![]() |
![]() |
#601 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-Aşk Ülkem*.-*.-
Ayrılmaktan korkmadım, Seni sevmektende! Ben sadece Ben sadece Gitmeni istemedim.. Bir nebzede olsa ayrılığa dayanabilirdim ama Seni görmemeye hiç tahamülüm yoktu! Kollarımda olmasanda gözlerimde kalmalıydın, Sen, mavi gökyüzümdün benim. Beni böyle bir kafese koymamalıydın.. Siyaha atıp yüreğimi Sen beyazda kalmamalıydın. Sen herşeyden ötede Aşk ülkesinde Bensiz benim şehrimde Benim rüyalarımda başkasıyla olmamalıydın Sen benimdin benim..! Bende bu yerde Bu terkedilmiş şehrinde Böyle amaçsız, böyle güçsüz, böyle ıslak kalmamalıydım Ben senindim senin kalmalıydım. Ölümse ölüm, zulümse zulüm Ya senin için ölmeliydim Yada senin için Senin için yaşamalıydım....! Onur Şevik
![]() |
#602 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-Baykal'ı Öldürüyordum*.-*.-
En büyük, En kanlı kavgaların içine bulmuştum kendimi.. Sorusunu sorupta cevabını alamadığım Çok sayıda kişiyi kendi ellerimle öldürdüm. Dengemi kaybetmiştim, Gözlerim hiçbir şeyi görmüyordu.. Ve kendimi frenlemeye fırsat bulmadan, Gözüme batan bir çok bürokratıda öldürdüm. Ok yayından çıkmıştı, Herkez beni konuşuyordu, Herkez beni kınıyordu, Herkez hayretler içinde bana bakıyordu.. Ama kimse bulamıyor kimse tutamıyordu beni, Ben aklımdan geçen herşeyi yapıyordum. Akıl bu yaa, İstikametimi bay Baykal'ın üzerine çevirdim, Peşinden sırasıyla bütün rektörlere, Yargıdaki bütün sol kadrolara uğrayacaktım Hepsini temizleyecektim ve Bütün memleket kurtulacaktı pu pisliklerden, Tam bay Baykal'ın yanına vardım Silahımın namlusunu kafasına dayadım Tam vuracaktım ki, Telefonumun alarm sesi buna engel oldu, Meğersem herşey bir rüyaymış, İyikide rüyaymış yoksa, Yoksa elimi pisliklerin kanıyla pisleyecektim.... Allah'ım sen elimi pis kandan muhafaza et ve Ülkemide bu pisliklerden koru, Koru Ya Rabbım koru...... Onur Şevik
![]() |
#603 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Bedelini Ben Öderim*.-*.-
Haydi git yolun açık olsun. Haydi git benden istediklerin senin olsun. Haydi git içim kan olsun. Git haydi bende kalan dert yine benim olsun... Haydi git gözün yükseklerde olsun. Haydi git umudun elinde olsun. Haydi git tüm canlar canın olsun. Git haydi! bende kalan dert yine benim olsun... Haydi git ReiS yine yerinde dursun. Haydi git zaman senin için var olsun. Haydi git tebesümler hüznün olsun. Git haydi! bende kalan dert yine benim olsun... Haydi git ömrün uzun olsun. Haydi git sevenin çok olsun. Haydi git düşmanın karşımda dursun. Git haydi! bende kalan dert yine benim olsun... Haydi git güneş odanda yanan mum ışığı olsun. Haydi git sofranda Cennet yemekleri olsun. Haydi git en karanlık gecen günün olsun. Git haydi! bende kalan dert yine benim olsun... Haydi git en güzel dualar ardında olsun. Haydi git şu ülkede tek adalet seninle olsun. Haydi git ortalık kıyamet olsun. Git haydi! Tüm günahların benim olsun.. Bedelini ben öderim...
