![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *''.-*''.-*''.-*''.-*''.-Ata'ya Mektup*'.-*'.-*'.-
Laiklik nedir? en iyi sen bilirsin, Gelebilsen soytarılara en güzel cevabı sen verirsin, Bilemeyiz aslında, belki biz sana geliriz belki sen gelirsin. Merak ediyorum, Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı..! Yoksun nede olsa diye arkandan atan atana, Senin ilkelerin uğramamış seninle yatıp seninle kalkana, Soytarılar istila etmişler,yazık ediyorlar bu vatana, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı..! Okul kitaplarından çok ama çok başka tanıdık seni, Ya senin adını ananlar çok akıllı yada biz deli, Biz seni kalben anıyoruz bu sana yeterli, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı...! Ayetleri bile çarpıtan düşünce senide çarpıtır elbet, Dehşetle izliyorum yaşananları, hep sabret hep sabret, Şu laiklik, şu laiklik neymiş? şu laiklik nasıl bir illet! Merak ediyorum Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı...! Bir soru soracağım kalben cevap ver bana, Laiklik acaba kaç yüzyıl acı verecek bu vatana, Türban kimseyi ilgilendirmez, türban sorgusu Allah'a, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı..! Laiklik çantada gezen cüzdanmı ki cepci kapkaç yapsın, Söyle atam şu soytarılara memleketi rahat bıraksın, 70 milyon hepsinden laik değilse, yüce Rab'bım canımı alsın, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı...! Laiklik bir CHP'ye birde Üniversitelere uğramış, Nerdesin en güzel laiklik ispatım sarıkamış, Ağzında sakız çiğneyen bunu laiklik sanmış, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı...! Nerdeyse laik değil diye vatanı ipe götürecekler, Kendileri gibi 3-5 dinsize vatanda yer edecekler, Ben birşey demeyeceğim onlar Allah'a hesap verecekler, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı...! Benim iki ablam türbanlı iki kızkardeşim açık, Aralarında kavga çıkar deniliyor, bu tamamen saçmalık, Bunu diyen soytarı Vallahi kaçık Billahi kaçık, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı...! Senin adını havanın puslu olduğu zamanlar daha yüksek sesli anıyorlar, Biri gidiyor biri geliyor, birbirlerini aratmıyorlar, Karanlığın bekçileri onlar ama anlatamıyoruz kabullenmiyorlar, Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaklardı...! Düşünüyorum. acaba diyorum ben çokmu cahilim. Dışarı çıkıpta bağırmalımıyım? bende laik'im. Korkakmıyım yoksa! neden dertliyim. Merak ediyorum. Sen olsaydın bu soytarılar kimin arkasına sığınacaktı...! Anlat anlat bitmez soytarılık yapan çok nede olsa, Din tehlike altında derlerdi.din kaos çıkaran malzeme olsa, Bu soytarıların yedi ceddi kaos çıkaran makine olsa, Merak ediyorum.senin laikliğin Bu soytarılardan nereye kaçıp nereye sığınacaktı...! Peşin peşin söyleyim. Kesinlikle hepside Peygambere sığınacaktı...! Onur Şevik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|