![]() |
|
|
#31 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Askin atesi
Bak bak gözümün icine Göreceksin neler var bende Görmemek bunlari sence Kör olmasi lazim iki gözünde Bak,sevdim seni delicesine Gör,sevdim seni her seyimle Inan,sevdim seni ölücesine Anlatamam,sevdim seni,bilmem niye? Gözlerim can atiyor,seni görmege Düsüncemde yer yok baska seylere Yasiyorum seninle her nefesimde Farkindamisin,esir almisin beni kendine? Kimse anlamiyor,ne durumdayim Bilemiyorum sevgimi kimle paylasayim Zorlanmaktayim sana nasil anlatayim Bak gözüme askimla seni yakayim Askin atesi icimi sarmis yakar Engel olamaz daglar,bitmeyen yollar Ne olursa olsun kavusmaksa karar Bu gönül senin icin dünyalari yikar (Berlin,21.08.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Askin dogasi
Ciksam bayirlara Koyulsam yollara Serin bir soluga Muhtacim sevdana Koklasam dogada Dolassam ovada Kükreyen daglarda Aklimsa o yarda Yagmurlar damlarlar Bem beyazdir karlar Acarlar yaralar Gönlümde rüzgarlar Asklarin atesi Yakarsa yüregi Icimdeki sevgi Parlatir gözleri Yasamak sevgiyi Hayatin temeli Yarim kalbimi Caldin sen ebedi (Berlin,14.10.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Askin gözü kör olur
Askin gözü kör olur Derlerdi inanmazdim Simdi basima geldi Defetsemde gitmiyor Güle oynaya hayat Vardi hayallerimde Simdi oldu bir zindan Sanki bitmek bilmiyor Küsmüsüm dünyaya Olmayinca yare yar Simdi her sey bir yalan Gönül gülmek istiyor Aramizda su daglar Olmasa ne olurdu? Simdi bana bir engel Karsimda hep duruyor Kurmussun kalbimde taht Kralice misali Simdi degil ebedi Kalacak gibi geliyor (Berlin,07.01.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Askin tarifi
Kara kara gözler Bana bakar güler Elimde degil ki Yürek erir gider Gitmiyor emdadin Gözümün önünden Büyüledin beni Kalbimin icinden Inandim sevdaya Bir soluk havaya Elimde degil ki Girdiysen aklima Her sabah her aksam Sensin benim tasam Güldürmez ki beni Sensiz olan yasam Yeter artik yeter Cektigim kederler Elimde degil ki Askmi buna derler? (Berlin,18.11.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Asklarin en güzeli
Sev dedinde sevmedimmi? Istedinde gelmedimmi? Anlamadin ki sen beni Yiktin tüm ümitlerimi Kaybolurken hayal gibi Düsünmedin hic halimi Nerelerdesin sen simdi? Sanma ki unuttum seni Özlüyorum gözlerini Yüzünde acan gülleri Hatiramdaki resmini Biliyorum tek teselli Seni bildim ben bileli Kalbime gömdüm sevgimi Inanmiyacaksin belki Bu asklarin en güzeli (Berlin,07.06.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Asklarin ruhu
Yaziyorum sana,sana Gönlümün sevdasina Her kelimesi,her satiri Icimden kopan bir parca Duymuyorsun beni,beni Yüregimin sesini Her sizisi,her inlemesi Actigin yaranin bir hediyesi Bir beden,bir düsünce Iste benim o ben Ne yazik ki eksik Sen olmayinca sen Agliyorum güne,güne Sensiz geciyor diye Her saati,her dakikasi Dönüsüyor bende cehenneme Bir kalbin bir gönlün Bulusma sansi yoksa Olurlar o zaman siirler Bir teselli asklarin ruhuna (Berlin,02.092007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Avrupa dedikleri
Avrupa yeni cikmisti savastan Kurtulmustu nazi barbarligindan Nerdeyse tas üstünde tas kalmadan Vazgecmiyorlardi amaclarindan Hepsi yavas yavas toparlandilar Yaralari sarmaya basladilar Evler,binalar,fabrika ve yollar Yetmiyordu bunlara ordaki insanlar Düsündüler buldular bir care Is gücleri disaridan memleketlerine Bunlara cikardilar sonra davetiye Cok mutluydular bu bir cözümdür diye Gelecek olanlarda sevindiler bu duruma Onlar icin bir umuttu ufukta Sonu bilinmiyen bir yolculuga Ciktilar her köseden Avrupaya Vardilar birer birer uzaklara Sanki bir kral geldi oralara Karsilandilar davul,zurnalarla Zordu inanmak yasadiklarina Bunlar geceli oldu tam kirk sene Soktular oturmadiklari evlere Gönderdiler bizi pis,zor islere Zamanla sihhat diye bir sey kalmadi bizde Isimiz bitti hop kapi önüne Yabanciyiz baktilar hep yan gözle Horladilar her gördükleri yerde Gönderirler ellerinden hemen gelse Bunlar savunur insan haklarini Yoktur onlardan baska demokrasi hayrani Atarlar her yerde baris narasi Genede severiz biz bu Avrupayi (Berlin,02.08.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayni dert
Anladim ki anladim Yaraki ayni yara Üzdüysem istemeden Özür diliyorum senden Nerden bilebilirdim Seninkisi benim gibi Sarkilar,türküler Anlatirmis ikimizi Seve seve veririm Yanliz sen benden iste Olacak tek tesellim Bende olan sendeysede Dinle dinle bitmesin Hapsinle tazelensin Bu dünya sana,bana Bilmem niye gülmesin Gözlerim gözlerinle Ellerin ellerinle Bulussunlar,tutussunlar Kalbimin yüreginde (Berlin,30.11.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrilik sarkisina
Yokmu ki o ayrilik sarkisi Deprestiriyor yüregimin yarasini Of,of diyor seytan dedigin Bas gaza sonsuza degin Karanlikta üzerimde dolasan Bir ruh gibi yanlizligin gölgesi Yapismis alcak ellerinle yakama Birakmaya hic niyeti yok gibi Bu yasanacak bir ömür degil Ayri kaldiktan sonra senden bu gönül Ne fayda edecek ki yardan baska Ayri kalanlarin dünyasinin kahrina Bir umut yok ki yarina,yarinlara Benim gibisinin sevdasinin baharina Calsin bir daha,bir daha o sarki Ayri kalanlarin dünyasinin askina (Berlin,31.12.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bakislarin
Yokmu ki O yürek yakan bakislarin Gitmiyor Hic gözümün önünden Bak bir daha bak Sönmesin icimdeki atesin Raziyim Calsanda seneler ömürden Varmi Daha büyük bir aci Yasarken Ayri kalmak o gözlerden Talihsiz Benim su kaderim Tesellim Bir parcamsin gönülden Sevdigim Ne gecem gündüz.gündüzüm gecem Oluyor Bir an seni düslemeden Talat Özgen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|