![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey esmer güzelim
Ne kadar güzel gözlerin Ne kadar tatlı dilin Kalbimin en güzel köşesinde Sana ait yerim O kadar güzelsin ki Kıskanıyor evren seni Senin yokluğunda bil ki hüzün kaplıyor *******imi Herşey düşman olmuş bana Sırf seni sevdim diye Seni sevmek suçsa Atsınlar beni karanlık kuytu zindanlara O kadar güzelsin ki Kıskanıyor yeryüzündeki topraklar Kıskanıyor gökyüzündeki yıldızlar Düşman olmuş bana elimden düşürmediğim sigaram Artık bakmıyor sabahları kalkınca bana gülen aynam Sen neden kıskanıyorsun ayna Neden bakmıyorsun artık bana Gülücükler saçardın sabah kalktığında Şimdi neden yüzün asıldı bir anda Sen nasıl aşıksan o bembeyaz güzel yüzlere Bende aşığım işte o ESMER GÜZEL'E Peki sen neden kıskanıyorsun Elimden düşürmediğim sigaram Yoksa seni öpen dudaklarımla Onu öpeceğimden mi korkuyorsun Sen nasıl aşıksan seni öpen dudaklara Bende aşığım işte o ESMER GÜZEL'E Ya sen neden kıskanıyorsun Cesetlerle beslenen toprak ana O kadar güzelin canına kıydın Hiç kızan oldumu sana Sen nasıl aşıksan kefene sarılmış soğuk bedene Ben de aşığım işte o ESMER GÜZEL'E
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|