![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2304
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Seni Anlattilar
Bütün gece seni anlattilar Izdirabi yudumlayan ilham avcilari Nereye oturtmali seni bilemedim Nefesin Adem'e üflenen ruhtu Sevgim gönül ufuklari genis sairlerce Taçlandirilmis misralarda sakli Gelin gibi tepelerden süzülüp gelen günesi Seyrediyorum. Bulutlardaki renk cümbüsünde gözlerim Hazan kokularini duyuyorum meltemlerin getirdigi Ebrar sabir ve vefasiyla bekliyorum Bana kulak ver ey nehir beni dinlemelisin ey sehir Onun gönlü bir ayna gibi temiz ve pakti Ne o 'senin kuruntun mu' diyorsun ey ilham avcisi Sen ne düsünüyorsun yillarin yorgunu sehir Izdirabi yudumlayan ilham avcilari Seni anlattilar bütün gece Bir sofi vakariyla bekliyorum kavusmayi Hakki hakikati bulmayi bir dervis edasiyla bekliyorum Izdirabi yudumlayan ilham avcilari seni anlattilar Uzun uzun bütün gece Göz müdür gören gönül müdür Söyle Izdirabi yudumlayan ilham avcisi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Işık Vardı Ufukta
O gün çıktı alnımız karanlıktan aydınlığa Gördü düşman alın yazımızın akını Bir güneş doğuyordu o dağlarda Göründü ilk büyük Türk orada ''İleri''diye inledi memleket ''Hücum'' diye haykırdı millet Durmadan, usanmadan Bu vatan bu hürriyet Savaştı herkes bir bütün uğruna Bırakmadı canı, malı uğruna Çekilmedi korku yoluna Bir inanç vardı o insanlarda Sevinç vardı göklerde Mutluluk vardı yüreklerde Doğum günüydü o gün Şanlı ata'nın kalbinde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Belli
Orada sen uzakta, Burada ben uzakta, Sarılmışız uzaklara kafa tutarcasına, İnadına, Çılgıncasına sevişmekteyiz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımdasın
Gelsen diye fala baktım Yollarına düşeş attım Dilek tuttum lades yaptım Aklımdasın unutmadım . . . Dostlarımdan seni sordum Düşmanlara kafa tuttum Rüyaları hayra yordum Aklımdasın unutmadım . . . Zamansızca yola çıktın Vuslat değil hasret saçtın Bile-bile canım yaktın Aklımdasın unutmadım . . . Aklımdasın lades gibi Kalbimdesin kafes (!) gibi Bestemde fa di es gibi Aklımdasın unutmadım . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sabah
Bir sabah uyanıp kalktığında ben yoksam yanında İçini kemiren bir korku kapladıysa anında İsmim hece hece harf harf döküldüyse dudağında Bil ki ben gitmiş olacağım gece karanlığında. Gözyaşların bir nehir gibi akarsa yanağından Hıçkırıkların yansırsa odanın duvarlarından Vurulmuş gibi hissedersen birden şakaklarından Bil ki ben çekip gitmiş olacağım senin yanından. Hüzünlerin büklüm büklüm düğümlendiyse boğazında Düşüncelerin kilitlenip kaldıysa dimağında Elimin sıcaklığını anımsarsan yanağında Bil ki ben sensiz olacağım çok uzak diyarlarda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Elinden Zehir Olsa İçerem
a canım garışmışsan, damarımdaki gana anam bir yana, canım bir yana, özün bir yana Hele birde o deli saçlarının hayeli, hasreti varya attı meni cehennemin taa otağına a canım versene bir marşafa su. yandı bu yürek inan gavruldu. Nece gasırgalar gördü umru olmadı da. bir senin rüzgarında döndü savruldu Sabrederem sabrederem, beklerem sabrederem. sana yetişmek için ganatlanıp uçaram İster ağu olsun, isterse zehir, içerem acem kız elinden senin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda!
Elveda! Gülüm Sen demedin ama Ben diyorum sana Gidiyorum artık gülüm Gönlünden değil; dünyadan Göç ediyorum fani dünyadan Sakın unutma seni silmem asla… Yüreğimden, aklımdan Yürek çürür, toprak olur, Aklım çürür, taş olur, Ama sakın unutma gülüm Toprak olsam da seni unutmam asla… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen At Sevgilim
Kader mi diyorsun çektiklerime Düşmüşüm sevdaya gel de erime Yanan yüreğimin derinlerine Dalıp ta camından baksan sevgilim Akşam olsa gece sabaha dönmez Gözümden yaşlar akar hep dinmez Çektiğim acıyı sevmeyen bilmez Gel de bu acıyı sen çek sevgilim Sevgi yuvasına dönüp gelmezse Polensiz çiçeğe ömrünü verse Yaradan aşkına bana gülmezse Uğruna bu canı vermem sevgilim Bahar ile coşsun çayların suyu Senin söylediğin adalet bumu Kahpe felek kurmuş sana oyunu Çıldırıp canından bezme sevgilim Geçmez ki saatler cemalin görem Diz çöküp önünde selama duram Papatya değilsin kokun alam Gel de bu çiçeği kokla sevgilim İnce olur kaşın gözün sürmesi Gönlümde ki aşkın arş’ın ötesi Onu bu gönülden silip atması Kolaysa elinle sen at sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgililer Günüydü
Dün çok şey bekledim senden En azından bir iki kelime söyledim Ama sen susuyor konuşmuyordun Oysa o kadar güzel gün ki İnsanın sevdiğine karşı En basit cümleleri bile Kullanabileceği bir gün Sen geçen saatlere inat Susuyor susuyor konuşmuyordun Oysa bütün dünyaya Doyasıya haykırmak geldi içimden Seviyorum diye bağırmak Bütün dünyaya duyurmak O kadar çok istedim ki Gözlerinin içine bakarak söylemeyi Ama kısmet olmadı Bu iki kelimeyi söylemenide beklemedim En azından bir yorum bekledim Bekledikçe ben sen susuyordun Saatler olanca hızıyla tükendi Derken o günde bitti Çünkü o gün dündü Dün ise sevgililer günüydü... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Aşk
Yine okyanus gözlerinden düştü sevdamın rakım ı, Boşveer Getir sen bana dolaptan rakı mı hiç sevmez zaten tuttuğum takımı Aşkımda içki dostumda... Gülünce güller açarmış bakınca gözler kaçarmış sevince sevda saçarmış satınca yürek yakarmış Umrumdamı sevmem ben Leyla seni seçmem ben Bir yetmişlik içmezsem Aşık diye gezmem ben Toprağıdır taşıdır ekmeğidir aşıdır her kurduğum hayalin değişilmez tek sırdaşıdır Bu hayali kuransın bende yari bulansın bir damlanı deviren yaptığından utansın Senden başka kimim var kapağında gül kokun var ben vazgeçmem alkolden çocuk! git sen yare var Hayataymış tasası çekilmiyor tafrası yetmişliğim olmazsa bu hafta dert haftası Her bahçemde bağ olsa üzümünden şarap olsa dert etmem hiçbirşeyi meze bulurum nasıl olsa Çay benim çeşme benim yaramı deşme benim elin boş geleceksen, kapımdan geçme benim Güller hastaymış solsun içtim yine oh olsun karışırsan içkime bu kalpten kovulursun Bu sevda burada bitmez Dalımda bülbül ötmez Bir kadeh daha getir bu aşka ömür yetmez... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|