![]() |
|
|
#261 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Pierre Loti Vardı
ağır ağrılı geçiyordu artık günleri günlük tutardı eskiden acılarına anı adı altında şimdi açılmıyor sayfalar yazmıyor kalemi hiç bu kadar ağır ağrılı olmadı belki acıtmadı bu kadar ki fazladan yaşanmadı hiçbir olay bir Pierre Loti vardı mesela hayatı değişecek sanırdı görünce deniz başka kokacak çiçekler hiç bilinmeyen renklerde açacak hayallerim gerçek olacak derdi tek hayaliydi başka kurmadı çünkü ve bir gün gidiverdi hesapta yokken hiçti yoktu belki de hiç olmamıştı eski bir romanda okumuştu bir fincan kahvesi olmalıydı mesela yanında sade tütünlü kakmalı piposu düşünmeliydi düşünmediklerini gözlerinde yıldızlar kaymalıydı ardı ardına dileklerine ve olacaklara yetişememeliydi gözleri yaşarmalıydı yine sevincinden ömrünün en güzel şiirini yazmalıydı ilkte son kez geçmişe ölüp yeniden yeni doğmalıydı tutunmalıydı delice yaşama ağlamalıydı en derinden yani yangın yürekten sevmeliydi mesela en güzelinden görmeliydi mesela hiç görülmemişten ve bir gün gidiverdi hesapta yokken hiçti yoktu belki de hiç olmamıştı erken ve geç kalınmışlarda tekrar gidebilecek bir başka hayal kurabilecek miydi hak etmiş miydi Şule Aydemir
|
|
|
|
#262 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Piyonlar
arka fon müziği sessizce gönüllü sessizler harcanan emeğinde görüntülü konuşanlar galip kayıpta hak mı kulaklarım kör, gözlerim de sağır olsa vicdanımda Şule Aydemir
|
|
|
|
#263 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Popülarite
tüh kahretsin popülarite de kalmadı ) senaristin dediği gibi -sanki bir parti varmışta unutmuşlar çağırmayı unutmuşlar unutmuşlar gibi tüh kahretsin ihanet diz boyu balçıkların isme gönüllü yapışmaları yalanların gözlere batıyor kılçığı tüh kahretsin toprağa verdiğimin yabani dürüstlüğü hep senin yüzünden senin yüzünden gereksiz ölümünden cıscıbıl kaldı seni gidi şeytanlık tüh kahretsin bu nasıl yapay kalabalık bu nasıl işler acısı yalnızlık gülümse gülümse gülümse -tüh kahretsin aldırma çıkarsızlığından dişsizliğine tam damak dıpdızlak kalışına güzelsin gülümse gülümse güzelliğe gülümse Not: ) tüm güzelliklere sevgiyle, Şule Aydemir
|
|
|
|
#264 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ruhuma ******* Yağıyor
ruhuma ******* yağıyor yağmur gibi ellerim buz kesmiş bir aptala dönmüş yalnızlığında gelir miydi ki diyor kapanan kapılar ardında birkaç damla yaş akıyor KanÇiçeği Yarim Haziran’ a önce bir zirve kar kaplanıyor ardından yalan bir çığlık sonra bir çığ sarsıyor yüreğimi buz kesen oluyor yoksa ellerim mi şair fısıldadı sanki yine; -sıkıntılarım dağlar kadar cebimdeki misketler dağlar yürür müyüm derman serden mi gönül vermiş bir de almış sanmış niye bu kadar sersem mi adım adım yaşam demiştim hissetmek anlam demiştim sevince ******* gündüz demiştim baharım kış neden ihanet yakar kışın ortası sarı çöl ateşindeyim ruhuma ******* yağıyor yağmur gibi toprağı da özlettin zerrelere ayrılmaya hazır bir mevtâ gibi kapattım gözlerimi Şule Aydemir
|
|
|
|
#265 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Rüzgarlar Çalmış
can caniçi kızdır ney'im üflüyorum ya küsmüş mü ne çıkmıyor sesi yok yok rüzgarlar çalmış gönül nefesimi Şule Aydemir
|
|
|
|
#266 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Saçmalamak
saçmalamak böyle bir günde olsa gerek saçmasalak şiirler yazmak mesela renkleri karıştırmak birbirine abuk subuk sevdalardan konuşmak saçmalamak böyle olsa gerek isim koyamamak yaşadıklarına ya da karşı koyamamak yazma isteğine saçmayı alıp sapana vurmak saçmasapan fırlatıp atmak saçmalamak ya belki de doldurulamayacak bir boşluğa - 'saçmasapan' kelimesinin bana kattığı düşüncesi için sayın Mim 'e çok teşekkür ederim.. Şule Aydemir
|
|
|
|
#267 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sadece Dinle
-şeker çocuktan şeker adama kim susar ki! ne konuşmaz ki! herşey hakırarak konuşuyor sadece dinle! ayak sesleri gidiyor bir adam gelirken bir yerlere bir bebek ağlıyor çığlık çığlığa yeni doğmuş karnı aç altı pis yağmur var pencerende sonbahardasın başka bahar çiçekler açmış ağaçlarda bu da baharın ilki biliyorsun gençten biri elinde kırmızı güller aşık ya aşka resim elleri ceplerinde birinin çakıl taşlarını tekmelemekte sıkıntılarda içinden oflar çekiyor beriki lunaparktan geçiyor çocukluğunda belki gözleri ışıl ışıl fırtınalar yaklaşmakta ufuklar gri bulutlar bilmem kaç km uzakta sessiz şimşekler çakmakta bir anne ağıtsız ağlamalarda görüyor musun sarılmış bir er resmine ölüm bu duyuyor musun yığınla gerçek sessiz konuşuyor her şekil-renk herkes her şey hissederek duyumsa mesela beni duyuyor musun Şule Aydemir
|
|
|
|
#268 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sadece Sevdim
gülümserdin kirpiğimden bir hüzünüm düşerdi yere bakardın yüreğimde binlerce güvercinim kanatlanır kalkardı giderdin kırmızı gelinciktim nefessiz dökülürdüm toprağa gelirdin tek yüreğe çift beden derdim beş N * dediler cevap verdim -sadece basitce sevdim - *neden, nasıl, niye vs........ Şule Aydemir
|
|
|
|
#269 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sahil Çocuğu
ben okyanuslardan geldim hep yelkenler fora misali anlayamazsın sen sahil çocuğu korkularım oldu evet an geldi ölüm öptü dudaklarımdan cesaretle atıldım yine okyanusun hain ama bir o kadarda güzel koynuna yaşayamadıklarım olmasın adına kuytular kayalıklar avutmuyor beni kasırgalar dağıtmıyor her seferinde buluyorum yolumu ama yıkık ama dökük silme dolu hınca hınç hırslı savaşçı hazinelerle dönüyorum alınmış hasarlar için kuşların çığlığında limanlara Sahilimin sabit çocuğu okyanus derinliklerinden getirdim kilometrelerce kumdan sevdaları gidiyorum yeni seferler için limanlara sen de git kumdan kalelere Şule Aydemir
|
|
|
|
#270 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Salkım Söğüt
____________sevmek en büyük özgürlüktür bir söğüdün gölgesindeyim geleceğimde düşünürüm salkımım yeşil kararır yapraklarım sevda gölgesinin en kuytu mezarlığını doldurmaktayım düşünüyorum son kez ağladığımı yaş yirmi dokuz bir aşk uğruna eski aşk söyler türküsünü inkar eder elma diğer yarısını kurban gider yalana elma kurdu Şule Aydemir
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|