![]() |
#604 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Ben Ne Ettim Sen Ne Yaptın*.-*.-
Ben ne söyledim? Sen ne anladın? Ben söyleyeceğimi söyledim. Sen anlayacağını anladın...! Ben söz verdim. Sen ne yaptın? Ben söz namustur dedim. Sen kaldırıp çöpe attın...! Ben aşkı topraktan çıkardım. Sen toprağa attın! Ben daha ölmedi dedim. Sen hiç yaşamamış gibi yaptın..! Ben gülmedim. Sen kahkaha attın! Neden gülüyorsun dedim Sen hiç gülmemiş gibi yaptın...! Ben ölmedim. Sen yaşatmadın. Mutluluktan vazgeçtim. Bir an bile bırakmadın...! Ben unutmadım. Sen rahattın! Ben yas tuttum Sen göbek attın...! Ben gök mavisinde Sen siyahda kaldın. Ama lafa gelincede herkezden fazla Attında attın...! Ben yırtıp para attım. Sen bana dedinki; Ne yaptın? Sen yoksan para kaç lira eder! Madem yoksun Bu para yerin dibine batsın! Yerin dibine batsın...! Onur Şevik
![]() |
#605 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Ben Yaşayım Sen Kudur*.-*.-
Niye duruyorsun durma, Haydi vur vur vur, Ne verdiysen al götür benden, Ben yaşadıkca sen kudur...! Niye duruyorsun durma, Haydi vur vur vur! Ölüme inat nefesimi almana rağmen, Ben yaşadıkca sen kudur...! Niye duruyorsun durma, Haydi vur vur vur! Söylediklerimi yalan saydın ya, Ben yaşadıkca sen kudur...! Niye duruyorsun durma, Haydi vur vur vur! Şiirlerim sayfamda kaldıkca, Ben yaşadıkca sen kudur...! Niye duruyorsun durma, Haydi vur vur vur.! Vurduğuna rağmen gör diye, Ben yaşayım sen kudur...! Onur Şevik
![]() |
#606 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Bende Başlar*.-*.-
Gök susar birgün Toprak konuşmaya başlar, Sende kaldığım doğru olsada, İçim, hayata hergün yeni sayfadan başlar... Can gider birgün, Ruhum yaşamaya başlar. Senin için yaşadığım doğru olsada, Kanım dolaşmaya toprağımdan başlar.... Yeminlerim ve arzularım solar birgün, Dualarım yol almaya başlar. Bugün biraz geç gibi olsada, Güneşin doğuşu her gece sende biter Her sabah bende başlar...... Onur Şevik
![]() |
#607 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Bende Hiçtim Bir Zamanlar*.-*.-*.-
Sessiz yürürüm İstanbul'un sokaklarında bugün. Kaşlarım her zamankinden daha fazla çatık ama Umutlarım her zamankinden daha fazla. Daha fazla çekerim gözlerimin baktığı hayalleri içime, Kaçtıkca seni daha fazla bulurum İstanbul'un psikopat *******inde, Bana her tirnerci seni anımsatıyor çünkü, Her gece tinercilerle boğuşurdum yanımda sen varken ve sonra Bir sigaraya işi tatlıya bağlardım. Sonrada sen gülerdin bana. Sensizlikten bu yana İstanbul'un tüm gürültüsü, İstanbul'da denizin dalgaları kapıma vurur beni uyandırır her sabah namazında. Uyuyamadığımda uyumanın tatlı ve tembel anını arar, Uyuyup kalktığımda ise uyuduğumun acısını yaşarım. Her gece evimin damındaki baykuşları dinler birbirlerine ne söylediklerini anlamaya çalışırım. Esen rüzgarda senden gelen bir koku, Yağmurda evime akacak bir sel beklerim. Bazen trene binip herkezi tek tek süzerim acaba içlerinde sen varmısın diye Gidebileceğin yerlere gider öylesine geçiyordum psikolojisiyle dolanırım. Eski arkadaşlarından birini gördüğüm zaman birazcık gülümserim hala çatık kaşlı biri olarak bahsetmesinler benden diye Sadece bir çay içmek