www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-25-2006, 02:26 AM   #11
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2206
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

borçlarımı öderdim sadece ondan sonra olunca bakarız
Old 06-25-2006, 02:33 AM   #12
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

kesinlikle dünyada gezmedik yer bırakmazdım...
Old 06-25-2006, 02:17 PM   #13
on7eylul
Guest

Üye No:

harwurup harman sawururdumm malikanemin büyük bi odasını koli koli jelibonla we beyaz çikolatalarla doldururdum. we bunun gibi şeyler daaaa.... sonra boğazda da bi ew.. terasında kocaman bi hawuuzzz... sonra terasın bi bölümünde nargile puroo oooooooohhhhh pöfür pöfüüürrrrr:smile: :smile:
sonra 7/24 açık bi lunapark yaptırırdım bana we kankalarıma beleşş
sonra bi uçak alırdım.. sonra bi kendime hurby edinirdim hemen (woswos):smile:
sonra haftada bi gün kıraç'ı kiralardım.. bana canlı canlı konser wermesi için.. sonra hakan peker'i kiralardım.. gelsin haftada bir o da bana "karam" şarkısını arkada heloloyloyloooyyy dien adamla birlikte söyletirdim..
sonra tawanı cam bi yatak odası yaptırırdım mimar sözlümcüüme onada büyük bi inşaatt şirketi kurardım
bizim merweye (kankam) onada hayalindeki bmwyi alırdım.. koreye gitmek istio garibim. onu da oraya yollardım.. sewgilisinide rus mafyasına teslim ederdim. malum rusları sewioo .. merwede kurtulur ondan..:biggrin:
ailem ne isterse eywallahh.. dedemi de ömrünün sonuna hacca yollardım. ne haccıı ona medineden bi ew alırdım.. git gel kabe 6 saatt
abim murat, tanımazdım bile onuuu o polis kalmaya we kowalamaya dewam etsin:smile:
yaaaaawww daha neler yapmazdım kiiiiiii saysay bitmeeeezzzz... allaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm para mutlulukkk yaaawwwwww:biggrin: allahda bilio ya o yüzden bana wermio anladım ben:frown:

Old 06-25-2006, 08:40 PM   #14
calipse
Daimi Üye

calipse Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 12288
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 4410
Rep Derecesi : calipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to beholdcalipse is a splendid one to behold

ben parayı alıp ,hepsiyle iddaa oynardım
Old 06-27-2006, 05:33 PM   #15
Eternal Oblivion
Yeni Üye

Eternal Oblivion Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 13
Üye No: 15685
İtibar Gücü: 1396
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Eternal Oblivion is on a distinguished road

tibiada ömür boyu premium olurdum
Eternal Oblivion çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-05-2006, 04:24 AM   #16
donotforget
Guest

Üye No:

valla ben hesapladım!! benim istediğim hayatı kurmam için bi 10 tane büyük ikramiye gerekio 1 taneyle bişi olmuo yaa 1 seneye kalmadan bitio para:biggrin: ama yapılacak en ii şey daha doğrusu yapmak istediğim bir türk dünya şirketi kurmak olurdu. iki gözüm önüme aksın kiiiii:biggrin:
Old 07-05-2006, 04:32 AM   #17
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen calipse
ben parayı alıp ,hepsiyle iddaa oynardım
oha gitti paralar
benGS e bağışlardım bi kısmını dierlerile hayatımı yaşardım
Old 07-05-2006, 08:00 PM   #18
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1646
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Ben şans oyunu oynamazdım ve milli piyangodan bana bişe çıkmazdı
chingy çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-05-2006, 08:04 PM   #19
yarali17
Geçerken Uğradım

yarali17 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 28
Üye No: 13697
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 845
Rep Derecesi : yarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to allyarali17 is a name known to all

ben yarısınla iddaa oynarımn yarısını galatasaraya bagıs olarak verirdim
yarali17 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-29-2006, 02:55 PM   #20
snmbabies
Yeni Üye

Üye No: 17501
İtibar Gücü: 1383
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : snmbabies is on a distinguished road

Biyerden Snra Sasirip Paralari Ole Yeeye Baslardim Kaat Seklinde
snmbabies çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı