![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1504
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ADAM GİBİ ADAM OLAMAYAN'IMA..
sana çok uzun cümleler kurarak icimdeki sevgiyi sana olan sadakatimi anlatmak istedim hep...fakat beni hic dinlemedin ates ve su gibiydik sanki..aynı dogayı paylasan fakat kavusamayan iki ayrı kutup gibi ... ben sana hep gercek olarak baktım ve seni her yasayisim aci ve izdirap gibi damla damla icimi ezip gecti simdi dusunuyorumda ben senin masal perinim ve hayalerindeki ilkim diyorsun...oysaki gozunle gorebildigin elinle tutabildigin ve gercekligini inkar edemeyecegin kadar yalin ve saftim sana karşi.ben seni yasamimin gecici hayallerinde degil hic bir zaman silinmeyecek ve bitmeyecek olan yüregimin vazgecilmezi kildim... Sen yalnizliginda beni animsarken ve hayalerinde beni yasatirken ben seni icimde an be an yasadim ve seni yasadigim icin pisman degilim.ben sevgime kirildim gercek sandigim askim beni hayallerinde sevmis ve bir masal olarak gormus...yazik..yazik yuregime ki..beni hayal goren birini ben gelecegim,omrum sanmisim yanilmisim be beni degil kendini seviyormussun.! lakin ben senin hayallerin olmasaydim..? beni düslemek yerine kazanmayı denerdin.... Kimbilir ne duygular besledin ne hayallere dalip dondun..oysaki ayrilik acisiyla yanan yuregim..sana kavusmak icin neleri feda etti sakin etmedin deme..beni yuregimden ta derinden vurdun..birakip giderken beni boslugumu doldurmayı denedin baskaları ile..ben ise saf sevgimle donmeni bekledim..neden biliyormusun..benim yuregim han degil gelene misafir perverlik yapsin..tek kisilik bir mezar idi ve oraya seni gomdum...olurda bir gün dönersen icin de cenaze tasiyan bir insanin nasil olacagini gör diye..ey benim hayalere kapilmis saf sevgilim..neden beni bana biraktin..neden?sana olan sadakatimden mi..?yoksa beni anlayamayan hissedemeyen duygularindan dolayimi..? Olsun diyorum..ve hayatı kadere inat yasiyorum..bugünler biter biliyorum bitmeyecek tek seyim var oda sevgim olsun oda bende kalsin..anmak yada kin gutmek icin degil..besleyip buyutmek degil gayem ey sevgili bu bir di..ilkti ve bitmedi bitmeyecekte bana dön diye sana yalvarmayacam yada artik takinti yaptigin sözlere aldirmayacagim..dünlerimi sana emanet ettim.. ne yaptin..emaneti korumak yerine..parcaladin..hic acimadinmi bana..hic dusunemedinmi benim sana olan sevgimi..saf sevgilim..ben artik kelimelere doymus hikayelere alismis hayat'i en derinden hissiyatimla yasamis yorulmus biriyim bana kelimelerle yada hikayelerle gelme ben edebiyati bilirim..varsa elinde gercegin söküp atmayi deniyom diyon olmaz diyon ..olmayacak bir sey duslenirmi be can..unutma bir ben daha yok bir dahada olmayacak.. beni yakarken diri diri ..düsünemedinmi sevgi oldurmez surundurur olmedim surundum..senin icin degilki sevgim icindi yaptiklarim oysaki hak etmedin bukadarini.. beni biraktin yasta sevgim hic buyumedi senden sonra..sanirim sende öyle degil..okadar hayallere kapilmissinki gozunun onunde olan sana inanan beni..yasamak yerine elestirip icimi yakmayi kendine marifet sanmissin oysaki..bebegim ben seni bir aliskanlik baslar ve biter diye algilamadim..hadi be ey can son hamleni yap ve beni her yikisinda oldugu gibi tekrar yikmayi dene...ben tek parcayim defalarca yikilmam..yada her istediginde dagilmam..beni bir defa yiktin..o yikintiyi yasiyom hala ben o yikintidan sonra bir daha yikilmamaya and ictim..ve sadece yasamak icin yasiyorum..birilerinin birdaha benligimi calmasina izin veremem..buna hakkim yokki..?bu beden benim degilki ihanet edemem..bana emanet edilmis bir bedene..gün gelecek biliyorum ve inaniyorum senin bana olan inancin gibi degil benim sana olan sevgimin gercekligi kadar..inaniyorumki bu bedeni bu can terk edecek o gun geldiginde bedenimi topraga gomup ruhumla seni mahserde bekleyecem..sana kizmak yada haksizligini ispat etmek icin degil sana olan sevdamin gercekligini,inkar edemeyecegin tek yer olan huzuru mahserde bilmen icin... Evet senin icin masal ve hayal olan ben..hani ben varya ilksen olan ..askim bitanem minik kusum diye hitap ettigin ben hala yuregimdeki yangin ve beynimdeki firtinalarla birakip gittigin o andayim artik..sana gel yada dön demeyecegim..bilirim ezik cagrilarin bir anlam ifade etmeyecegini.. ben gercegim ve oldugum yerdeyim sevgin gercekse ve bir ani degilsem senin icin bana kendin gel sozlerin gelmesin yeter artik diyorum..uzattikca sacmaliyoz ve sacmalaktansa susmak tercihimdir. ömrümden 6.5 yılımı verdiğim... ilksen (x_irma_x) 29 kasım 2005 |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Adam Gibi Adam | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-15-2008 11:20 PM |
Adam Gibi | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 12:00 AM |
Adam Gibi Adam Olmak | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 12:00 AM |
Selçuk: Hocam adam gibi adam | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2007 01:40 PM |
Ünsal: "Adam gibi adam" | MySteRio_Jr | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2006 07:30 PM |