![]() |
|
|
#251 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ölmek Olmadı Hiç(!)
Hakan 'a _____________________kanat bıraktı eflatun kelebek sakıncalı gülüşün göz kırpışıydı gülüşün: kapanıştı ansızın soğuk beyaz bir yorgan anla(ya) madım ömrün hüzün sarılarında terk ettin orta yeri şenliğimin davullarındaydı oysa yedi cümbüş ve kırmızı saatler olur muydu şimdi kapanmak ölünür müydü nasıl ölünürdü Canveren' din dahası kesinlikle mümkün değil asla.... -ah baba nereden bakarsan bak gözlerimiz birleşir baktığımız ayda ölmek olmadı hiç(!) baba ömrün hüzün sarılarında *kalemi gönülden mürekkepli kadının günlüğünden 31.10.2004' de Şule Aydemir
|
|
|
|
#252 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ölüm Öpmeden
ölümü öp bir başka renk olursa eflatun sevda kaldır gözlerini yerden ******* üstüne inmeden ten daha düşmeden ölümü öp bir günahsız papatyayı koparırsan sev-sevme demelere gelmeden ölümü öp bir ırmağa susuz kalmamışken eğilirsen ölümü öp ölüm öpmeden Şule Aydemir
|
|
|
|
#253 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölümden Düşünceler
kucak dolusu Baccara güllerinden tebessümler bir sabah kalkıp sar sarmala yaşamı sonra tek tek sevdiklerini düşün bahar havasını ciğerlerine çeker gibi ya da bir yağmur sonrası mis gibi sonra hisset ensende yine bir Azrail nefesi sarıl sarıl öyle sarıl ki sevdiğine ve sevmediklerini düşündüğün binlerce kadir kıymete rahmete binlerce lüzümsuz dediklerine sevgiden buseler yükle rüzgarlarına salıver gitsin yaşamın kıvrımlarına saklılarına öyle bir yaşa ki ölüme yaşam yaşar gitsin Şule Aydemir
|
|
|
|
#254 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölümlü Ölü / İntihar Vakti
________________ölümü konuştum bir ölüyle bir intihar vakti karşılaştı iki ölümlü ölü istemediler konuşmak ölümü ölümlerinin nedenlerini tenlerine değmemiş güneşi konuştular gözleriyle saçlarını sıvazlamamış rüzgardan bahsettiler sonra hiç bilmedikleri hislere geçti sesleri iki ölümlü ölüydüler ölümün şarkısı söylediler içlerinde gömdüklerinden ölümlü iken öldükleri kendilerinden birbirlerine çıtlatmak istediler ölülerinden ürküp sonsuz ölüm sessizliğine öldürüp kendilerini yine geri döndüler Şule Aydemir
|
|
|
|
#255 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ötesi Boş Küp
kan-ter yıkanır tensel düşünceler sen ve ben ötesi boş bir küp tutarsın ellerimi ve silinir gökler değmez zeminlere yükselir beden aşktır ki bu kını yok kırışığı yok gençtir para tanımaz yıl zaman tanımaz kılıfı yok bendeni yok fiziği yok her şey inanılmaz güzeldir içe dönüş keşiftir nadirin bir armağanı teslimi yok adresi yok hormondan hisler yola çıkan düşüncelerdir kanın tersine akışı ateşin tavan yapması olmaz ayıbı utanması aşk varoluş mükemmeliği ağaran bir saç teli daha eklenen sevgiden parlak ışıkların kucaklamasıdır ve bir çıkış iniştir en güzelinden yaşamak özgürce iliklerinde pişmanlık olmadan yaşayamamışlıkta adım adım ilerlemek yudum yudum özümsemek duyguların sivri kenarlarında aşk yakarda geçer dokunmak sekizinci harikaya düşerken turbulans uçurumlara gülümsemek yüreğinle ve çıldırtmak kimliğini umarsızca çığlık çığlığa çakılmadan yürümek yarını olmadan söküp almak hep bu güne doldurmak anı ah aşk! dokunmak parmaklarınla yıldızlara ayı çiçek yapıp takmak saçlarına güneşe kırpmadan bakmak gözlerini silmek herkesi ve her şeyi sessizliğe dans ettirmek sevgiyle hiçken ve anlam bulmak aşkında aşkta kör sağır ve kütürüm kalmak ruhu uçurtmak sevdadan bulutlara gönüllüce sevincinde engellenemez sevimli bir sırıtış belki de olmayacak yarınlara Şule Aydemir
|
|
|
|
#256 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Öyle Bir Severim ki! ! !
