![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() (Sevmemi) Sormuştun
______kim zamansız _________göz kırpar toprağa - ağaç ki o zaman yanar toprak o zaman kucağını açar ve ben sana düşerim *kalemi gönülden mürekkepli kadının günlüğünden 18.04.2005 İst. Şule Aydemir
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ‘'Hoşça, sevgiyle ve esen kalın KanÇiçeği YarımHaziran' da’’
-bu limanda da kalktı gemim sonsuz nokta eflatuna Merhaba! yasal yasaklarım sevenlerim sevmeyenlerim bir başkasında papatyalara manolya aşklarım merhaba beyazlara siyahlara tüm yedi renge karışımlarına Taksim’e İstiklal’e Kadıköy’ e merhaba nostalji kokan sokaklara kaldırımlara ellerime eli değen tüm gönül verdiklerime merhaba inciden işlenmişim İstanbul’um merhaba yeniden yeni ve yalnız doğdu günle güneş yüreğime bilirim ya tek bana doğmaz oysa ufkum kapalı kızılmış ya hani bana ne özgürlük kuşun kanadında çarpık tebessümle dudak kenarında yenilenmiş yüreğim var elimde dönenler olsa da geriye akarlar çoktan karıştı denize artıkta artıktır ya hani çok demiş kez ve kez ölümlerde dirilmiştim ya hani üfleyemediğim kız Ney’ime merhaba ve en yoğun duygulara acılarıma sevinçlerime hatta yeni ölümlere doğumlara merhaba yüreğim dürüstlüklere merhaba bu son şiir şiirden yaşama merhaba çilek kokulu rüyalara yeni yürek meskenlerime dumanı tüten yakan sevgilere merhaba kumlara sahillere denizlere dağlara çıraklığıma ustalarıma merhaba bu son şiir şiir tadında yaşamak adına bu gidiş başkalarına yer açmak ya belki içtiğim sigara markası bile ondan değişti bu virgül noktalara hani demişti ya biri bende de '-utangaç merhaba! ' hani elvedalara sığar ya binlerce Merhaba! kesinlikle, asla adım adına tabii ki ‘’KanÇiçeği YarımHaziran' da’’ bu son şiire de MERHABA! ‘'Hoşça, sevgiyle ve esen kalın KanÇiçeği YarımHaziran' da’’ 'her şey akar, güneş şulelense sonra küle dönse yıldızlarda görünür gece öncesinde' Şule Aydemir
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 22 Mayıs 2004/TEŞEKKÜR EDERİZ
Merhaba Arkadaşlar, Sevgi Küpü ‘nün birinci yaş günü için düzenlediği, Sevgi Küpü çatısı altında Ölü Aşklar Derneği ve Hayal Dergisinin de verdiği destekle 22 Mayıs 2004 Cumartesi günü yapılan organizasyona katılan emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.. Her şeyden önce profesyonel bir şirket tarafından düzenlenmemiş bir gece olarak sizlerden gelen tepkilere bakarak oldukça başarılı olduğuna inanıyorum. İnanılmaz özverilerle hazırlanıldığını, arka fondaki aksaklıkların katılımcı arkadaşlarıma aksedilmediği hoş bir gündü. Çoğunluğun da memnun kaldığı kanaatindeyim. Panele katılan arkadaşlarım bizim içimizden çıkan kendi aramızda beğendiğimiz düşüncelerini merak ettiğimiz kişilerdi. İlk kez gerçekleştirilen ve yardımlarınızla yapıcı eleştirilerinizle daha da iyiye gideceğine inandığım başka bir güzelliğinde o olduğuna inanıyorum… Herkesi memnun etmenin mümkün olmadığının da bilincindeyim.. Gecede dağıtılan şiltler: şairler ve şiirleri, monotonlaşmış yaşamımıza bir renk olarak kazandırmaya, şaire, şiire uzak olan insanlara sesimizi duyurmaya çalışan Ahmet Selçuk İlkan ‘a, her organizasyona katılmaya çalışan, manevi olarak asla