www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-07-2008, 11:34 PM   #1
atacan_t
Yeni Üye

atacan_t Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 11050
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : atacan_t is on a distinguished road
Thumbs up bi kızın sizden hoşlandıgını nasıl anlarsınız??

herkeze selam arkadaşlar

bu kızlar çok ilginç çözemedim daha....

bi kız bana kaç kızla cıktın? ilişkilerin ne kadar sürdü? diye sordu.açıkçası şüphelendim.kaç kızla çıktın sorulur ama ilişkilerin ne kadar sürdü biraz özel bi soru degil mi sizce de? bir şeyler hissediyo olabilir mi?

başka hangi tavırlardan anlaşılabilir.bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar bu konuya benim gibi bilgi edinmek isteyecek arkadaşlar vardır eminim.olay konu:yes:

gelen mesajların cogunluguna göre analiz yapiyorum arkadaşlar.teklif edip etmiycegimi siz belirliyceksiniz

Son düzenleyen: atacan_t; 01-11-2008, 01:28 AM.. Sebep: ekleme
atacan_t çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-08-2008, 11:29 AM   #2
F@sTaLaFisT@
Forum Müdavimi

F@sTaLaFisT@ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1822
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi : F@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond repute

Bir kız sana bu soruları soruyosa %99 senden hoşlanıyodur.
Bunları sorma nedenide büyük olasılık sevgilin varmı yokmu bunu anlamaya çalışıyo yok ise gerisine sen çöz artık
F@sTaLaFisT@ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-08-2008, 09:59 PM   #3
atacan_t
Yeni Üye

eyvallah kanki.cevabın için:wink:
Old 01-09-2008, 04:44 PM   #4
uyuzsultan
ÇaKaL Üye

uyuzsultan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 61
Üye No: 43997
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi : uyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these parts

Ama bir de neden ve nasıl sorduğu önemli ...
Hemen kendi kafanıza göre yorum yapmayın bence komik duruma düşersiniz.
Belki kendisinden hoşlandığını veya teklif edeceğini anladı ise onun için ağız yoklamış olabilir, cevabı ona göre vermek için
Veya başka bir kız arkadaşı için de ağız yoklamış olabilir.....
uyuzsultan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-10-2008, 09:28 AM   #5
proman
Yeni Üye

proman Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 7140
Rep Derecesi : proman is on a distinguished road
Thumbs up

Alıntı:
İlk Gönderen atacan_t Mesajı Göster
herkeze selam arkadaşlar

bu kızlar çok ilginç çözemedim daha....

bi kız bana kaç kızla cıktın? ilişkilerin ne kadar sürdü? diye sordu.açıkçası şüphelendim.kaç kızla çıktın sorulur ama ilişkilerin ne kadar sürdü biraz özel bi soru degil mi sizce de? bir şeyler hissediyo olabilir mi?

başka hangi tavırlardan anlaşılabilir.bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar bu konuya benim gibi bilgi edinmek isteyecek arkadaşlar vardır eminim.olay konu:yes:
walla! konuşurken gözlerinin içine ve dudaklarına bakarak konuşuyorsa & elin eline deydiğinde cevap veriyorsa korkma sönmez bu ateş, yürü kim tutar seni..
:kiss:
proman çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-10-2008, 11:15 PM   #6
atacan_t
Yeni Üye

cevaplarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar
Old 01-10-2008, 11:28 PM   #7
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute

en ıyısı acele etme 2 soruyla hoslanıyor dıyemezsın baska bı kız arkadası ıcın soruyor olabılır veya eskıden hoslanmıştır senden şimdi soruyordur hersey olabılır acele etme kızmı yok
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-11-2008, 12:47 AM   #8
atacan_t
Yeni Üye

Alıntı:
İlk Gönderen jockeя Mesajı Göster
en ıyısı acele etme 2 soruyla hoslanıyor dıyemezsın baska bı kız arkadası ıcın soruyor olabılır veya eskıden hoslanmıştır senden şimdi soruyordur hersey olabılır acele etme kızmı yok
eskiden hoşlanmış olamaz çünkü 2 aydır tanışıyoruz.öylesine merak edilip de sorulacak bi konu degil açıkcası.tam olarak bilemiyorum hala.

gelen mesajların cogunluguna göre analiz yapiyorum arkadaşlar.teklif edip etmiycegimi siz belirliyceksiniz:yes::yes::yes:
Old 01-11-2008, 10:36 AM   #9
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute

bi adam 30 yıl uğraştım şu kadınların ne istediğini anlayamadım demiş bilen var mı?
Old 01-11-2008, 11:56 AM   #10
uyuzsultan
ÇaKaL Üye

uyuzsultan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 61
Üye No: 43997
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi : uyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these parts

Eğer teklif edeceksen şöyle bir yöntem deneyebilirsin.
Ağzını yoklamak için sorular sor mesela, "farzet ki ben bir kıza çıkma teklif eder bana ne der, sence şansım var mı" de. Niye bana soruyorsun derse bir bayanın bakış açısı ile fikir almak istedim de
Buna benzer sorularla ağzını yokla cevaplara göre soruları çoğalt. Sonra da " sana çıkma teklif etsem mesela ne cevap verirsin bayan olarak de" ...
gerisi gelir
uyuzsultan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:07 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.