Öyle bir severim ki, İki bahar arası bile Nefreti bilmez kelebek gönlüm.... Şule Aydemir
|
|
|
|
#257 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ÖzgürYalnızlık
-kızgınım sana dedi isem buna müsaade verenim 'sana' benim var olduğumca kızgınlığım beyhude beni terk edemeyecek kendime hata yüreklere kamalı yama sonrası sarmak kabuk bağlatmak ya da kapatmak açığı korumak belki de yenisini takmak hatasız adını tecrübe koymak kendine hilesiz koca şehir yeri gelir acısı düşüncede göz yaşartır sığmaz yüreğe tanımsız kalabalığa hıçkırıkların karışır duyulmaz bilinmez İstanbul ki hınça hınç insan her insan bir dünya kentidir gecenin bir yarısı Muratçalar* ses verir sessiz karanlık kuytu bir köşe insanlığında duygular çağrılır özgürlük-onur kapışır onurlu ÖzgürYalnızlık kazanır - *Muratçalar sürekli Murat Göğebakan cd si çalan müzik setine verilen bir isimdir. Şule Aydemir
|
|
|
|
#258 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlüyorum, Belli Seveceğim
insan neden, neyi özler ki özlemin kaynağı sevilenden gerek anımsattı insan olduğumu oysa korkuyorum delice insan olmaktan ama özlüyorum kahretsin vazgeçmeden bir gülüş mesela ukalaca kıvrılan dudaklarda ya da bir kahkaha saklanan gerçekler arkasına ama kahretsin özlüyorum deniz kokusu olmayan bir İstanbul gibi toprak kokusu olmayan yağmur sonrası mesela kahretsin ki delice özlüyorum inanamıyorum öperken dokunurken kokusunu içime çekerken özleyeceğim belli hatta onu özlemeyi tutunacağım belli ki bu özleme ağrılarım olacak uyandıran gece vakitleri ansızın depremlerini yıkıntılarını özleyeceğim belli deliler gibi olgunlaşırken hamlığımda özleyeceğim sıkışıp burulacak yaşamım bilmediğim kıskançlığı öğretecek mesela gözlerime yapışık çığlıklarım biliyorum Deliler gibi özleyeceğim Belli seveceğim Zehirli hançerini uzakların Belli özlerken öpeceğim Şule Aydemir
|
|
|
|
#259 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Paydos
siyah bakıyor bakışlar suratımı çiziyor bal gözlerim yaş -ki durmaz akıyor sonrası kan damlamıyor içime kelebekler kanat bırakmaktalar yüreğimde zil sesi duyuyorum çocukluğumdan paydos diyor yetişkinliğim nasıl neden niçin ki yalnızlığım anlamıyor ________________kendimi kendim çeker ___________________________içime döner ________________________________kendimi alır _______________________________________giderim 'sıradan bir insanın basit güncesinden' Şule Aydemir
|
|
|
|
#260 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Paylaşım
inanmam paylaşıma ya yinede yazayım dedim inadıma anlatsam sorunlarımı ki çözümse sadece bende bilirim merak ya öğrenmek gerek dinleseler beni hani paylaşım dert ortağı mı olur sonunda üzüntülerle kalırlar benden duydukları kendi hüzünlerinden örtüşmeler düşünürler tut ki dedim elim kesildi canım yanıyor hafızasında acımda acıyı aradı en yakın geçmişi çağırdı ona dimağı onun da kolu kesilmişti mesela sonuçta acı acıyı çağırdı da eksilmedi hafiflemedi acım oysa Şule Aydemir
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|