![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1825
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tecavüz kurbanı 16 yaşındaki Burçin E., geç öğrendiği hamileliğinin 5’inci ayında intihara kalkıştı.
Ancak çocuğunu düşünerek son anda hayata tutundu. Şimdi çocuğu için "O artık benim mutluluğum" diyor. BURÇİN E. 2 yaşındayken anne-babası boşanınca yurda verildi. Annesinin oturduğu mahalleye gidip gelirken kendisine áşık olduğunu söyleyen bir gencin tecavüzüne uğradı. Hamile olduğunu geç fark eden Burçin E., 5 aylıkken intihara kalkıştı. Ancak son anda vazgeçti ve bir hafta önce doğum yaptı. Hastaneye giderken annesine, "Bunu doğurmak istemiyorum" diye ağladı, ancak bebek doğunca hemşireler yüzünü annesine çevirdi. Burçin o anı, "Sanki yalvarırcasına, ’beni bırakma’ dercesine gözlerimin içine baktı. Onu görünce her şey değişti. Ağlamaya başladım. O artık benim mutluluğum. Sorumluluğu bana ait. Onu yaşatacağım. Artık yurda dönmek istemiyorum. Dönersem 18 yaşıma geldiğimde çocuğumu benden alırlar ve benim de yurtla ilişiğimi keserler" diye anlatıyor |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|