![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4281
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
sevemedim sensizliği...
İçimde birşey var bu akşam, gözlerimde yorgun bakışlar. Kimin için ağlıyor gözlerim bu karanlık gün, sabaha kendimden kaçışlar. Bilemedim ne seninle nede sensiz yaşamayı , anlayamadın değerini sevgimin senliğini. Şimdi ikimizde yalnızız işte, ******* ızdırap gündüzler günahkar. Sevemedim sensizliği öğrenemedim yıllarca , yine ağlıyor gözlerim sensizlik başucumda .Uyumadan gel bebeğim gelki sevinsin gözlerim ! |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
umudum olurmusun...
Ben sen gibiyim ya sen ben olur musun? Ben durulmak istemeyen bir nehir, Sen üzerimdeki virane sal olur musun? Açsam diyorum yüreğimin tüm kapılarını sana, Sen içeri süzülen sevdam olur musun? Darbe üstüne bir büyüğü daha ama ben uslanmadım. Ben senin gibi karanlıkta günü yaşadım, Bir dilenci misali soruyorum; Günümdeki karanliği delen umudum OLUR MUSUN? |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
KALP...
Neden Tanrı sadece 1 kalp verdi ?? Herkeze 2 ayak verdi yürümek için.... 2 göz verdi görmek için.... 2 el verdi tokalaşmak için.... 2 kulak verdi duymak için.... Peki neden 1 kalp verdi Çünkü diğer kalbi başkasına verdi Gidip bulmamız için.... |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
dünya hali...
olumsuzlukları bilipte ümitle beklemeyi.ağlatan ama yıkamyan kaderimi.hayatla bittiğinde büyük maçım.tüm olumsuzlukları yıkıp bir kenara.uzatmaları oynamak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
0 K@D@R ÖZLED!M K!...
O KADAR ÖZLEDİM Kİ BERABER SOKAKLARDA YAĞMURUN ALTINDA SIRIL SIKLAM ISLANMAYI O KADAR ÖZLEDİM Kİ KÜÇÜK ÇOCUKALR GİBİ KOVALANBAÇ OYNAMAYI AŞKIMIZ KOVALAMAYI VE BİR O KADAR ÖZLEDİM Kİ BANA BAKAN GÖZLERİNİ.... DİLERİM BİR DAHA O GÖZLERİN BAKMAZ KİMSEYE DİLERİM O GÜNÜL KİMSEYE KAPTIRMAZ KENDİNİ... son ve tek dileğim.. dön bana GÜLBEBEĞ!M... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
^SeN GiTiN^^...
sen seninle beraber hayatımıda götürdün ilkbaharımın güllerini soldurdun geriye sonbaharın ilk adımları kaldı şimdi etraf sessiz ve sensiz sen gittin.. beraberinde kalbimide götürdün bu vefasızca ayrılığı gördün bana kalbime bir ok sapladın boşver... ama şimdi etraf yine sessiz ve sensin sen gittin.. gidişinle beraber sokakalrıda götürdün yağmur ağlamaya başladı tüm hüzünüyle gözlerim gibi.. ardında o kadar bağırdım duymadın yada duymak istemedin ama bir kere olsun arkanı dönüp |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anla Artık...
Aksın gözünden kan kırmızı yaşlarda kederli yağmurları anla, Olmasın sabahın gelmesin hiç güneşinde karanlığın insaf bilmez acısını anla, Açmasın güllerin de, Tomurcukların çığlığını duyasın, Kalbin çatlarcasına haykır,haykırda Sessiz çığlıkların feryadını duyasın, Bir acı haberle yıkılsın hayatın Yıkılsın ki binlerce kez yıktığın hayatımı anlayasın, Olmasın derdine derman olmasın ki Dermansız bıraktığın bedenimi anlayasın, Olmasın ardından ağlayanın olasın ki |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SEN DE ANLAYACAKSIN...
sen de anlayacaksın sonbaharın en yorgun akşamında için titreyecek üşüyeceksin gözlerin geçmişe uzanırken buğulu camların arkasında bir mum gibi eriyeceksin güzelliğin dilde destan olmayacak ve erimenin ne demek olduğunu bir gün sen de anlayacaksın her akşam batan güneşe bakarak günler ne de çabuk geçecek anılar bir bir peşinde tozlu bir albümün arasında siyah beyaz yaşayacaksın ve unutulmanın ne demek olduğunu bir gün sen de anlayacaksın yüzünde çizgiler derinleşecek |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
AŞkim...
Aramizdakİ Mesafeler Ne Kadar Uzak Olursa Olsun... SonsuzluĞa Gİden TÜm Yollara Adini Yazdim..... Nereye Gİdersen Gİt....... Senİ SevdİĞİmİ Okuyacaksin....... AŞkim ............ |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
gizli yaramsın...
Sana senin haberin olmadan milyonlarca kez AŞKIM dedim biliyor musun??? Peki neden beni sevmedigin halde AŞKIM dedim öğrenmek ister misin??? O zaman kulak ver şu yaralı kalbimin sesine SEVDİĞİM... Acı çekmektir aşk... Kanamak...MECNUN'a LEYLA'sını unutturmaktır... Aşk hiç kapanmayan,kimsenin duyamadığı, göremediği sadece senin yüreğini acıtan gizli bir yaradır... aşk ancak sevdalı sevdiğine kavuştuğu vakit biter ondan sonra acı degil mutluluk hüküm sürer sevdalının soğuk ve kanayan yüreğinde... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|