![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyku
sessiz bir gün aslında sağır ve dilsiz *******e açılan ve sensizlik istenmeyen bir bebek büyütülmeyen yok edilmeyen Bir farkediş, düne gidiş içe işleyiş var bu soğuklarda yokluğun var her gece büyüyen yok edilmeyen Ben sende kaldım dünya güneş etrafında dönüyorken
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dün
sessizliğe mahkumdum çekilmiştim kabuğuma yedi deniz üstümde yorgan en uzak diyarlarındaydım hayatın Dün yalnızlığa mahkumdum çekilmiş kahve gibi unufaktım ve en tenha köşesindeydim kese kağıdının Dün ölüme mahkumdum diri diri yemiştim yüreğimi ve en uzun yolundaydım kan dolaşımımın Şimdi yok olan bedenimi yeniden doğuracak tek kadın gözlerimin önünde korkmuyorum son sorudan başlayacağım sorgunun son gününde.
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün
sessizliğe mahkumum çekildim kabuğuma yedi deniz üstümde yorgan en uzak diyarlarındayım hayatın Bugün yalnızlığa mahkumum çekilmiş kahve gibi unufağım ve en tenha köşesindeyim kese kağıdının Bugün ölüme mahkumum diri diri yemekteyim yüreğimi ve en uzun yolundayım kan dolaşımımın Dün yok olan bedenimi yeniden doğuracak tek kadın düşürdü beni bir kez olsun yeni gözlerimle göremeden gözlerini
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni al
Ellerim ellerin olsun Ne gördüm ki sensiz İsmim senin olsun Mucizen benim Liseli aşıklardanız En derinlerimiz terliyor sevişirken Erken değiliz Vaktinde yaktık ışıkları Lekesiz Engin deniz Naza çekiyor İstanbul yanıyor aşkımızdan Rüzgar ağlıyor Mart parisi başkaymış İki aşıklık rezervasyon Sabahtan akşama sevdalı İz bırakıyor gözlerimde Nur ve ay birleşiyor
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazgımı toprakta ve küllerde aradım
Alev alev yanan bedenimden sıyrılarak bulut oldum zaman zaman kahramanca çarpıştım korkusuz beş yıldırımdım söndürdüm yangınımı artıklarımı yağmaladım Kapılar sürgülendi üzerime ayak sesleri kesildi birden ayak sessizliklerine kulak kesildim kulak kesildim sağırlığıma güneşin son damlasını da emdi boşluğum tabut oldum zaman zaman iriceydi yüreğim sığdıramadım karanlığa söz geçiren beş çiviydim defnedildi definem korsanlandı yıllarım Beş yüz yıl yaşadım beş yaşından beri hiç bu kadar ağlamadım.
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben inceliğinden kör oldum
leş yeyiciler çaldı gözlerimi oysa ki sessizce uyuyordum rüyamda yosun ormanları arıyordum yoksun diye ağaçları ateşe veriyordum rüzgar alevleri büyüttükçe umutsuz kahkahalarla kendi tuzağıma ağlıyordum biliyorum aslında sen varsın deli gömleğimi çıkardılar bugün bileklerimden kelepçeliyim koşamıyorum sensizliğime elle tutulmuyor deliliğim biliyorum ki varsın sen ve ben inceliğinden kör oldum hayal değilsin sadece uzaksın içimden çıkıp gelsen ölümümü müjdelesen kapılar açılsa sirenler çalsa yokluğunu ve varlığını aynı anda öğretsen bırak yürekler yansın kana kana kanasın gece körü ateş koru toprak zoru severmiş inceliğinden kör oldum seni seviyordum
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir dizede saklı bekleyişim
içimde taşıdığım soğuk tapınağın sensiz sunağına sarılıyorum. Şarap akıyor bileklerimden pişmanlıkla dolu bir ölüm aşkı fısıltılara seyirten çığlıklar yalnızlık ringindeki son çırpınışlar Dudaklarımda kan en son sen öpmüştün yalandan 'Bin söylemli bir gece ve tutunamadığım dokuz yüz varlığıma yetmiş içkinin sek izlerinde bulunmuştu su çiçeği izlerim' Bir harita koymuştun önüme belli belirsiz yolgeçen hanları ardsız dağlarda saklı keçi tırmanışları birden bire aldın elimden ve yaktın koca, kocamış şehirden kalanları bizden kalanları...
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir zaman tünelidir
Senin yanında düşen yaprakla dimdik ayakta durmak her nefesin yokluğunun her saniyesi ölümün ta kendisi Kurutulmuş bir çift göz kurtulmuş bir yüzde ne ararsa onu ararsın tünelinde geçmiş zamanın Dudakların dünyaya taşan cehennem cennetin cehenneme dokunduğu yerde bir elim ateşte bir elim o eşsiz sabahın ışığında bekliyorum ben Geleceksin Sicilya'nın ateşli halkının çığlıklarında kaybolarak geleceksin anlaşılmaz sözcükler mırıldanacaksın acıların en büyüğü seni anlamamak olacak onca hasretin üstüne Bir gözüm Eiffel bir gözüm fransız bayrağının kırmızısında dudakların ihtilalden taşan kırmızı kan gözyaşlarım kan gölünde yalnız bir müren ve eşsiz salınışlarında dalgaların hüznümün ateist bakışları var İstanbul sokaklarında ayılmışım aklımda binbir deniz masalları geceyi kendi haline bırakmışım ki benimle uğraşıp gündüzü elinden kaçırmasın Bir saat daha istiyorum bir saat daha gözlerimi açmadan Altmış kısa dakika daha istiyorum kaç kez söyleyebilirim nefessiz sevdiğimi gündüzün teknesiyle ayrılmadan yüzünden İzmir yanıp sönmeden Aklım sonsuza dek toprağa gömülmeden vuracağım ellerimden Yazılan her kelime anlam bulduğu yerde damla damla kan ne kadar dayanır yalnızlığa ateş gibi bir izmir gecesinde aşık olan insan.
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün
geri dönersen koltuk altımdaki tavlayı al bir gün dönersen on iki ekimi kül tablandaki izmaritlerimi şarap kadehindeki parmak izimi evine bıraktığım son geceyi dönüş yolundaki her kelimeyi kapı önü öpüşmeleri konuşmadan söylediklerimi getir... Dudakların kalsın dönersen sende nasıl kaldığımı anlarsın
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
en derin en uzak en karanlık en soğuk en çirkin izleriyim bedeninin Uyanışını izlerim izlerim soyunuşunu çıplaklığını uykuna gizlerim Zaman izleri siler zaman gözlerim şehrim yüreğim ellerim bedenim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|