gitmisti zaten seytanin heybesinde Kim bilir oda yandi, icin icin kalbiyle Bense sicak bir colde kaldim, kendi halimle Bir damla suya muhtac, aglarim kendi halime Gunes parladi Kadin sevincten agladi Adam donmedi, orda kaldi Hayat akiyor Zaman durmuyor Dunya donuyor Durmuyordu......... 1 mayis sali 5:36 2007 Yuksel Akkas
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Imdat Allah’im imdat Ya Resul
Kardeslerim acken tok yatamiyom Yatagimda rahat uyuyamiyom Bu nasil insanlik ben bilemiyom Imdat Allah’im imdat Ya Resul Bir Ramazan ayinda oruc acarken Televizyonda haberleri seyrederken Gozum takildi birisi para toplarken Çatali agzima goturemiyom Imdat Allah’im imdat Ya Resul Bir tarafta akar kanlar sel gibi Bazi insanlar gormez kor gibi Basa is geldimi dostlar el gibi Imdat Allah’im imdat Ya Resul Bir cocuk trenden atilmis niye Gencecik yasta bu nasil cile Onunda bir can oldugunu bile bile Imdat Allah’im imdat Ya Resul Anasiz babasiz oksuz yavrular Sokak koselerinde hep aglarlar Insanlik nerde hani yardimlar Imdat Allah’im imdat Ya Resul Allah’im ben bu dunyayi anlamiyom Bu insanlari gordukce dayanamiyom Feryadimi figanimi dindiremiyom Imdat Allah’im imdat Ya Resul Bizlere bir çare sunuver Allah’im Boyle giderse ne olur halim Kalplere birazcik insaf nasip et Imdat Allah’im imdat Ya Resul 16/11/2004 sali Yuksel Akkas Yuksel Akkas
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acilan defterler...
Her sey nasiple Her sey kaderle yuruyormus Nasipsiz bir yaprak bile dusmuyormus Konulan kanunlar yerince isleniyormus Iki tarafli ask yasandiginda Bi tarafta bittiginde, oburkune bu ask agir geliyormus Anladim Anladim hic hicte sasirmadim Tasidim agir bir yuk gibi omuzlarimda Zamanla geri hafiflerim sandim Ama tasiyamadim hafiflemedimde Zaman acimi veriyor insanlara Yada zaman degilde insanlar insanlarami veriyordu aciyi Bir suclu arariz genellikle Ya zaman ya kader deriz Ama asil suclular kendilerimiz Yada bize bu acilari tattiran sevgilerimiz Biz Bu dunyayi Yinede cok sevdigimiz icin degilde Sirf birilerine inat olsun diye yasamaliyiz Yasadikcada hayatin degerini anlamaliyiz Giden gider Her sey nasiple olmuyormu Bir yaprak bile nasipsiz dusmuyormu Simdi bir defter daha aciyorum hayatima Yepyeni bir defter Ne bir cizik, ne bir yazi var defterimde Bir tek ben Bir tek umutlar Ve yepyeni hayallerimle Yepyeni bir defter Yuksel Akkas
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldatildim!
Geceye kursun doker gibi uyandim Kulagimdan o gitmeyen sesiyle Ve beni kandirdigi gibi Aldatildim! Bir yavru ceylanin uykusu gibi Daldaki kuslarin ucusu gibi Suya hasret gullerin solusu gibi Aldatildim! Bu zalim gurbet elinde Hasretini cektim birde Sonumun ne oldugunu bile bile Aldatildim! 7 agustos/ pazartesi 2006 Yuksel Akkas
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben kendimi bilirim
Ben kendimi bilirim, kendimde beni! Baska soze ne hacet? Yuksel Akkas
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim biraz kafam karisik!
Benim biraz kafam karisik Yazdigim siirler kotude olsa okuyun siz Ne dedigimi anlamasaniz da Sacma bulsanizda dedim ya Benim biraz kafam karisik Yagmur yagiyor diye Bende agliyorum, Gunes cikti diye Benimdemi yanmam gerekir Ben zaten yanmisim komur karasi Benim biraz kafam karisik Soyledigim sozler bazen bir birini tutmuyor Ardi ardina dinmiyor hayallerim Biri bitince oburu basliyor Oburu bitincede yeniden bir tane daha Al sana Alki yuregim senin olsun Kafam neden karisik Senmi karistirip gittin bu kafayi Kalbimide senmi caldin Yok yok Benim biraz kafam karisik Yazdigim siirler, karisikta olsa okuyun siz Dedim ya Benim biraz kafam karisik... 14 subat carsamba 2007 Yuksel Akkas
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gun 25’imdeyim,
Bu gun 25’imdeyim, Henuz çocuk yaslanmadi ellerim, Soyle bir baktim bir yilda neler yasadim, Yapayalniz gecen bir yil Ve kirilan kalplerden baska ne kaldiki elimde Icimden 25e kadar sayiyorum, Ömur neredeyse yari olmaya yaklasti Aklimda buna sasti Ne de cabuk geciyor ömur Sorgusuz sualsiz Bu gun 25’imdeyim Henuz cocuk yaslanmadi bak ellerim 2007-02-27 sali Yuksel Akkas
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cezasinida sen cek!
