![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yok Oluş
Yok oluşlarla başladı bu sensizlik sonu olmayan bir uçurum gözlerinde kaybolduğum o kadın sen miydin bu koca yüreği titreten o küçük ellerinle sen; ne de büyük gözlerin ılık rüzgarlarda savrulur mu saçların güz yaprakları gibi uzaklara yok oluşlarla başladı sensizlik biter mi bilmem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayata Dair
insan doğar ilk ağlayarak merhaba der hayata belki yaşamda mutlu olacağının ağlayışıdır bu belki de acıları için döktüğü ilk gözyaşı ama doğdun bebek başka çaresi yok yaşayacaksın bu hayatı büyür yavaş yavaş dur diyemediği yıllara karşı nede çabuk geçer zaman o farkına varmadan ne yazık gider habersiz son denilen yollara doğru her girdiği yaşı terkeder hızlıca ona sormadan çocukların olur boy boy artık babasın anana babana çektirdiklerin gelsin aklına baba olunca düşün yatıklarını için kanasın iş işten geçtiğini anlarsın ve dönersin şaşkına kendine gel silkin uyan artık olma derbeder dost diye sarıldıkların bir gün terkeder gider söyle bana malın olmasa varlığın kaç para eder kürkün yediği eşeğe adam dediği bir rezil hayat ettiğini çeker insan derdi rahmetli babam şimdi daha iyi anlıyorum bu sözün yüceliğini her şey çok tuhaf gelir karışır kafan işte sonunda yıllar bitiriverdi o zalım güzelliğini yüzün kırışmış ellerin titremiş maskaraya dönmüşsün alev alevdin gençken şimdi kül misali sönmüşsün aşık olmuş acı çekmiş mutlu olmuş herbişeyi görmüşsün yaşadığını zannediyorsun ihtiyar ama artık sende ölmüşsün aşk meşk iş güç çoluk çocuk ağarı vermiş saçların nede çabuk üstü çivili omuzlarda bir tabut götürüvermiş seni sonsuzluğa doğru |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Bakmak
Bir volkanın içindeyim,üşüyorum Bir fırtınanı ortasındayım,yanıyorum Anlatmak istediğim herşeyi anlatmak istiyorum, anlatamıyorum Çünkü şu an gözlerine bakıyorum,gözlerine bakıyorum ve orada kayboluyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kaldırımın Kızı
Kaldır kafanı Bak bir kere gözlerimin içine Her gün aynı kaldırım taşına bakmaktan bıkmadın mı Kaldır kafanı Bir şeyler söyliycem gözlerine Ne olur kaldır şu kafanı Fark et beni bir kereliğine Cesaret gelsin yüreğime Gözlerin değdiğinde gözlerime Bir kez söylesem yeter Seni sevdiğimi Bir kez gözlerini gözlerimde hissetsem Yeter oracıkta ölsem Sen her gün O sessiz sokaktan Saçlarını savurarak geçerken Ben seni uzaktan uzağa severim Bilmezsin İsterim ki bir gün gözlerimiz çarpışsın köşe başında Ama yok Sen ezbere biliyorsun o köşe başını Bu inat neden Niye kaldırmıyorsun kafanı Diyorum ki Bir gün o köşe başında Gözlerini unutsan Yada saçlarından bir tutam Bıkmadan, usanmadan okşasam Saçının bir teline aşık olsam Yansam tutuşsam ağlasam Kaldırıp o inatçı kafanı Gözlerime baksan Bu şiiri Yarın sen o köşe başından geçerken Önüne sereceğim Hani ezbere biliyordun ya o köşe başını Farkına varırsın elbet Altına adımı yazar mıyım bilmem Ama o köşe başında ben Her gün yine seni seyredeceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulmaz Şair'e Unutulmuş Şiir
Bazen seni düşünürüm Aslanlığı,kardeşliği,dostluğu Seni kaybetmeyi düşledim Herkesi kaybetmişken Umutsuzca haykırmayı düşledim Karanlık bir bakışın kalmıştı aklımda Gözlerimi dağlayan Sanki arkamda bir çığlık bırakmışçasına Karnıma bıçak saplayan Seni ayrı bir yerde tuttum Seni yanıma sakladım Bugüne ulaşmayan Bugünü hatırlamayan Umursamayan Hiçbir zaman göremeyeceğim yarınımı Sadece umut edeceğim Hayallerle güleceğim Yarınıma Seni kendime ben yaptım Yarınımda Korktum seni hatırlamayacağımdan Yarınıma koşamadım Korktum Seni yarınıma düş yaptım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yarın Yok
