![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizli gizli dudaklarımdan süzülen siirlerimdin
Cisil cisil gözbebeklerimden hasretine akıttıgım gözyaşlarımdın Ve bil ki ; Acılar sevipte kavusamayanlar içinmiş Yaşıyorsam seni , acılarımda büyüttügüm en tatlı gülüşlerimsin Ne gidisinin nedenini bilmek isterim Ne de senden bana kalan kahırları gözyaslarımı görmek isterim Beni sadece senin kalbine gömsünler Üstüne ise acılarımın en soguk gözyaşlarını sersinler Ve mezartasıma gönül kalemiyle su satırı not etsinler Adı ; Yalnızlık Soyadı . Kahır Dogum Tarihi : Seni Seviyorum dedigim ilk an , Ölüm Tarihi : Avuclarımdan seni kaybettigim zaman Ruhunu icten ve samimice bir gözyaşı.. Artık *******i seni kaybetmenin kabuslarına uyanıp cıglık atmayacagım. Hüzün kokan kalbimle sana mutlulukların en güzelini yazamayacagım Sen beyaz gelinligi giyerken Ben coktan senin günahlarına yanmaya başlamıs olacagım Ben seni sende yaşarken senin hasretinde nefes alıyorum Ve sabahları senin umutla yeniden dogarken Ben gecenin koynunda senin icin bin defa ölüyorum.. Ben askına ölmüs bir sevdanın en güzel siirin son satırıyım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|