![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 159 Times in 54 Posts
Üye No: 7223
İtibar Gücü: 1527
Rep Puanı : 7992
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hakan Ünsal... Galatasaray’da tam 13 sezon forma giyip, 230 maçta ter dökmüş, UEFA ve Süper Kupa sevinçleri yaşamış, efsane kadronun demirbaşlarından olmayı başarmış bir isim. Bu sezon içerisinde Rize forması giyerken sürpriz bir şekilde futbola nokta koyan Ünsal, şu sıralar herkesin gözdesi olan Aydın Yılmaz’ın özelliklerini yorumladı. Tam altı yıldan bu yana genç futbolcuyu takip ettiğini söyleyen Ünsal şunları söyledi: “Aydın’ı ilk kez 6 yıl önce, minik takımda oynadığı sırada izledim.”
"Onu izlemeye giderdik" “Arif’le (Erdem) özel olarak Aydın’ı izlemeye giderdik. O zamanlar çok cılız bir çocuktu, futbolcu tipi yoktu. Ama topu ayağına aldığında gereğini yapardı. Çok beğendiğim bir futbolcuydu. Beni yanıltmadı. Sürekli üstüne koyarak futbolunu daha da geliştirdi. Ona öğretmem gereken bir şey yok. Sadece Galatasaray’da yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum. Karşılaşacağı sorunları bilsin ki, ona göre hareket etsin. Çok temiz kalpli, pırlanta gibi bir çocuk. Futbolculuğu da adamlığı da bir numaradır.” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Bir"i deşerken her ân beynini yiyen adam, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-26-2008 08:20 AM |
"zİco Adaletlİ Bİr Teknİk Adam" | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 10:35 PM |
(yerli malı)HONDA CIVIC "ADAM ZEVKLIMIS" | james_bond | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-16-2007 03:57 PM |
Türkiye "MAVİ GÖMLEKLİ ADAM" için ağlıyor... | ykayku | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-11-2006 08:23 PM |
"Hakan kaya gibi bir adam!" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-12-2006 01:39 PM |