![]() |
|
|
#311 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Para
Para icin elin kiri denilir Hayret,ona sahip olan sevinir Odur bir cogunun tek amaci Onun icin ona hayat boyu didinir Düzen kurulmus onun üzerine Yoksa sende bakmaz senin yüzüne Her sey onunla ölcülür,onunla bicilir Insanlik konulmus coktan kapinin önüne Seni esir almis kollarinin arasina Kurtulmaya sanki sansinda yok bir daha Zaten hep onunla yatar,kalkarsin Gözün görmez hic bir sey ondan baska Seni yapar zavalli bir insan Sanarsin kendini cok sevilen,sayilan Halbuki paranin hüneridir o Yasiyamassin sen seni kandirip avutmadan Medet umarsin yalandan,dolandan Bir parcasisin seytanin oyunundan Bence daha cok gec degil,gec degil O tenesire basini temelli koymadan (Berlin,22.09.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#312 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Parcalanan yürek
Daglara yagmur yagar Derelerde dolup tasar Sensiz bir hayat Bana neye yarar Yok,yok hic bir anlami Kalmadi sanki dagin tasi Daha ne bekleriz ondan Olsada deresi,cayi Simdi ici bos bir nesne Bakma,bakma öyle gözlere Istemesemde yaniltiyor Mahkumum caresizlige Bahar,ötüyor kuslar Günese yer aciyor bulutlar Daglar gökle bulussada Fayda etmiyor haykirislar Dinlemiyormusun,duymuyorsun Bakmiyormusun,görmüyorsun Parcalanan bu yüregimi Bilemiyormusun,bilmiyorsun (Berlin,19.04.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#313 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Paylasalim sevgiyi
Mevsimlerde bahar Günlerden 1 Mayis Az bulutlu günesli bir hava Hafifte esiyor serin rüzgar Insanlar kosuyor oraya,buraya Güneste basliyor isitmaya Agaclardan fiskiran yesillikler Yariyor nefesleri acmaya Gidiyorum genis,uzun bir yolda Bakiyorum bulutlara Sanki pamuk gibi her biri Asili duruyorlar havada Bir taraftan ötüyor kuslar Diger taraftan radyoda sarkilar Bugün günlerden güzel bir gün Dilegim olsun hep böyle yarinlar Acalim gözlerimizi,seyredelim Dogayi ve güzellikleri Barisci bir dünyada Paylasalim tüm sevgimizi (Berlin.01.05.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#314 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Raziyim
Ben ne yapardim Sen olmasaydin,sevdam Sensiz kalan siirlerimin Boynuna sarilirdim Aglar,aglar,aglarim Dökülen kanli göz yaslarim Islatmasin,silmesin Siirlerimi korkarim Korktugum gelmesin basima Yasamak o anida Düsünemiyorum,düsünemiyorum Inan kaldiramam asla Ben bu duruma raziyim Tesellim siirlerim,anilarim Yasadigimiz müddetce olacak Tüm ümidim yarinlarim (Berlin,13.06.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#315 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Rengimiz sari,kirmizi
Tutamaz kimse bizi Varsa bizde bu sevgi Bir bir asariz engelleri Korku sarar rakipleri Ileri,ileri hep ileri Sensin her zaman favori Takip ederler seni Yakalamaktir hayalleri Rengimiz sari,kirmizi Tatmisiz tüm basarilari Severiz Galatasaray´imizi Tanimayiz daha büyük aski Türkiyede bir numara Nami büyük avrupada Herkez tanir dünyada Her sey layik Cim Bom´a Biz cok,cok mutluyuz Cünkü Cim Bom´luyuz Tüm rakipler aglasirken Biz basarilarla bogusuruz (Berlin,12.05.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#316 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Renkler ve cicekler seninle
Sari,sari kirmizi Bayraklarin altinda Gördüm seni,seni ben Cicekleri sular iken Sana ne yakismaz ki? Yakismasin bu renkler Bir elindede kova Bu günesli havada Sen ise unut,vazgec Eskileri,gecmisi Gecte olsa bulmusken Dogruyu ve gercegi Yeterki sen mutlu ol Su üc günlük dünyada Oluyor dahada güzel Senin ile bu renkler Gülüyor o cicekler Inan ben görüyorum Nerde,nerde o günler? Olamaz yagmurlar carem (Berlin,17.10.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#317 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Resmin
Sabahin isiginda Camda gördüm resmini Saclarin örülmüs yandan Edemedim bakmadan Tekrar tekrar geliyor Gözlerimin önüne Bir tek o eksik idi Onuda astim gönlüme Gidemiyorum önünden Baktikca bakiyorum Ah bir dili,agzi olsa Konussun yalvariyorum Düsünebilirmisin Ne ifade edecek Agzindan cikacak bir, Bir kelime benim icin Öten bülbül susacak Acan güller solacak Sacinin telinin her biri Olacak gönlüme basamak (Berlin,21.12.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Rüya
Rüyamda seni gördüm Biri vardi yaninda Bende gelmek istedim Sonra kaldim yollarda Keske görmez olsaydim Bir rüya dahi olsa Hayallerim yikildi Sanki hayat bir rüya Istedim uzak kalmak Yine beceremedim Seni orda görünce Bakmadan gidemedim Acaba dogrumu ki Sende baktin galiba Göz göze geldik gibi Buda belki bir rüya Yasiyorum rüyalarda Hayalin kollarinda Hayatin cilvesi bu Gönlümün semasinda (Berlin,20.12.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#319 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sabah günesi
Gözümün icine bakinca Olacak dünyalar benim Nerden bileceksin ki sevdigim Icimden gülüp sevinecegim Havada kapali,bulutlu Hafiften birazda yagmurlu Sabah günesimsin benim Nerden bileceksin bunu Mevsimlerden sonbahar Sararmis agaclarda yapraklar Dökülüyorlar birer,birer Rüzgarlada ucup gidiyorlar Sanki insanlar gibi Gecip gidiyorlar bu dünyadan Soruyorum kendei kendime Nedir farkimiz onlardan? Onlarda yasiyorlar sabahi Görüyorlar günesi,bulutlari Nerden bileceksin ki sevdigim Icinden sevinip,agalamadiklarini (Berlin,24.10.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#320 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sabahim
Bak gözüme su gözüme Gör sen kendini gönlümde Seviyorum,seviyorum Dilim varmiyor demege Kara gözlüm,kara kaslim Hasretinle yandim yandim Ne bir care ne bir umut Ben bu aska nasil kandim Düsün,düsün yoktur sonu Sensiz yüzüm gülmez oldu Hic olmassa bir göreyim Gözlüyorum hep yolunu Acilarla bas basayim Kimsem yok ki paylasayim Güzellik dolu dünyaya Sensiz nasil katlanayim Severim ben her sabahi Gömer,gömer karanligi Nerdesin benim sabahim Haykirisin son imdadi (Berlin,04.09.2006) Talat Özgen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|