![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senden Gizli Bu Neşe Pastam
Akşam karanlığına sevincimi gizliyorum Sen görmeden yanaklarım renkleniyor Nasıl koşabilirim pencereleri açıp Bırak hayvan yanımda mutlu olsun Bırak karanlığa gözlerinin karasını Kara karanlıklarda esrarlanır Neşeyi bürüsem bürüsem ciddiyete Bürülü sevinçler katlanmamalı kırış kırış Nasıl da yağdı estirerek rüzgar karı Yağmıyormuş gibi nasıl da hanım hanım Gündüzden arta kalan bir aydınlık mı gece Sabah seyirmesi gibi akıyor kanım Senden gizli bu neşe pastam Bu içimdeki şamdan gibi mum Bırak ta bu gece gizli güleyim Bilmediğim hayaller dokuyorum Aklımın ucuna basa basa yürüyorum Ertuğrul Şakar
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Çağırmak
İçim seni biçimlendirmeye çalışıyor nedense Nedense bir dere gibisin damarlarımda akan Nice yap bozlarla sana koşuyorum Koşuyorum aşkın mesafesiz atlarıyla Öylesine duruyorsun yabancı bir ülke gibi Bir ülke gibi uğruna baş verilecek sınırlarda Topraksın,bir tohum saklarcasına sıcak Sıcak tevazun büyülü bir el gibi Her harfi dualıyorum aşka doğru Aşka doğru gül döşüyorum yollarına Belki bitecek kelimeler bir şey söylemeden Söylemeden içimdeki bülbül susacak Bilmiyorum uçan kuşlar kanatlarında Kanatlarında bembeyaz bir umut götürürler mi? Her soru ürkütebilir belki seni Belki seni aynalarda tüketebilirim Görünmez ellerimi saçlarında gezdiriyorum Gezdiriyorum kelimeleri gönül denizlerinde Seni çağırmak istiyorum borularla,bayraklarla Bayraklarla zaptedilmiş bir gönle girmek istiyorum Ertuğrul Şakar
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senle Olmak
Saatlerce gökyüzüne bakarız ya Beyaz kirlenirse dayanamam Denizlerde martı çığlıkları Deniz fenerince uyanamam Kuşa, çocuğa karışmak demek Senin kendi içinle barışmak demek Hüzünle, sevinçle yarışmak demek Toprağın rengine boyanamam Kucakla sımsıkı duyduğun hazzı Yaşamak arzulamaktır birazda Bir kurt gibi bitirir hayat En tatlı mevsimde, olgun kirazda Ipıslak kumlarda deniz yıldızı Bir deniz anası gibi, şeffaf, kırmızı Ya da tepemdeki kutup yıldızı Sana asla direnemem Bütün ritimleri dinlet ruhuma Her seste seni bulmak, seni duymak Bir ebemkuşağı ol ufkuma Her renkte senle olmak, sana uymak Ertuğrul Şakar
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessiz Patikalarda
Sessiz patikalarda kır yeşilliğinde Göğün maviliği omuzlarımda Ellerimde uçuk sevdalara Açacak tomurcuk gelincikler Yeni bir umut yapraklanan dal Giydirilmiş güneşlerle tavlanan toprak Kemiklerimde taranmış bir ıssızlık Zaman yeşil ve ak Unutulmuşluğum unutkanlığımdır *******e koşar adım akıyorum Yeni tuğlalarla üstüste büyür yürek Yeniden yenice bakıyorum Keskin Göletinin suyu bu su Tohumları ve ısıtılmış güneşi taşır Çöken aşkın yeşil uykusu Hafta sonu ödediğim öşür Sessiz patikalarda yürüdüm başıboş Sessiz görünen bir fırtına gibi Şeytan Değirmeni değil mi bu Atakule gibi önümde dikilen Geçişli anlara girdim çıktım Resimlerin düştü slaytıma Kır çiçeklerini bıraktım Sessiz ve öbeklenmiş suratıma Ha Haz Hazır Hazırlan Ertuğrul Şakar
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Varoluşta Ezik
Hayat cesedimde mi? Resmim nerede? Kök hücrelerim çizik Sonlunun sonsuzu Genç kalan yanım Sevda varoluşta ezik Sevmek başarmaktır Şifre çözgücüdür kanım Gelincik yukası, nazik Ölüm bir bayraktır Zaptedilmiş beden ülkesinde Yanıltılırsam yazık Topraktan elbisemi al Her hücrem yeşil bir dal Aşk firakta bir azık Ben aynalarda çoğalıyorum Ben bedenlerde çoğalıyorum Hep yalnız, hep tek, ebedi fizik Vuslat ah vuslat.... Ertuğrul Şakar