için İstanbul'un diğer ucuna gider çayımı içer gelirim. Hala şiir yazar hala kendi kendime söylenirim. Sana anlatmak çok güç içimin şehrine yalnızlığımı, İstanbul bile beni anlamaz sen yoksun diye, Hatta bazen sorar bende bilmiyorum derim. İstanbul sana sordumu hiç beni? bunu çok merak ediyorum. İstanbul sana sırtını döndümü? Son paranla aldığın simidini aldımı elinden? Bir tren gibi geldimi üzerine? İçini parça parça lime lime ettimi? Bence hayır! İnanmıyorum İstanbul'un büyük şehir olduğuna ben, İstanbul büyük olsaydı satmazdı kendini sana bir avuç olmazdı İstanbul büyük olsaydı hala büyük olurdu benim gözlerimde! Madem ki İstanbul bir avuç, Madem ki sen yoksun bir hiçsin o zaman Üzülme sakın bu söylediklerime, Bende sen gibi bir hiçtim bir zamanlar, Bende hiçtim bir zamanlar.....! Onur Şevik
![]() |
#608 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Benim Olur Dünya*.-*.-
Çıksam yola yanına varabilsem. Tutsam elini yüzüne bakabilsem. Konuştuğun an nefesinin, sıcaklığını alabilsem. Benim olur dünya yalnızca benim. Utanmasam karşında dik durabilsem. Geçmişi bir defa silebilsem. Seni, bir tek seni sarabilsem. Benim olur dünya yalnızca benim.... Adımı, namımı, şanımı burada bırakabilsem. Senin için başka bir ben olsam, başka ben kalabilsem. Acını, çileni yeniden seninle yaşayabilsem. Benim olur dünya yalnızca benim..... Yokluğunla yaşayamadım varlığınla bari ölebilsem. Korkmak olmasa, cesaretimi avuçlarımdan bırakabilsem. Sesini duysam bir kere ayrılık duvarını yıkabilsem. Benim olur dünya yalnızca benim.... Onur Şevik
![]() |
#609 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Bir Adı Olsun*.-*.-
Gelmeyeceğini bile bile, Günde bin defa öle öle, Gelmeyeceksen yeter artık söyle, Çıkıpta yola ben geleyim..... Akıllandım burnumu yere süre süre, Zaman önemli değil, benden sonrasına ver bir süre, Benzemez oldu kaş kaşa, göz göze, Gelmeyeceksen yeter artık söyle, Çıkıpta yola ben geleyim..... Tutmadım, tutamadım. gittin göz göre göre, Anladımki senden sonrası çile bülbülüm çile, Ben yalnız kurt, sen kumru, sen serçe, Gelmeyeceksen yeter artık söyle, Çıkıpta yola ben geleyim...... Kimse benzemez Leyla'ya kimse benzemez Şirin'e, Hani sen Aslıydın? nasıl olduda döndün namerte! İçim bir fırtına şimdi, kopmanın arifesinde, Gelmeyeceksen yeter artık söyle, Çıkıpta yola ben geleyim........ Beni karşılamazsın biliyorum. Maksat bir adı olsun, Anılarıma geldim diye ekleyim..... Onur Şevik
![]() |
#610 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Bir Savaşın Sonrası*.-*.-
Bir savaşın sonrası. Birimiz kazanmış birimiz kaybetmişiz. Bir kanama sonrası, Birimiz kanamış birimiz yetmişiz dünyaya... Bir savaşın sonrası, İkimizde isyan etmişiz, Birimiz aşkı kazanıp savaşı kaybetmiş Birimizde savaşı kazanıp aşkı kaybetmiş..... Bir savaşın sonrası, Adını bile koyamamışız savaşın. Birimiz ganimet peşine düşmüş, Birimizede toplu mezar kazmak düşmüş... Bir savaşın sonrası, Birimizin yüreği kazanmış Bedeni diz çökmüş. Birimizin bedeni kazanmış Yüreği kokmuş, çürümüş... Bir savaş sonrası Sen beni satmışsın ben seni Bir savaşın sonrası İkimizde kaybetmişiz.........! Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|