![]() |
|
|
#71 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Dalim
Icimde kan agliyor Gözlerim yas doluyor Kaderin kanunu bu Hayat bulusturmuyor Sanki gönlümün emri Gözlerim arar seni Gidermek icin hasretimi Görmeliyim ben seni Sevenlerin kederi Yasamin bir cilvesi Lanet olsun diyorum Sevgiyi cok göreni Ondanda mahrum kalmak Bu nasil bir yasamak Can nasil katlanacak Inan ki cok zor olacak Yanlizim hep yanlizim Kendimle bas basayim Sende olmasan askim Yok tutanacak bir dalim (Berlin,27.11.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir faydasi yok
Sevdanin sevdasi Hapsolmus yürege Bir faydasida yok Feryadin gönüle Güzeller güzeli Varmissin ellere Bir faydasida yok Hayalin gözlere Canimin canisi Ruhumun gidasi Bir faydasida yok Siirin yazmasi Asklarin askini Tatmissa Talat´ta Bir faydasida yok Olmanin hayatta Kederin kederi Kazilmis kadere Bir faydasida yok Selanin derdine (Berlin,22.07.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir günün dogusu
Yine bir pazar sabahi Seyrediyorum günün dogusunu Gök yüzünde kizaran bulutlar Unutturuyor bana kisin soguklugunu Takildi gözlerim derinliklerine Aydinlik vuruyor demini iyiden iyiye Sanki cekilmis bir resim gibi Duruyor karsimda,seyretmemek degilki elde Günes cikti,cikacak gün sabirsizlaniyor Parladikca gözler bakamaz oluyor Gösteriyor tüm hünerlerini kolonlar arasindan Seviniyor hayat,yüzler gülüyor Yinede bir burukluk var icimde Dilimde varmiyor sana söylemeye Hatirlatma bana ne olur,ne olur Varamadigim cenneti gördügüm gözlerinde Ne pazarlar gelip gececek sensiz? Sanma bu gönül sahipsiz,kimsesiz Neler vermezdi ki bilemezsin neler,neler Bir günün dogusunu yasamak icin beraber ikimiz (Berlin,03.02.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir hatira
Hatirlarmisin bilmem Bir hatiram var senden O kadarda kiymetli ki Sakliyorum herkezden Öylede duruyor Hicte ellemeden Aklima geldikce o Geciyorum kendimden Gözüm gibi bakiyorum Senden bana tek kalan Güzel günler geciyor Haberde yok yardan Aglama gönül aglama Hayirda yoksa kimseden Yüregimdeki ates Sönmesede gülmeden Bu hatira bir hediyen Aldigim senin elinden Sanki zamanda durdu Bu günlere o günden (Berlin,04.10.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir hatirlatma,sen insansin
Ciplak geldin ciplak gideceksin Sanma ki bu dünyaya kazik dikeceksin Kimler gelmedi ki kimler gitmiyecek Bu dünya yalan senin,benim icin Ne oldum deme,ne idin onu söyle Zaman ne getirir bilinmez hic güvenme Bu gün varsan yarin yoksun Önemli olan senden ne kalacak geriye Sevgi ver ki sevgi alasin Kötü günlerindede ona sarilasin Cok seyler insanin kendi elinde Sonra bir gün pisman olmiyasin Alin yazisi deyipte kendini kandirma Her sey para,pul degil nefsini savunma Bir bakmissin gözlerin kapanmis,gitmis Artik cok gec sakin hicte yalvarma Sen insansin insan olmalisin Herkezi her zaman kucaklamalisin Iste o zaman yüregindeki hazinenle Gönüllerde yasayip hep anilacaksin (Berlin,27.02.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir hic
Sen bir hicsin ki Nefret etmeye bile degmez Yazik cok yazik artik Gecen günler geri gelmez Hangi akla hizmet ettim Bilmedim,bilemedim Cok gec anladim neden? Neden gülemedim Icin baska,disin baska Hepimiz geldik oyuna Sandin ki hep böyle gidecek O kücücük aklinla Artik yemezler Sunu iyi bilesin Kendi düsen aglamaz Sakin ha hic düsmiyesin Her sey biiti artik Benden hayir gelmez Yol yakin iken Vaz gecme bildiginden (Berlin,29.12.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir insan istiyorum
Dis görünüsü yetmiyor bana Kalbi olan Bir insan istiyorum Hayat bize verilen bir hediye Onu yasayabilen Bir insan istiyorum Savasmak bizim neyimize? Dosluk eli uzatan Bir insan istiyorum Ve en önemlisi Beynini kullanabilen Bir insan istiyorum Istiyorum ki,günün birinde aynaya baktiginda Pisman olan bir insan Görmesin karsisinda (Berlin,14.05.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir kalem,Bir defter
Kalemi elime alinca Sen geliyorsun aklima Söyliyemediklerimi Yaziyorum satirlarima Yanliz tek bir umudum var Oda belki,belki bir gün Okuyunca bulacaksin kendini Sakli kelimeler arasinda Icimdeki firtinalar Gizli göz yaslari,hickiriklar Itiraf edilemiyen bir sevda Özlem kokuyor yazilanlar Sen ve ben Belki,biz olamiyacagiz Gelde,inananlari kiskanma Onlarinsa var, bir öbür dünyasi Benim ise neyim var Bir kalemim,bir defterim Birde onlarda olmasa Coktan kacirmistim kecileri (berlin,12.10.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir kus gibi
Gözlerim gözlerinle Ellerim ellerinle Neden bulusmuyor ki? Kaderim kaderinle Yazana isyanim var Ne yaptigini sanar Hic yaralanmismi ki? Halimden nasil anlar Sürünüyor yerlerde Ucamiyor göklere Kanadi kirilan kus Terkedilmis ölüme Her adim ne bir care Ne umut özgürlüge Zamani saymiyor ki Sirtini dönmüs güne Sen beni hic arama Bulutlar arasinda Dolassam bilmezsin ki Ayaklarin altinda (Berlin,22.07.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir rüya ki
Ben seni rüyamda gördüm Bir gercek gibi geldi bana Ne kadarda güzel bir gece Kayboldu sabahin isigiyla Inan, inanmak istemedim Daha farkinda bile degildim Belkide isime öyle geliyordu Bilemiyorum,daha ne diyebilirim Hafif hafif esen rüzgarla Sallaniyor agaclarin yapraklari Düsünceler atlarken daldan dala Asindiriyor gözlerim uzaklari Dalmis ucuyorlar semalarda Varmak icin karanliga Bir umut degilmi ki Kavusturacak olan sevdaya Icimde bir korku var Carpacagim diye bir duvara Ondan daha aci bir gercek Ya saklaniyorsan arkasinda? (Berlin,05.07.2007) Talat Özgen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|