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Altın Sarısı Bu Mevsim
yaprak sarı elbiselerini giyiyor sen hüzünleniyorsun ufuklarla azalıyor içimizde ki sıcaklık birden bire ellerime daha sıkı sarılıyorsun uzak bir akrabamız olan sevda bakıyor hatıraların hasret bohçalarıyla yine böyle umutlanmıştım ya bir eylül başında çok iyi hesaplar yapmaya çalışıyordum bil ki her zaman gülmek için iyi bir umudum var ilk günkü gibi hala seni seviyorum ve ilk gözyaşımda ki tuzlu su bütün ağırlığınca yüreğimde söylenmedik daha çok sözcük var yanımda kahve gözlerine bakıp bakıp kanatlanacak sevgi altın sarısı bu mevsim altın sarısı bir kelebek dudakların Ertuğrul Şakar
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi mi Belirtmek İçin
Sevgi mi belirtmek için Her kağıdı kullanırım Hatta bulutları,kuşları Ağaçları,toprağı kullanırım Bir yıldız doğsa gösteririm Karanlık gecede parlak Bir su ışısa,güneşten Köpüklense,sallanarak Yeşili,maviyi,turuncuyu,beyazı Her şekli,her sesi,her nefesi Sevginin renğine boyarım fırça fırça Kuşu azat edilmiş kafesi Sevmek bir kalbin içinde Bütün varlıklarsa, o odak sevgide O'nun için,O'nun için severim Ömrün çeyiz gergefinde Her şeyde sevgi bir anlam olsa Her şeyde Rab'bime seslensem Sevgi beşiğinden bir dünya Sevgiyle doğsam,büyüsem,ölsem Sevgimi belirtmek için Her kağıdı kullanırım Hatta bulutları kuşları Ağaçları,toprağı kullanırım Ertuğrul Şakar
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevinemedim
Her acı Her çaresizlik Her susuş Bana insan olduğumu öğretiyor Kaybediş Prangalanış Düş Yalnız kaldığımı öğretiyor Sevinemiyorum nefrete Hesaplaşmalara Taşmalara Sona geldiğimi öğretiyor Hep bahar kalsak Mutluluk alsak Umutlar bulsak Herşey bildiğimi öğretiyor Sevinemedim Sevmeyi denedikçe Aşk kanadıkça Canan bulduğumu öğretiyor Ertuğrul Şakar
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sır Hayatın Minesinde
Hem dışında hem içinde Yolculuk hikayesinde Bir sır; neden de, niçin de Sır hayatın minesinde Sevinç, hüzün alacalı Sevgi; diken, biraz çalı Ortalık elalem malı Bir dert gizli sinesinde Gitse, içi rahat değil Kalsa, gönül öte meyil Vücudunda onlarca dil Acaba nın yinesinde Bir yumuşak, bir buyrukçu Sevdiğine pek kuyrukçu Kavga dövüş pek yumrukçu Hırs kasları enesinde Günü lime lime etti Sevda derdi cana yetti O; yollara yollar kattı Şiirledi sonesinde Ertuğrul Şakar
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sır Verir Bize
Bahçelerde gülün pembe yanağı Gizli sevdalardan sır verir bize Yeşil yapraklardır aşkın hamağı Bülbül feryadından har verir bize Bahar günü, seher vakti bir dinle Gök kızıl, yer kızıl neylerle inle Bir kızıl buluşma, çoşar seninle Dilsiz diller yanar, kor verir bize Bahçe bulut bulut bahçede meşk var Yarin gözyaşından billurdan köşk var Varlık yağmalansa sonunda aşk var Sevda esir alır nar verir bize Ne Mecnun buluştu, ne Ferhat vardı Bir sır kapısında yüzler sarardı Ayaklar titredi, kalpler karardı Yar yolunda koşu dar verir bize Bülbül bu bahçede, yerde gazeldir Utanç boğum boğum, nazlı güzeldir Gözlerim uğrunda bir gizli eldir Feleğin çarkına zar verir bize Ertuğrul Şakar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 591 | 05-28-2009 05:41 PM |
Ertuğrul Şakar | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 260 | 04-21-2009 07:44 PM |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 592 | 08-07-2008 02:17 PM |
Ertuğrul Özkök'ün Tek Beklentisi/21 Temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:32 PM |
Çağla 6., Ertuğrul 8. sırada.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 11:12 AM |