Yarın geçecek geçmeyen günler Kavuşmadan kendi halindeki hallerine Beni sarsacak yine yalnız ******* Düşüyorum sensiz çelişkilerime Gideceğim bırakmadan seni Toparlıyorum anlarımı anbean Bırakırken geriye senli düşlerimi Kopuyorum artık sorularımdan En büyük buluşumsun kendimde Ömrünün unutulacaklar listesindeyim Sıcaklın kaybolurken ellerimde Dönüş yok sensizliğin zirvesindeyim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Nere Gidiyorsun Kan Ter İçinde
Nere gidiyorsun, kan, ter içinde Otur bir kenara, söyle derdin ne Hele bir dur dinlen, acelen nedir Cenge gider gibi hışmın nedendir Tüfeğin sırtında, kılıcın belde Madem cengaverdin, yar neden elde Sen hangi kaleyi fethedeceksin Seven yürekle mi cenk edeceksin Gel ağla, gel anlat, gel iç çayını Bırak giden gitsin sıkma canını Bilesin bu masa dert masasıdır Aşk dediğin aklın hülasasıdır Başladığı yerde biter yakarak İşte böyle çekip gider yıkarak Dert yalnız sendemi, biri gitmeden Beni de vurmuştu veda etmeden Sen de benim gibi çok inatmışsın Sen de yüreğini yaralatmışsın Boşver dert ortağım boşver düşünme Yazık gözyaşına, yere düşürme Sana iyi geldi bir çay daha iç Hala içindedir mutluluk sevinç Sanma ki bu hasret seni boğacak Batan Güneş yarın yine doğacak Adından bellidir dünya yalancı Hayatın, derdi de, aşkı da sancı Ne namert, ne de mert kalır dünyada Baki olan hani, varmı, bu handa Düşünme dön artık, onsuz yuvana Gerek yok benimle fazla durmana Birde ben başlarsam sende yanarsın Sen seni unutup bana ağlarsın Yüzüme iyi bak, bakta unutma Sözümü dinlersen yasını tutma Sakalıma bakıp, sanma büyüğüm Unutma ki ben senden de küçüğüm Beni böyle yapan, aşktır kederdir Dün canım bildiğim bugün bir eldir Yeter artık sorup yaramı deşme Git artık, gözlerim olmadan çeşme |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
Bahar bitti Yaz çoktan geçti gönlümden Son mevsimidir bu ömrümün Son kişidir bu besbelli Üşüyorum Sıcaklığına hasret Mavi bitti Yeşil çoktan geçti yüreğimden Işıklar bile kesildi düşlerimden Her yer zifir, her yer karanlık Korkuyorum Aydınlığa hasret Umut bitti Hayal çoktan geçti gözlerimden Son uykusudur bu ömrümün Son rüyasıdır bu besbelli Ölüyorum Sana, sevgine hasret... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bir Su Damlasıyım
Ben bir damla suyum SEVGİLİM SEN bir deryasın.. Ben SENİN içindeyim; SENDEN bir damlayım. SEN benim dışımdasın sarmışsın dört bir yanımı o muhteşem derinliğinle. Ben SENİN içini bilirim SEN dışımı... (08 Mart 2004) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Olmadı mı Hiç Seni Seven?
Kimdi seni sevgiye hasret koyan? Kelimeleri sıralayıp destan yazdıran? Hep yabancı gibi mi geldi sana gelen? Olmadı hiç seni seven? Hep suratı asık mıydı sevdiğinin Yoksa çok mu insafsızdı? Kimdi sana hiç değer vermeyen Olmadı hiç seni seven? Kaçmalıydın bu ızdıraplı sevdadan Bir hediye,akıl veren olmadı mı? Hiç yakışır mı böyle bir aşkı iki güne sığdırmak, Hiç yakışır mı seni bırakıp uzak kentlere gitmek Kırık düşler ülkesinin prensesi Olur mu hiç seni sevmemek? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|