![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ona değer
Yare ne yazsan ona yakışır Gezdirir adamı yana yakıla Aşk dediğin kalbe sığar da Sığmaz akıla Can can can yar yar Sana çok özlemim var Canım sıkılıyor bu aralar Kalbime cemre düşse de Yağmaya devam ediyor Başıma karlar Sen siz dünya çok acımasızmış Kapkaraymış vede dar |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Oyna
Yağmur toplar gibi güneş Topla sen de bir iki laf Laf-ı güzaf Sen kimden tarafsın kim kime taraf Hep yapıyorsun gaf Senin gibi yalancıya nasıl olur ki af Bir hanya var bir de Konya İstediğin gibi sen de oyna Kimi yerlerde dağlarda kar Bademlerde bahar Kimisinde yar Kiminde ah-u zar Kumarbazda zar Arabada far Ne var şiir işte Bir yerde loto Bir yerde pop star Tüccarda kar Paris'te tango Amerika'da Rambo Sahada maç Al bohçanı kaç Afrikada aç Çocuklar aç Güzelde taç Yıl sonu geldi sene ikibin kaç Ay aman bitmiyor İlham Hanım gitmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğrenemedin
Su suya dağ dağa kavuştu Biz kavuşamadık Oysa yan yanayız Razıyken bile en kötü gününe En çekilmez haline. Senin umurunda mı dünya Gece gündüze karıştı Kötü iyiye Ne diye ne diye Sevdiceğim Eğer yar yar diyorsam Yar benim sılam Yar benim ahbablarım yarenim Beklediğim huzur Belkide mutluluğum Yar özlediğimdir Sen üstüne alma istersen Fallar bakıldı düşler görüldü Yar senin defterin artık dürüldü Ses sese Aşık maşuğa kavuştu Bir dakikada bir bir ömürde Dağ dağa kavuştu Sen istediğim yerde değilsin Bana kavuşmayı bilemedinki Gönlümün kapısı açıkken giremedinki Uğraşma kilidi açmaya Öğrenemedin Seen sevemedin |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölürsek
Ölürsek bizden geriye neyimiz kalır Azrail acımadan gelir canımız alır Kimimiz gözü açık gider murat almadan Kimisi damat kimi gelin olmadan Bir filiz yeşerir büyür bir fidan olur Belki de bir damla suya hasret kahrolur Şans güler kimi ne de ömür boyu şad olur Ela mavi yeşil gözlüsü kara gözlüsü Evlisi nişanlısı taze sözlüsü Genci de yaşlısı da birgün pes eder Koşa koşa yaşayıp ölüme gider Kimin den bir şaheser kalır geriye Kiminin görmez gözleri görmez güzeli Kimi doğuştan kördür hayra uzanmaz eli Yaşar kimi severek kimi karasevdalı Kimiyse deli |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Para ve Şov
Hepsi şov, hepsi para Bu para ne zampara Ne sadık ne vefalı Bu para icat olalı Kimsede kalmadı rahat Kiminde istif istif kat kat Kimiyse doğuştan nakavt Ne evi var ne parası Akçe etmez gözünün de karası Gezer avare avare Parası yok ya Yüzü tutmaz ki yare Gel de şöyle bir dolaşalım diyecek Ne yiyecek ne içecek Hiç biri yok para yoksa Fakiri kimsenin gözü görmez eğer kendi karnı toksa |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Peşindeyim
Takdimimdir seni ey peri peyker Ey badem gözlü yar güzel dilber Sana ne desem az Bunu bir kenara yaz Seni başıma taç ettim Beni sana muhtaç ettim Vallah yolunda kilim olup serildim Ben ölüymüşüm şimdi dirildim Ey güzel eş ey konca sevdiğim Ey güneşim ayım Beyaz çiçeklerle donanmış baharım Sen var isen bende varım Ey gamze deva ey vefa Gönlümü şenlendiren sefa Nah bende var iken bu kafa Daha önünde çok diz çöker Çok sürünürüm Banyatunga (10 Haziran 2005 Ankara) |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pir
Bir cemaat içinde Cem olabilsek Gönüllerde açan Gül oluruz gül Cismimiz karga gibi Görünse bile Şakımaya başlayınca Bülbül oluruz biz Çırılçıplak soyarlarsa İpekten bir tül oluruz Eğer hamsak Biz de bir gün yanar elbet Kül oluruz kül Yarin izniyle belki de Pir oluruz pir |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Prenses
Prenses yüklüydü Hamule cocuktu Erken doğum yaptı Ölü cocuk doğurdu Bir kaç gün sonra Olanlar unutuldu Geride yas ve yaş kaldı Ölenin ocağında Ağlarsa analar ağlardı Ölenlerinde en çok Anaları ağladı Çünkü ateş en çok Düştüğü yeri yakardı Onlarca çocuk ve Birkaç ölümlü eş Geride kalanlar Kaderine mi küssün Aç gözleri doymayan Baykuşlara lanet mi etsin Lanet olsun cehalete Lanet olsun Yanlışa doğru diyip Alkışlayan ahmaklara |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Repete
..... ...... Sözlerin çürümüş tarihi geçmiş Çiğ kalmışsın pişmen lazım azizim Her yaptığın hep yaptığın repete Biraz taze akıl koy sepete Şairim mirim.... ...... Sanırım sade biriyim Ne ozanım ne şairim Amatör kalmak muradım Kırmaz başım o taşlar Taşlar seni arkadaşlar Arife tarif sen gibisine Maarif ne gerek be mirim Ben tevazu sahibiyim Bildiğimin alimi Bilmediğimin talibiyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgarın kızı
Rüzgarın önünde savrulan Kuru bir yapraktı o Esintiye kapılıp giderdi Soğuk iklimlerin Dondurucu kışların ayazında Bazı bazıda Güneyin güzel kasabalarında Egenin sıcağında Bir üşüyüp bir ısınarak Çoğu kez ilgisizlikten Sevgisiz likten donardı Dilsiz bol tüylü hayvanların Koynuna sokardı ellerini Buzları çözülsün diye Ve her seferinde Yine ölmedim diye şaşardı Onun arkadaşları Gökte uçan kuşlar yıldızlar Bal yapan arılar Yağmurlar ve kardı Onun arkadaşları Yıldırım şimşek onları hem sever Hemde korkardı Birgün bir yaz günü Bir ağacın altında uyuya kaldı Sevimli sempatik bir cüce Gülüyordu rüyasında 'Burada mutlu olamazsın Git buradan' Ve birden uyandı Cüce karşısındaydı 'Hadi tut elimi dedi Seni padişahın sarayına götüreceğim' Oğlunu evlendirecek Bana dünyanın en güzel kızını Bulun diye görev verdi Dünyanın en güzel kızı sensin Kız 'Sen de çok centilmensin' Cüce 'Ama boyum kısa benim' Kız ' Belki göze batardı' Sevgi dolu bu yüreğin olmasa |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|