![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buz gibi bir yazgı bıraktın bana
omuzuma ağır geldi. Dayanamadım dayandıramadım kendimi kara günlerle geçirdim hayatımı bir susuştu gidişin. Konuşamadım, konuşturamadım. Gölgenin masumiyeti süzülüyor. Bıraktığın bu kente bir sana ağladı bir sana yandı bu şehir gitmişsin yar bir sabah ansızın fark etmedim. her defasında aldandım sana. Bir kere olsun anlamadım gidişini. sen yokkende aynıydı herşey bir çay içişini özlüyor köprüler birde bakışını nehir nehir kankustu sensizlik bana bayram günlerinde buldum kaybettiğim seni yok olmuşsun yar içimi ters çeviremedim gülemedim yüzüne gamzelerimle güldürmedin beni o gül yüzüne bölünen her kuytunun içinde bir kıpırdanış hissediyorum mahallenin köşe başları kalmadı beklemekten seni korunu düşürdüğünden beri içime yaşamıyorum yaşatamıyorum hasretini kalbimin en derin ağrıları oluyorsun perişan ediyorsun Yosun tutan bu kenti kaldırımlar eriyor gözyaşlarımdan bak ben hala hazmedemiyorum yediremiyorum içime terkedişini hiç düşünmedin beni gittiğin an bölündüm sokaklara sevdalarımı peşkeş çektim en kalleş arzulara vurdum duygularımı aşkların tam ortasından bitmedin bitiremedim sen olmadan alıp başımı gidemedim gelsen diyorum bazen görmesem seni ama hissetsem bir sana ağladı bir sana yandı bu şehir çay içişini özlüyor köprüler birde bakışını nehir nehir kulelerin endamı vuruyor dalgalara ne heybetliymiş seni sevişim kahır mahallesinin sevda sokağında oturuyorum şimdi kimsesizlerin dert ortağı oldum bir sen yoksun, anlayamadım sebebini çoktan gitmişsin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|