![]() |
|
|
#291 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yaresi Bir Hoş Acılar
ben, kısa boylu aşk serüvenlerinin uzun kahırlarını taşıyan adam. ben, yardan bir parça tebessümü yıllarca yüreğinde yaşayan adam. ben var ya ben; kahrolası, yıkılası, yakılası.... en yalan senaryolarda en gerçek yalan.... acımam kendime yedi yad'a acıdığım kadar üzülmem kendime, yuvasını yitiren karıncaya yandığım kadar. ben vurgunuyum mavisinin en derin denizlerin. yaresi bir hoş acılarım ben. en acımtrak hikayelerin baş kahramanı; mesadet filmlerinin karamsar figüranıyım. haklısın adımı anmamakta, haklısın var olan silüetimi de, tek çakmak kıvılcımında yakmakla. haklısın gitmekte.... git... bak, benden uzaklarda umut doğmakta. karartma benimle ömrünü, git,bende her dem vakit akşam olmakta...
|
|
|
|
#292 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yarın Sende Öleceksin
yarın sende öleceksin. baki kalmayacaksın kimse gibi dünyada. yüzün varmı. bir şey yaptınmı birisine gurur duyacağın. yada bir çocuğu güldürdünmü bir tebessümle. bir köpeğe su içirdinmi elinle yarın gidiyorsun ne götürüyorsun yanında hangi iyiliğin gelecek seninle. ben ne bir çocuktum tebessüm bekleyen nede bir köpek elinden su içmek isteyen. ben sadece seni sevendim. sevilmeyen. hatta bilinmeyen.
|
|
|
|
#293 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yasak Aşk
gece sağanak yağıyor üstüme karanlığını, aydınlık yar göhsünde müebbet. fermann çıkaran yok dermanıma, bir gün bu saltanat yıkılır elbet. suça iştirakim sevdadan yana. korsan kesişmeler ömrüm bitirir. elele tutuşmak bile yasakken, galiba bir buse ipe götürür. kalanımız yokki sağ bizim olsun. aşk ile delinen dağ bizim olsun. içmeye bir damla şarap yoksada; sevişelim bari, bağ bizim olsun.
|
|
|
|
#294 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Talihsiz Bir Şey
ikimizin bir tarifi olmalı ayrı ayrı değil, yekpare. ben sıradan biriyim senin kadar sıradan senin kadar kimse senin kadar hiç kimse ikimizin bir tarifi olmalı yaşananlar talihsizlik değilse. her ne kadar tarifsizde olsa aşk talihsizlik değil nasılsa. ama ayrılık talihsiz bir şey. oda bir bakıma, acı yanıyla tarifsiz bir şey. yani, şimdi, bittimi herşey? yani, adı koyulamayacakmı bu mütevasız yaşanmışlığın? gel, bari talihsizlik diyelim buna. hiç değilse mazimizin bir adı olsun. eğer talihsizlikse paylaşılan. bari bizim talihsizliğimiz olsun...
|
|
|
|
#295 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tam Silinmişken Fikrimden Adın
boşversene sen. unuturmuşum. yeni birini bulurmuşum. bu kaçıncı ama. bu kaçıncı yıkılışım. bu kaçıncı yıkışın. her seferinde gidiyorsun dönmemek üzere unut diyorsun dönmem diyorsun her seferinde. unutuyorum. bazı gece yarıları düşsede bir parçan ciğerime. gönlümü tuzlu damlacıklarla avutuyorum. tam silnmişken fikrimden adın. dönüyorsun tekrar arttık yeter be yüzsüz kadın. git. yokluğuna birazda olsa alıştırmışken kendimi. bir daha el edip gül edip kandırma beni..
