![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her yerinde sen varsın bütün şehrin
Afişlerde kızgın gözlerin asılı Tüm kaldırım taşlarında ayak izlerin Sokak lambalarında,otobüs duraklarında tren istasyonlarında sen varsın Kantinde bütün masalara oturmuşsun Merdivenlerde saçlarını unutmuşsun Bahçede ağaçlara takılmış gülüşün Çiçeklerde kokunu bırakmışsın Bütün sınıflarda sesin yankılanır Bütün sıralarda ellerinin yarası Kara tahtada bembeyaz hayallerin Arka sıranın altında kaybettiğin sesin Eve çıkarken merdivenlerde takılır düşerim Yorulurum her vardığımda kapıya Kapıdan çıkarken rastlarım sana Her acıyı içerde bırakıp çıkarken Bir mutluluk ki yüzünde sorma Öyle soğuk bakma bana Duvardan huy mu kaptın ne Her gece aynı muhabbet Sen duvarda sessiz Ben gecede nefessiz Peki şimdi nerdesin Beni bu kadar senin içinde atıp gittin Sürgün ettin beni kalbinden Bütün şehirde sen Bütün okulda sen Bütün evde sen Bu kadar senin içinde küçücük bir ben Ben hiçbir satır arasında unutmadım seni Beynime çiviyle çakmıştım Çıkış kapısını açan anahtarları denize atmıştım Bildiğim bütün duaları okudum dinlemedin,vazgeçmedin,gittin Hiç gitmeni istemedim senin Dönmeni de istemiyorum Gidiyorum ben şimdi Bu şehirden Bu okuldan Bu evden Ama asla senden değil...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|