![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biliyorum Gelmeyeceksin
Her gece bu geç vakit Ne işim var sanki sahilde Senin gelmeyeciğini bildiğim halde Umutla, saatlerce beklemek niye Sebebi yıldızları izlemek isteyişimmi Yada arzuluyor olmamdır, hayalinle öpüşmeyi Anılar de, özlemek de ne dersen de Nafile umutlar hüzünle perde, perde El ele gezdiğimiz günler yok artık Bizim sahil hep bildiğin gibi Gökteki martılarda aynı canhıraş çığlıklar Tekneler kadar sağlam bağlı değil artık yüreğim Bir zamanlar adını yazdığım bu kumsallara yüzümde o eski gülüş yok artık Yakamozların eski büyüsü yok Sadece umut var, şimal yıldızım sanki Sislerin ardından göz kırpar İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Buseyim Dudaklarında
Bir nefes olsam sigaranda Bir sıcaklık hissi kollarında Sevgi seli olsam damarlarında çağlasam Bir buse dudaklarında Bir sevinç ışığı olsam gözlerinde Yalnız ama yalnız seni sevsem şu dünyada Bir seheryeli olsam Ilgıt, ılgıt essem saçlarında Bir dünya kursam hayallerimde sadece sen ve ben Sen yalnız beni sevsen Yalnız bana yer versen gönül bahçende İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Damla Ümit
Ayrılığın üzerinden aylar geçti Mutsuzluk beni, hüzün beni seçti Nice ayrılanlar yine birleşti Biz birtürlü kavuşamadık Sanmaki aşkımız yalandı bitti Artarak büyüdü sevgim, ileri gitti Kaybetmedim taşıyorum hala Kalbimdeki bir damla ümidi Kaç yaz, kaç sonbahar geçti üzerinden Varsın sayısını şaşırmışken ben Kavuşacağımız o günün hayalinden Vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim ben İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Dilek Tutsam
Bir düş görsem hiç uyanmasam Düşümde seni görsem Koşsam sıkı,sıkı sarılsam hiç bırakmasam Sen tüm endamınla karşımda dursan Ben rüzgarda uçuşan saçlarını okşasam Bir roman yazsam sırf sana dair Sevgimi sığdıramasam kitaplara da Yazsam, yazsam, yazsam Bir dilek tutsam canevimden ben Yıldızlara yüklesem sana yollasam Gökkuşağından yolda göğe yürüsem Elimde elin, gözlerinde ben Uzanıp şimal yıldızına dokunsak Bedenimde sen, yüreğimde sen İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Işık Bekliyorum
Kadeh kadeh yudumluyorum Yıllanmış bir şarap gibi acılarım Hayatın en köşesinde duruyorum Roman olur yazsam yaşadıklarım Bir ışık bekliyorum siyaha inat Aklımda hiç yaşanmamış yarınlarım Ruhumda geçilmesi imkânsız bir hat Kültablasında yitip gitmiş tüm anılarım İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Kurşun Kalbime Girdi
Kimin vurduğunun ne önemi var Bir kör kurşun geldi deldi böğrümü Kalbimden girdi sırtımdan çıktı Hiç acı duymadım Sadece kanım aktı Baktım yerde yatan bana boylu boyunca Eksikliğim olmuş yaşamda demekki Gözlerimin ikiside açıktı Sonra namlunun ucundaki eli gördüm O kalleş eli, beni hayattan koparan Neden dedim kendi kendime,neden be Ne için öldürdün beni kara sevdam? İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şair Öldü
Bir kazma, bir kürek lazım olan sana Birde beni kabul edecek toprak elbette Fazla uğraşma çukurum varsın olmasın derin Göm hadi, göm yaş dolmasın gözlerin Beni unut, Gözlerine mil çek, gönlüne hudut Varsayki hiç yaşanmadı tüm bu olanlar Durma daha hızlı kaz Yakıyor canımı sensiz yarınlar Bir dileğim var sadece senden giderken Başucuma bir gül goncası dik İçinde bulunduğum toprağın karasına inat Pembe olsun rengi, Tek olsun benim olsun yeterki Hadi ört üstümü kürek,kürek anılarla Senden daha ne isteyebilirimki? Izdırap bir mabet yap üzerime sen Mezar taşıma; sevmişti,çok sevmişti yaz Hadi ört üzerimi, ört Üşüyorum, üşüyorum sevdiğim Heryer soğuk, her yer ayaz İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Zamanlar Sevmiştim
Dar pencereler,kapılar hep dar Hani nerede gençliğim Hani nerede beklediğim yar Farketmiyor artık peşpeşe geçen yıllar Bir ben var şimdi benden başka Tanıyamadığım bir ben var Farketmez,erken açsın çiçekler,tez gelsin bahar Beni bana küstüren yürekte bir yarim var Kelebeklerden hürdüm oysaki bir zamanlar Resimler çiziyordum gökyüzüne Mavi,beyaz bulutlar Karardı sardı şimdi herbir yanım tarumar Gelmiyorki kaybettiklerim geri Şimdi ne duanın, ne yalvarmanın yeri Hayat bana şu zalimi tanıttığından beri Yaşamdan tat aldığımmı var Dilek ağacımmısın,öylece duruyorsun Kurşun gibi sözlerin; beni vuruyormusun Sevenler hiç kaybetmez bunu unutuyorsun İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biri Var
Es deli rüzgar es Dağıt başımdaki kara bulutları Huzura ereyim, Es deli rüzgar es Dertlerden divaneyim Yaşam denen bir döngü Yaşasan birtürlü, yaşamasan bir türlü Yürekte çalınır olmuşken bir acı türkü Yağ yağmur yağ yıka tüm ruhumu Nefes alıp vermek koyuyor artık İnsan bazen isyan çemberlerinden geçiyor Türlü duygular sararken bedeni Kişi yanıyor, acı çekiyor eriyor Bu koca şehirde, bu kalabalığa rağmen An geliyor tek başıma yürüyorum caddelerde Biryerlerde biri var diyorum Benimle aynı kaderi paylaşan Biryerlerde biri var diyorum Yürek, yürek bana yaklaşan Kalbimde büyük bir sükun şimdi Damarlarımda kör bir kurşun dolaşan Tenhalarda bir kuytu şimdi Ağır ağır beni yaşamdan koparan Es deli rüzgar es Al beni götür bu köhne dünyadan İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmez Bir Yol Değil Hayat
Tanımadığım bir kişi, tanımadığım yerler Düşümde bir ince sır, kara kaplı perdeler Yoruma açık yaşadığım tüm hayatım Yorgun canda bedenler, bölük pörçük zamanım Zor hayat, zor engin denizde bir yelkenli misali Fırtınaların kucağında yol almak, dünya hali Duyun sesimi duyun ey ahali Yorgunum yaşamaktan yorgunum Bir korku içimde saplanıp kalan Dünleri unuttum, yarınlaradır rotam Bu okyanus beni yutacak gibi Dalgalarında gizli kalmış kara sevdam Takılmışım bir yunus gibi ağlarına hayatın Kıpırdamak istesem dahada dolaşacağım Her ne olursa olsun umurumda değilki Nihayetinde hayatın sonunun başlangıcına varacağım İşte o gün, o gün ben yeniden yollarda olacağım İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|