![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Aşkın Bitmemiş Adımları
Sonsuzluğun içinde bir nokta Noktanın sonsuz büyümesinin içinde Yine küçücük bir nokta Noktanın içinde bir aşk Sonsuzların sonsuz genişletenine Bir serçe gibi titreyen bir aşk Bir bitmemiş nefes tütsüsü Bir gözün avuçlandırdığı bir bulut Baharca bir gül örtüsü Ne yapacağını bilmiyor ki hücre Gözyaşı gece kandilleri gibi süzgün Bir yürekten kapı eşiği Bu bir aşkın bitmemiş adımlarıdır Sevgiliye bitmeyecek bir yakarış Yoklugun varlıkla buluşmasıdır Bütün güzelliklerimin yaratıcısı Beni kabul et bir çiçekçe Sonsuzuna bir çiçek olarak al Ertuğrul Şakar
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Ayna Var İçimde
Bir ayna var içimde beni takip ediyor Beni göstermede de usanmadı,durmadı Seviyorum der gibi bana hitap ediyor Hiçbir çaresizliği,yüzüme de vurmadı O boş anlarımın gümüşlü bir mehtabı Beni bende öğreten hayatın bir kitabı Her şekilde ben varım hep onun muhatabı Sevip sevmediğimi bir gün olsun sormadı Beni ayakta tutar; bir sestir ve nefestir İlgilenmez görünür sarılı bir kafestir Bir ahlak budalası,bazen tatlı,enfestir Hiçbir çatışmamızda bana fiske vurmadı Yerli ateşi gibi ateşim var görünmez Bana yasaklar koyar,bundan da hiç erinmez Bir defa bile olsun bana karşı gerinmez Ben onu yoruyorum,o beni hiç yormadı... Ertuğrul Şakar
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bekleyen Var Bizi
Bir bekleyen var bizi Hasret parkalarının içinde sıcacık Yanı başında yayla Gündüz güneşle, gece ayla Bekler bizi Bilmeyiz karanlıklarda ki derinliği Topraklar üzerinde meltem serinliği Bizim için koşu terleri döker Bizim için yer, yürür, özler Bir ufka doğru yıldız gözler Saymaları ve sayıklamaları bizim için Çiçeklerin en güzelidir yüzü Bir bekleyen var bizi Vatan diye birleşen ellerimizi Yaşatan güzelliklerimizi Ertuğrul Şakar
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Eşittir Sıfır
Seni tanımadan bilmezdim Belirsizliğin kayganlığını Beni mahveden vazgeçmelerin Ben bile yitirdim elimdeki birimi Beni sonunda sıfıra getirdin Kırdın,tükettin birliğimi Ertuğrul Şakar
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Kasımpatı Demeti
Güneşin ardından bir mutluluk Masamdaki kasımpatı demeti İçimi renklendiriyor birden Sevginin çiçekteki zerafeti Duygular bir rüzgar kadar serin Bir anne kadar sıcak şefkati Beni yeniden doğuruyor birden Birden ışıtıyor saadeti Bu kadar beni sevindiren nedir Nedir hatırlatan asaleti Teşekkür ediyorum hayata Dudaklarımda bir gül sepeti Ertuğrul Şakar
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Nisan Şakası
Çiçek beyazı kar bıraktın kapıma Saçlarımı damla damla ıslattın Sen aldatılmış geçmiş Bu günde sen beni aldattın Sevinmek,içimden geçen Şu pardösü de sırtımda neyin nesi Sev / meye ve sevil / meye merhaba Hayat bu Acısı, tatlısı Bir nisan şakası Bahar olmasına bahar Kar gözlerime bakar Cilve dersen cilve Ah kar, ah Şaka / r Ertuğrul Şakar
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şey Eksikti
Salon yine uzun ve duvarı maviydi Televizyon koltuğun karşısında Pencereler ısı geçmez bir parlaklıkta Sehbanın üzerinde kuşkonmaz saksısı Kapılar yarı açık duruyordu Orta yerde camekanlı ikili bir kapı Bir şey eksikti Eşyaları anlamlandıracak Koro sesli bir yaşam olmalıydı hayat Gölge gibi yığıldı bir beden Eşya ölülerinin arasında Kaybettiği bir can arıyordu Lapa kar sıcacıktı ve dinmişti Yaşamak nefes almak vermek değil Her here bir hasret sinmişti Ertuğrul Şakar
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Türkü Sıcaklığında
Gençlik günlerinin ateşinde Hatıralar pişirmiştik yarınlara Yarınlar bir türkü sıcaklığında duru Yılların elbiselerini giysem de Bir saz gençlik türküleri söylüyor Hayat çözülmüşlüğün içinde soru Yeniden türküleri gökyüzüne salmak için Yaşlı gençlerinde gülüşleri vardır Gözlerinin içi dorukların koru Zannetme ki akan su kirlenir Kayalar,çakıllar ve yosunlarla Türküler; destanın özü, Köroğlu'nun zoru Ertuğrul Şakar
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Vapur Bölerdi
Bir vapur bölerdi boğazı ikiye Hep senin yanına getirirdi Irmağa düşmüş bir yaprağı duyarmıydın? Duyarmıydın kemirgen sincapların sesini? Bilmezdim kitap gibi içini okumayı İçini nelerle ördüğünü bilmezdim Seni seyrederdim dalgalara bakar gibi Bakar gibi uyurdum takip ederken seni Sahiller meğer ne kadar uzunmuş,bitmez Bitmez bir ayrılığın mesafesi sahiller Eskiden hala saklı bir bitmemiş ıslaklık Bir bitmemiş kara nokta gözlerimde eskiden İnip ulaşmak varmış ayaklarına Ayaklarına dokunmak varmış inip Düşündükçe bir geçmişi ikiye ayıran suskunluğu Suskunluğun mezarında seni yitirdiğimi düşündükçe Kader dediğim bir bitmemiş yağlıboya tabloydu karşımda Karşımda kullanamadığım bir tuval kader dediğim Ertuğrul Şakar
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yalnızlığım Var Seninle
Yayılan bir damlayı kuşattın mı Halkaların kalkanlarında bir sevdayı Düşlerinde Düştün mü hayallerine gelişmelerin Söz kürkünü sarınırsın çıplaksan Isıtır umulmadık üşümelerini Kaşlarında Koştun mu göz dünyanın derinliklerine Niçin değişiyorum seni düşünürken niçin Issız boşlukların döllerinde Üşüyorum Üşümelerimi hasret ateşine attığımda Yakın yalın bir yalnızlığım var seninle Yalansız bir yıldız görünmeyen Görünmeyen bir öteki sensin Sensin gönül köşkümü boyayan Ertuğrul Şakar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 591 | 05-28-2009 05:41 PM |
Ertuğrul Şakar | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 260 | 04-21-2009 07:44 PM |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 592 | 08-07-2008 02:17 PM |
Ertuğrul Özkök'ün Tek Beklentisi/21 Temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:32 PM |
Çağla 6., Ertuğrul 8. sırada.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 11:12 AM |