![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57980
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
MERDİVENLERDEN DÜŞER BABAMIN SESİ
yanlışlını duyuyorum yüzümün bomboş ne kadar da benziyor ölüme bardaklar düşüyor merdivenlerden soğuk kışlar teneke kutuları ısıtamadığım kadınlar babam düşüyor ardı sıra anneme kıyardı öldürürdüm her gece titremesi düşerdi elerimin
|
|
|
|
#12 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
MUMLARI SÖNDÜREN PALYAÇO
Öldü doğum günüm palyaçolar geçti birer birer mumları söndürerek elleri gördüm beni alkışlayan babam! taş bir yürek her gün bana atan öldü hatırlardım doğum günlerini mum dikerdim duvarlara kayıp şimdi suratlar konuşmayan duvarlarda
|
|
|
|
#13 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
RÜYALARINIZIN DİLSİZ SOYTARISI
ben deliyim rüyalarınızın dilsiz soytarısı dudaklarınızdaki tebessüm benden uyandığınızdaki benden gecenin ıslaklığı düşlerde girdiğiniz boşluklar sarayı yalnız uyanmalarınız benden pırlantasıyım kraliçenin tacındaki göz yaşlarınızla kırılan ben deliyim, rüyalarınızın dilsiz soytarısı
|
|
|
|
#14 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SANDIĞIN GÜLÜMSEMESİ
bahar yalan söylemiyor dağlarda eriyor kar güneşi kovalıyor gölgeler sesi duyuluyor gelişinin şeker bayramlarında çocuklar seviniyor bakışlarını çağırıyor gün ışığını azaltıyor yavaşça kayboluyor eteği ayak seslerinin bir kıyıda paslanıyor sessizlik yağmura düştü tabureler yaprakları kovaladı rüzgarın adımları ıslandı günahı şehrin kadın kapattı göğsünü gidene sandığına koydu gülümseyişini
|
|
|
|
#15 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ÜŞÜDÜM
uzaktan yakalanır bazı düşler bardak gibi kırılır dün parçalarını kibrit kutularında saklar çocuk uyanıp baktığında çoğalır sığmadı bir yere anılarım çoğalmadı uykusuz dolaşmalarda avundum duvarlardaki gölgeleriyle kadınım üşüdüm sabaha kadar ÜŞÜDÜM uzaktan yakalanır bazı düşler bardak gibi kırılır dün parçalarını kibrit kutularında saklar çocuk uyanıp baktığında çoğalır sığmadı bir yere anılarım çoğalmadı uykusuz dolaşmalarda avundum duvarlardaki gölgeleriyle kadınım üşüdüm sabaha kadar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|