bizleri yalnız bırakmayan adımızı her yerde anıp anımsatan gecenin de sunuculuğunu yaparak bizlere destek veren Ayşenur Yazıcı ‘ya, güzel sesi ve besteleriyle bizleri kırmayarak gecemize katılan, sevginin sesini bize dinleten, kulaklarımızın pasını silen Simir Mater ‘e, üç yıllık bir sevgi birlikteliğini özveriyi ve bir yılda ..:: Sevgi Küpü ::.. ‘da şiir kısmı dahil bir çok bölümde gelinen aşamada Ramazan Atasork ‘un ile birlikte verilen emeğin, birinci yaş gününü kutlayan sitemizin tarafımda baki bir anısı kalması adına, yine Ramazan Atasorkun tarafından layık görülüp şahsıma verilmiştir. Gecemize katkılarından dolayı teşekkür edip kutlamak istediğim isimleri açıklamayı ve emeklerinin karşılığında Ramazan Atasorkun ve benim yüreğimde güzel bir gece için özverinin isimleri olarak kalacak arkadaşlarıma sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. ..:: Sevgi Küpü ::.. adına, Panel kısmında elinden geleni yapmaya çalışan içimizden biri olarak çıkıp gelen ve desteğini hiç esirgemeyen Ahmet Erdem ‘e, panele bizleri kırmayıp hazırlanarak katılan Oğuzkan Bölükbaşı, İsmail Cem Doğru, Ayten Çolakoğlu ve Hakan Ayyıldız ‘a teşekkür ediyoruz. İnanılmaz bir program akışına, yorgunluktan ayakta bile duramayacak halde olmasına rağmen gecemizde bizleri kırmayarak sunuculuğu yapan, tango gösterisi ile renklendiren Ayşenur Yazıcı ‘ya teşekkür ederiz… Her zaman olduğu gibi bizi kırmayıp gönlünden kopup gelen sesiyle şiirler okuyan İsmail Cem Doğru ‘ya teşekkür ederiz. Yine bizleri kırmayarak gecemizi renklendiren anılarını bizlerle paylaşıp güldüren Yıldo ‘ya, sesi ve dansı ile değişik bir tat katan Evrensel ‘e teşekkür ederiz. Şiirleri, şarkı sözleri ve şiir gibi sesi ile aramıza katılma şerefini bize veren Ahmet Selçuk İlkan ‘a, onunla birlikte şiirlere güzel sesi ile eşlik eden Güler ‘e, özverili katkılarından dolayı menejeri Mehtap Özcan 'a teşekkür ederiz.. Muhteşem bir ses olarak aramıza katılan, gitarıyla, kişiliğiyle bizleri sımsıcak sarıp sarmalayan Simir Mater ‘e teşekkür ederiz. Sazlarıyla, türküleriyle saat 02,00 ‘den sonra gecemize unutulmaz anlar yaşatan Yaşar Püllü ve Bülent Atlı ‘ya teşekkür ederiz. Organizasyonda desteğini esirgemeyen Kadınca Dergisine, İbrahim Ethem Bingül ‘e, Tay Uluslar Arası Naklıye Firması olarak Gamze ve Neşer Selman ‘a teşekkür ederiz. Tüm hazırlıkların aşamaların yanımızda güç olarak daima hissettiğim Arzu Altunçiçek, Anzeli Gürçay, Gülden Karabudak, Nisan Serap Muratoğlu, Kadri Karahan ‘a sonsuz teşekkürler. 1885 Işık Evi ‘ne, ve personeline teşekkür ederiz.. Gecemize katılmak için Türkiye ‘nin uzak illerinden hatta başka dünya ülkelerinden kopup gelen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.. Çiçekleri ile gecemizi renklendiren Ölü Aşklar Derneği, Tay Uluslararası Nakliye Firması ve Merihli Com ‘a teşekkür ederiz… Katılamayan ama yürekleriyle bizlerle olan herkese teşekkürler… Hatamız ve kusurumuz var ise affınıza sığınıyoruz.. Daha nice güzelliklere birlikte imza atmak dileğiyle…..İyi ki varsınız… Sevgiyle kalın daima, Son olarak bir kutlama ) Gecemizde nişanlarak, mutlu bir birlikteliğe adım atan çok sevdiğim arkadaşım Ayten Çolakoğlu ve Fadıl Oktay 'yı tebrik ediyorum... . Şule Aydemir