Gittin Giderken beni zaten dusunmemistin Arkandan baka kaldi gozlerim Bir cenazeyi ugurlarmis gibi, Sanki bir daha goremeyecekmisim gibi ugurladim seni Yada senmi ugurlamistin beni? Gunesin sonuk oldugu bir aralik ayiy di Yillardan 2005 Gunlerden cumartesi Kendi ellerinle bindirdi ucaga Bakakaldin arkamdan ucak havalanana kadar Gozlerin dolmusmuydu ben giderken Yada icini bir huzun kaplamismiydi Hic dusunmusmuydun bir daha gorebilecekmiyim diye Hic aklina gelirmiydi son gorusun oldugun? Benim hic aklima gelmedi Yine gelecektim Yine gorecektim seni Sonra hep gorecektim hic ayrilmayacaktim senden Ne oldu Koskoca bir hiç Her zaman aradigimdan mi s! k! ld! n? Yada soguk ekranda gordugun yuzdenmi? Bilmiyorum Hic ulasilmaz bir dagin tepesi olsaydin Inanki ulasirdim Bir ucurum olsaydin Inan atlardim hic tereddut etmeden Ölum olsaydin Kosarak gelirdim sana Simdide yasiyorum sanma ha Koydun ya noktayi bir anda O an onulmaz dertler actin basima Zehir oldun ekmegime asima Cezam dolmadi daha Ama olsun Sen bitirdin Cezasinida sen cek 2007-02-14 çarsamba Yuksel Akkas
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ebem kusagi
Hani cocukken yagmur yagardi Sonra arkasinda birde ebem kusagi cikardi Biz ne severdik ebem kusagini Bak ordaa taa uzaklarda Onun ciktigi yerde altin varmis Kosardik ona dogru Yaklastikca kacardi bizden Hani biz kosardik yollarda delicesine Sıkılırdık herseyden cabucak Is yapmayi sevmezdik Ama hep buyur edilirdi Bir bisikletim olsun istedim Birde oyuncagim Sanirim cok sey istemistim hayattan Vermedi bana Ama ben yinede ebem kusagini sevdim Altindan altin cikmasada Uzaklarda kalsada Cocukken cok severdim ebem kusagini Sonra daglarda dolasir Odun toplar ates yakardik yagmur yaginca Ve ben ateside cok severdim ebem kusagi gibi Beni yakmadan once Ateslere atilmadan once Aslinda bir istegim yoktu hayattan Dusundum istedim biraz mutluluk Veriyor ama arkasindan intikaminida aliyor Pamuk ipliginemi bagli hayatlar yada naylon ipligemi bilmiyorum Yada ucuz bir dikis ipligimi desem Olmadik yerde kopu veren Ugrastirip didindiren Cok seymi istemistim bilmiyorum Yada ne istemistim onuda bilmiyorum Aslinda ben boyle olsunda istemiyordum Aslinda ben yasamin boyle oldugunuda bilmiyordum Simdiki aklim olsa buyumezdim Öylece kalirdim desem ne mumkun Her gun batiyor gun Tekrar sabah oluyor Ömur geciyor Bahar oluyor Sonra ama sonra geri kis oluyor Dunya donuyor donuyor donuyor Durmuyor Ben bi ebem kusagini sevdim Birde seni sevdim Sonra ucan kuslari Sonra sevmedigim cocuklugumu sevdim simdi Sonra onalti yasimi sevdim Yada ozledim gulun suya ozlemi gibi Artik ebem kusaginida sevmiyorum Ben kostukca kacti benden Ben hayatida sevmiyorum Yasadikca uctu elimden Ben kendimide sevmiyorum aslinda Yasamayi layik gormedigimden 11mart 2006 22:33 Yuksel Akkas
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|