|
|
|
|
#296 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tarifsiz
tarifi yok aklımdan geçenlerin ne geçmiyorki beynimin fikre dair kılcal damarlarından içimde bir garip ılıklık duyuyorum yüreğimde eşsiz burukluk sevdiklerim birer birer gidiyor gözkapaklarımın düşsel istasyonundan o kadar yalnızım ki... bir türkü söylemek istiyorum aşka dair kelimeler bir yumruk gibi, oturuyor boğazımın terkisine genzim yanıyor damaklarım kuruyor, bir damla su verenim yok okadar çaresizim ki... içim yanıyor nedense ama tenimde bir soğukluk var koşmak istiyorum ılıman iklimlere tutmuyor ayaklarım hiç takatim yok, o kadar halsizim ki... zor geliyor tüm bunlar dar geliyor dünya kan geliyor yaramdan uçurumun kenarında gibiyim vurulmak; hiç iyi bişey değil be usta.
|
|
|
|
#297 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tevbe..(kandil'e)
sıkıldın mı tevbe etmekten Hakka bırak veballerin geride dursun. Yaradanın affı vardır mutlaka, yeterki O'na açık bir elin olsun. bin kere bozsanda yine tevbe et, yeni geldin aleme cahildin farzet, cehennemden har değil hiçbir felaket, dua et yüreğin umudu bulsun. el aç Yaradan'a etmeden bin ah. kalbin saadeti huzuru bulsun. bir katre imanın örter bin günah. yeter ki Hakka açık bir elin olsun. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#298 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tutunamıyorum
işte böyle yapayanlız kalmakta varmış serseri akşamlarda. işte böyle bin perişan olmakta. gittin gideli kan ağlıyor kanaryalarım. dön, ömrümün miadı dolmakta... oysa sensizliğimin yanında umutlarım vardı beni yaşatan. ve onlar bir zamanlardı. artık dökülüyor gül yapraklarım. dön, vaktim daraldı... bu ne sessizlik odamda, bu nasıl bir karanlık böyle bahtımda? böyle tek tabancamı kalacaktım bu kahpe şehrin serseri kaldırımlarında? yokluğunda, bir yanı eksik kaldı yaşantımın. yok şimdi senli olan en mühim parçası. sensiz karakalem yaşantım, ve hicran fışkırıyor her manzarası. artık beynimi patlatırcasına duvarlara vursam nafile. nafile göhsümü çatlatırcasına aydınlıklara koşsam. uzak benden umutlar, uzak benden mutlu yarınlar, çok uzaksın benden sen. hiç bir şey yok yokluğundan gayrı bir bilsen. tutunamıyorum artık. sıfırdan başlayamıyorum. günden güne, andan ana azalıyorum. yalvarırım tut. bırakma böyle uçsuz bucaksız tren raylarında. yada öldür dönmeyeceksen. alaycı, kahreden, cehennem bakışlarında. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#299 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Umurunda Olmasın Ziyan Oluşum
giderken çıkarsız,karşılıksız bir akşam üstü bırakıyorum sana, ki karanlık ******* öpmesin gamzelerinden. umurunda olmasın senden gidişim. her geliş bir gidişin müjdecisi nasılsa bir gidişin dönüşü muamma ama. hoşçakal. giderken; bir ıslak hoşçakal bırakıyorum sana. ki çöl yakıcısı vedalar kopmasın ellerinden. umurunda olmasın yüreğinden kopuşum. her vuslat bir ayrılığın habercisi nasılsa. bir ayrılığın sonu muamma ama. mutlukal. giderken; bir beyaz sayfa bırakıyorum sana. ki kirlenmiş bir mazi akmasın kaleminden. umurunda olmasın ziyan oluşum. her doğuş bir tükenişe gebe nasılsa bir tükenişin sonu muamma ama. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#300 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Utanç
ben eskiden avuç avuç su içerdim köy çeşmesinden. kurbağa yavruları yakalardım ellerimle. annem bana kızardı, ağlardım ama utanmazdım. şimdi kan akıyor kentimin musluklarından. faili meçhul cesetler yüzüyor çamur birikintilerinde. hesapsız kahırlar damlıyor gözlerimden. kimse hesap sormuyor ama; suçlu benmişim gibi vicdanım sızlıyor, halkımdan utanıyorum... İrfan Bakırcı
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|