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 34. Basamağın Son Taşı
bir çınar gölgesi serinliyor yaşlı tenim üşümüş ellerim ısıtsın diye çocukluğumun güneş bakışlarını beklerim karanlık bakışlı hıçkırıkları kalmış çocukluğumun sade ve saf ona ondandır ağladıklarım eteklerinde mor akasyalar tepelerinde serceler narin parmakları boydan boya dileklerle dolu uç uç böcekleri kirpiklerinde gelincikten boyalar kan damlar çocukken geçsin istediğim yıllar yığıldıkça lütfen dur bekle dediğim 34. basamağında son taşı bir gün bu gün yırtılan birden gökyüzünden derin yar dibi denizin -ey gökyüzü! mavi mi siyah mı rengin Şule Aydemir
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 35 Basamak
__yararsız acıyı veren ne varsa _________________çek çizgini ____________________al kendini git Şule Aydemir
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı / Buru
tarih kırılıp akar önünden hiçbir şey yapamazsın acın yerde kanlar içinde acın agâh sere serpe acın neden değil acın nasıl böyle kahkahalar içinde tutkularla birlikte acılar şölen içinde bir bütüne kafa tutan paylaşım belemir bir denge bozulup parça parça geri dönüşümde kırmızı yırtılıyor eflatun buru düşüyor ____________________siyah ______________________gülümsüyor Şule Aydemir
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı Öptüğüm
yokluğun ortalık yerinde acıyla öpüşür dururdum aşığım olmuştu bırakıp gidemiyordu mutluluk sevgilimdi düşlerimse acıya takılmıştı sevgilim gözümün önünde yokluk içimdeydi aklımın damağında kalırdı hep öptüğüm Şule Aydemir
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açılsın Perde
kadın ağlıyordu belki de erkek son oyununu oynamıştı hala perde diyordu kadın daha yeni kabullenircesine oyun olduğunu yalan söylemişti son dakikaya kadar da vazgeçmemişti aldırmadı hatta onca dürüstlüğüne ve masumluğuna kadının kaç kez severdi insan hayatında kaç kez gece ayı gündüz güneşi sevinçten fark etmezdi iliklerine kadar ıslansa yağan yağmura aldırmaz kaç kere seviyor- sevmiyor diye papatyalar kurban ederdi uyanıkken kaç kez uyur gezerdi söylenenleri dinlerken duymazdı ya da sevgi bir perdelik miydi sormamıştı oysa kadına oynamak ister miydi acaba bu sahnede bu rolde hatta perde açıldı yaşam ve senaryo karıştı gerçek miydi fark etmedi neticesi aynı kaldı sonuç gözünde ışıklar kararmış hıçkırıklarında boğularak sıcak atarken avucundaki yüreği perde kapanmadan bırakarak uzaklaştı sahneden sevgi çiçeğinden de zehir yapılırdı vardı kabullendi Şule Aydemir
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adım Adı Marmara
inanmayın söylediklerine bir ağlıyor ki yırtılıyor siyah deniz görmeyin heyecanını yine yunuslar mavi gülümsüyor muydu ne bir garip miydi asi-mavi-siyah Marmara bu gün dört mevsim bir garip Marmara Şule Aydemir
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adın Sevmekse
çarpıyorum acımı gökyüzünden yere ikindi sonrası oluyor sabahlar zihnimde gözlerim mi ağlıyor ne tutun ellerimi dediklerim nerede vicdana(!) hadi sor sor diyorum yapaylığın kılıfı içinde bunun adı sevmekse istemiyorum Şule Aydemir
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|