![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasret
Bu köhne şehirde hasretler başka Özlemin kokusu değişik gelir Yangın yerlerinde közler var ama Umutlarım hala bahar yelidir Suya hasret toprak gibi hasretim sana Yağan yağmurlarda seni ararım Sevdanla yeşerecek tomurcuklara Şiirler yazarda sana adarım Yüreğim sevdanın zindanlarında Kelepçeler beni sıkıyor artık Bu dört duvarda yabancı bana Dön be bebeğim dön; yetmedimi bunca ayrılık? İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretime İnan
Gün geçmiyorki seni burada Özlemeyeyim, düşünmeyeyim inan Hasretinle, özleminden başka Söyle nedirki bana kalan Geçmek bilmiyor sen yokken zaman Eskiler hep aklımda, hasretim herzaman Mümkünmü senden, uzakta ayrı yaşamam Seviyorum seni hasretime inan Her akşamüstü güneşle birlikte Sanki umutlarımda kayboluyor dağlar ardından Ağlatıyor, yıpratıyor beni, yüreğimde zehir misali sevdan Seni seviyorum, özletme gel hasretime inan. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırla Yeter
Seninle görüşmek nasıl olacak İçimde birikmiş bu hasret yeter Tüm rüyalarımın rengi solacak Bir dal çiçeğimi kabul et yeter Sen beni yürekten sevmesende Yüzüme birazcık gülümse yeter Aşkıma karşılık vermesen bile Yaralı kalbimi incitme yeter Bir gün gözlerimi yaşlı görürsen Acı çektiğimi anımsa yeter Eğer düşünürde merhaba dersen Seni sevdiğimi unutma yeter İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Yenildim Sana
Bin parçaya bölündüm Öldüğüm o gün bugün Uzaklara sürüldüm Varsın olsun be gülüm Ben çekerim alıştım Dertler bana tanıdık Ummanlara karıştım Ondan aklım bulanık Zorluyorum olmuyor Denemekten usandım Şartlar beni zorluyor Yalnız geçsin hayatım Bu yürekte bir çiçek Bilmem nasıl açacak Bir damla sevgi bulsa Mutluluktan uçacak Çok fazlamı yoksa İstediğim hayattan Köhnemiş yüreğim Kurtulmuyor bataktan Candan bir gülüş için Herşeyimi verirdim Teslim oluyorum ey kahpe dünya Kabul sana yenildim İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herşeyimde Sen
Yeniden doğmak istiyorum; ama seninle Tekrar sevmek istiyorum; ama seni Mutluluk,sevgi, aşk istiyorum; ama senden Bir yağmur damlası olup akmak istiyorum; ama kalbine KEREM olup dağlar delmek istiyorum; ama ASLI’m sen Gökkubbede yıldız olmak istiyorum; ama gökkubbemde sen Bir gülüş olmak istiyorum; ama senin dudaklarında Söyle çok şeymi istiyorum birtanem senden. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Bitmeyen Yolculuk
Dünya koskoca bir gemi bende yolcusu Gidiyorum işte nereye olduğunu bilmeden İçimi kaplamış bir defa yalnızlık korkusu Bezdim artık böyle ömür sürmekten Pek nadir de olsa uğranan limanlarda Nedense rastlanan hep yalnış kişi Kaybolur ümitlerim her cevapsız soruda Ne zaman bulacağım o erişilmez sevgiyi Rotammı yalnış, yoksa esen rüzgarmı ters Hayallerim bir bu kadar dahamı uzaktalar Neden almıyorum yaşananlardan hiç ders Nereye kadar hiç bitmeyen bu yolculuklar Kim bilir belki biter bir gün yanlızlıklar İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki Bebek
Bir bebek var içimde hazan mevsimi Ellerinde büyütür sonsuz sevgimi Anlamsız girdaplar çekerken beni Büyüme ey bebek,büyüme emi Bu köhnemiş dünya'nın nesini sevdim Yalan, dolan, riya artık ben doydum Güvendim çok güvendim yanıldım durdum Büyüme ey bebek büyüme emi Çabuk akmış zaman, hayat şimdiden yarım Oturup düşünmüş, yargılamışım Galipmiyim, mağlupmu hiç anlamadım Büyüme ey bebek büyüme emi Koş, koş yakala,geç nereye kadar? Bilinmezlerden çıkışın garantisimi var Yerin iyi, yerin dünyadan daha havadar Büyüme ey bebek büyüme emi Orda kal ben sevgimle beslerim seni. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimden Bir Ses
Kara *******de yağar sevda yağmuru yağarda ıslatır yorgun gönlümü Ardından çıkan gökkuşağı Senin resmini çizer sanki ufuklara Sonra hafiften bir rüzgar çıkar Taşır feryatları, hasretleri ta uzaklara Başımda düşünceler türlü hayaller Giderse diye bilinmez karanlıklara Ta ki, nezaman gece çöker Vakit gece yarısı olurda Ben o zaman toplarım hayallerimi Ses seda kesilince tüm kıyılarda Ben gitmek istesemde nafile Ayaklarım terketmez o ıssız sahili İçimden bir ses at der kendini ne dururyorsun Engin denizde yakamozlarda kaybol At ki kurtul be kardeşim Sevmek senin neyine. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlkbaharda Gel
Paslı bir mıh gibi çakılmış sanki Aşkım bağlı kalmış prangalarda Adın dilimde pelesenk olmuş Umutlarım kalmış hep yarınlara Aklım her daim aşkına yenik Öbek, öbek sevdalar şimdi başımda Yokluğunda yazılmış tüm şiirler lirik Çık gel ne olur bu ilkbaharda Gel açsın bahçemdeki tüm hanımeller Üzerimize tekrara çiçek kokuları sinsin Gel de tamamlansın,zamanı artık Sensizken yapılan yarım besteler İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnadına Seveceğim
Sana ait ne varsa yakıp, yıkıp dökeceğim Beynimin her zerresinden kazıyıp sileceğim Sanma senin yüzünden dünyaya küseceğim Kalbimi parselleyip ellere vereceğim Belki tüm resimlerini yırtıp,ateşe vereceğim Kötü geçen anlara hep lanet edeceğim Seni kim tanıyorsa ilişkimi keseceğim Eğer soran olursa terk etti diyeceğim Sanma senin ardından gözyaşı dökeceğim Sanma seni düşünüp hergün eriyeceğim Nedenini soranlara suçlu o diyeceğim Tüm nefretime rağmen seni ÖMRÜMCE SEVECEĞİM. İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|