![]() |
|
|
#61 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bilinmiyen sevgi
Yasanmiyan bir ask Askmidir söyle Özlüyorum desem Acap nedendir niye Söylenmiyen bir söz Nasil duyulur Seni sevdigim Gözdenmi okunur Yagmiyan bir yagmur Kimi islatir Gözümdeki yaslar Acim,sizimdir Ates olmuyan yerde Duman olurmu Sensin benim,benim Gözümün nuru Bilinmiyen sevgim Kimedir kime Solmuyan gülüm Kalsin icimde Bitmiyen ömürden Ümit kesilmez Sevdim gönülden Dünyalar yetmez (Berlin,10.03.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Biliyorum
Biliyorum askimsin Seviyorum canimsin Kara gözlüm nasilsin? Kalbimdeki sirmisin? Biliyorum ordasin Sende beni tanirsin Gönlümdeki sevdamsin Nasil anliyacaksin? Biliyorum sevgimsin Ne de hos gülermissin Sen hepsinden güzelsin Nereden bileceksin? Biliyorum sansizim Belkide gec kalmisim Ne yapsin simde basim? Ellere kaptirmisim Biliyorum yanlizim Kime ne anlatayim? Acilmis ki kollarim Bitmemis umutlarim Biliyorum sevdigim Geleceksin eminim Olacak o gün benim Dünya sanki cennetim (Berlin,01.12.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilmiyorum,bilemiyorum
Kacmak,gitmek istiyorum Bana göre degil bu dünya Bilmiyorum,bilemiyorum Düsecegim hangi yollara Dert, hep ayni dert Ister yakinin olsun ister uzagin Tanilamamak,anlasilamamak Insana mahsustur yanilmak Nerde o insan ariyorum Ordasyan ses ver dinliyorum Bilmiyorum,bilemiyurum Körmüyüm yaksa sagirmiyim Dalinmis dünya islerine Unutulmus güzellikler köselerde Kaybedilenler cok daha cok Uzanmiyor,uzanamiyor eller ellere Göremiyorum ben bir isik Uzakta,ufukta bir umuda Biliyorum,biliyorum Benim hatam inanmaktir sana (Berlin,30.10.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir adam
Bir adam tek basina Dolasiyor Berlin sokaklarinda Ne bir dost ne bir arkadas Siziyor gözyaslari yavas yavas Sizlayan yüregi elinde Olsaydida firlatsaydi yüzüne Belki o zaman varirdin farkina Hissettiklerini gönlün semalarinda Esiyor hasretlik rüzgarlari Aziyor sevda dumanlari Almis avucunun icine Yasamak sanki bir hapishane Kurtulmak istiyor,anlamiyorsun Kalemin feryatlarini duymuyorsun Diz cökmüs sensizligin önünde Öyle yalvariyor ki kederin kaderine Ömrün sonbaharinin arifesi Yakalamis caresizligin pencesi Bir tek cikis yolu var oda Senin o dudaklarinin arasinda (Berlin,28.07.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir agac
Günes isiginin nezdinde Serince esen bir yel Agaclarda kimildatiyor yapraklari Sanki diyercesine sende gel Boydan boya yesilik parliyor Mavi gökyüzünün önünde Cizilmis bir tablo gibi Serilmis gözlerimin icine Kuslarda ucuyorlar damdan dama Sarkilariyla süslüyorlar sessizligi Yapraklarin hisiltilariylada Daliyorum senin hayalinin rüyasina Aniden bakiyorum soluma Görüyorum bir agac tek basina Kizil yapraklariyla yapa yanliz Sanki digerlerine nüspet yapmakta Onlardan biri olmasina ragman O benim benim diyor O an kendimi görür gibi oldum O agacin sanki gölgesinin isiginda (Berlin,01.05.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir agac hikayesi
Düsünkü bir agac Yerden göge uzanir Var bir kökü,gövdesi Uzun,uzun dallalari Ve yapraklari Ilkbaharda yesillenir Sonbaharda dökülür Tekrarlanir Her sene gibi Ta fidanken Kuruyana kadar belki Bu bir Kisa ve öz Agac hikayesi Onunda ihtiyaci var Suya,isiya,havaya Her insan gibi Yok, hic bir farkimiz Sevgidede belki, Sansimizda Yaprak,bir dal olmaya Yoksa anlardik Dalindan koparilan bir cicegi Sanki kalpten ayri Bir sevgi gibi (Berlin,21.06.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir agac olsam
Uyku tutmaz gözlerim Saga sola dönerim Bak,seher vakti gelmis Hep aklimdasin benim Kalktim,gittim bakmaya Pencereden disariya Birde ben ne göreyim Kar yagmis sokaklara Gördügüm manzarada Bem beyaz agaclarda Sanki sanat eserleri Duruyorlar karsimda Baka kaldim onlara Hepsi birer hatira Ayni zamanda sahit Olan,yasananlara Bir agac olmak isterdim Yazmak yapraklarima Ah bir gün kar olup düssen Yapragima,dalima (Berlin,03.11.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir bilinmiyen
Etrafinda döne döne pervane oldum Kosmakla halim kalmadi bittim yoruldum Sanki aramizda bizim onca yillar var Neden sevdigim ben sana kavusamadim Yanan yüregim günestenmi koptu geldi Okyonuslar bile söndüremezler atesini Yagan kar taneciklerine yazik olyor Hic biriside anlamiyor ki derdimi Gördügün ucan kuslar benim umutlarim Hep bosmu kalacak ellerim,avuclarim Inancim yok ki olsun ona dualarim Birak sana ne uzasin sacim,sakalim Uyku girmiyor gözlerime *******i Hasretle bekliyorum sabah günesini Gökte bulutlar kizila bulaniyorsa O muhtesem manzara onun habercisi Askimin dagi yükseliyor yerden göge Sucum neydi ki sürünüyorum eteginde Dünyanin hali ne getirdide,getirecek Benim gibi sevipte bir bilinmiyene Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Bülbül olsaydim
Ben bir bülbül olsaydim Daldan dala ucsaydim Bir gün pencerene konup Camini bir tiklatsaydim Nerden bilecektin ki? O bir kus degil O hasretliginle yanan, Tutusan bir sefil Sanma ki bir seyler Isterdi senden Yanliz ve yanliz Calmani özleminden Görüyorsun ki senin icin Ne hallere giriyorum Baska carem varmi ki? Hayallerde yüzüyorum Sakin hicte sasirma Birde balik olursam Pismis bir sekilde Önüne,sofrana kunursam (Berlin,05.01.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir ceza
Sensin benim sevdam Yüregimdeki yaram Yeter,yeter artik Hasretligine dayanamam Güzel olan yasam Karardi sensiz dünyam Sanki bir cehennem Kimseyle paylasamam Yok bir dert ortagim Anliyacak,anlatayim Su yalan dünyada Ben yanliz bir adamim Günes hicmi dogmuyacak Gönüller bulusmuyacak Bulutlar arasindaki ay Kalpleri aydinlatmiyacak Bu nasil bir dünya Sevmek olmussa hata Ben ne yaptim ki Sanki her sey bir ceza (Berlin,11.04.2006) Talat Özgen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|