www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-06-2008, 01:21 AM   #1
F@sTaLaFisT@
Forum Müdavimi

F@sTaLaFisT@ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi : F@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond repute
Varsayılan Tescilli Güzel Oyuncu Oldu!/05.ocak.2008

2005'te Miss Deutschland Seçilerek Almanya'nın En Güzel Kızı Unvanını Alan Türk Asıllı Aslı Bayram, Şimdi de Tiyatro Sahnesinde.

2005'TE MİSS DEUTSCHLAND SEÇİLEREK ALMANYA'NIN EN GÜZEL KIZI UNVANINI ALAN TÜRK ASILLI ASLI BAYRAM, ŞİMDİ DE TİYATRO SAHNESİNDE.

Hitler dönemindeki Yahudi kızı Anne Frank'in dramını anlatan 'Anne Frank'in Hatıra Defteri' adlı tek kişilik oyunda Anne Frank'i canlandıran Bayram, artık güzellik yarışmalarını geride bıraktığını, oyunculuğa ağırlık verdiğini söyledi.

Almanya ve Lüksemburg'un ardından Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde sahnelenen oyun için çok çalıştığını söyleyen Bayram, 'Bu oyun için çok okudum ve konunun içine girmeye çalıştım. Belgeseller izledim.

Ayrıca yönetmen Charles Müller ile Amsterdam'daki Anne Frank Evi'nde buluştum. Aralıksız 1 saat 20 dakika sahnedeyim.

Bu bir sinema filmi kadar uzun bir süre. Anne Frank'i oynama fırsatını yakalamak benim için çok önemli' diye konuştu
F@sTaLaFisT@ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:17 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.