![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BAHARDA GEL
Aşık için, Eğer geri gelirse hiç gitmemiş sayılır derler ya Demek ki senin her gidişin hiç gidiş değilmiş aslında Ağlamalarım boşunaymış Çünkü sen hep döndün, kapılarıma geri geldin Seni gönderdiğim kapılarıma Demek ki sen hiç gitmiyorsun aslında Hep dönüyorsun ya Ömrün zeytince olsun Ve hep geri gel bu uzun ömürlerde Ama hayat kısa Ve sen çok uzaklardasın Seni özlediğimi söylesem, kapıya dikilsem Sen çıkar mısın karşıma, var olur musun Sonra varolur muyuz bir bedende Sevgi için; Fedakarlık ister, her zaman kazanmak değil Sırası gelince bırakmasını da bilmek gerekir derler O zaman ben seni çok mu seviyorum Hayatına iade ettim ya seni Tek yönlü bir uçak bileti gibi Git ve kal e mi demiştim O zaman sen beni çok mu seviyorsun Beni üzmemek için hayatın içinde bırakıp gittin Gözlerin geceye karıştı Gözyaşlarım omuzunda kaldı Kahverengi gözlerine takıldım Avuçlarımla yüzünü sarmaladım Gözkapakların yumuşacık indi -Aç dedim, aç… Bakmak istiyorum Kimin gözleri kahverengiyken renkli zannedilebilir ki -Ne güzel bakıyorsun dedin Yüzün yüzüme değdi Gözkapaklarım indi Şimdi yastığa sinen kokunla Hafızamda gülüşünün en ince ayrıntılarını koruyarak Tanıdık bir restauranttan bir kibrit kutusuyla kalan sigara paketine dokunarak Kış aylarının geçerek İzmir’e baharın gelmesini Ve Senin gelmeni bekliyorum İzmir’e Baharda gel ki; tekrar aşık olayım sana
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|