![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerimin önünden geçiyor ılık rüzgarlar
Martıların intikamı deliyor Ciğerlerimi Suçsuzum! Daha dinlemedin bir kelimemi Sineme doluyor hüznün Ve yine kuşatıyor zayıf Bedenimi Düşlerim! Daha anlatamadım düşlerimi Bırak parçalansın beden Bırak düşsün hüzünler yine anaların Kalbine Ayrılık! Bulduğum kendimi ve sonra kaybettiğim çöller Neyleyim sahraları Uzaklardan esiyor rüzgar Kan yüklü ve hüzün Bakma anlattığım böyle neşeli Bakma gözyaşlarında Işıkların parlak dansına Daha büyümedi hayatın içinde çocuk Daha susmadı ölüme terk edilen bebekler Ölüm! Şimdi doğmamış bedenlere Sessiz, sessiz Yaklaşıyor Açtım kulaklarımı Duyuyorum sesini İskelelerde çığlık atan martılar İntikam, intikam ve yine intikam Parçalanmış yüreğimin Her parçasından Bak seriyorum önüne İşte senin Yak istersen tüm kitaplarımı Yak istersen geçmişimi Geleceğimi Her şeyimi Suçsuzum! Oysa anlatamadım renkleri seyrettiğimi Anlatamadım yağmurda ıslanmayı Çiçekler için sevdiğimi Ah ! Hüzün yıldızı Ah, kınalı kuzuların dilindeki türkü Gözlerim müştak bir ışık arar Doğunun ışığı; Selçukluyu, osmanlıyı besleyen pınar Muhtacım yine asyanın bozkırlarına Daha topraklar kucak açmamıştı Daha filizlenmemişti çocukluğum Feryat ve ızdırap! Daha meyvesi olmamıştı her saniyenin Ah, susmayan şarkıları aç Kurtların Dinmeyen feryatları firakların Daha söylememiştim ne kadar masum olduğumu Ölüme terk edilen bebeklerin suçsuz! Söylememiştim vurgun yemiş kalbimin Beni nasıl vurduğunu Dünya! Al çürüt bedenimi zindanında Al çürüt ruhumu, öldür, parçala Bak terk ediyorum seni Daha söylememiştim suçsuz olduğumu Mabet önlerinde / kan ve aşk Mevsimler akıp geçti Dil döktü abdal, diz çöküp mabet önlerinde Giden savaşçılar dönmedi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|