![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey tanıkların çığlığı bırakın sevdaların görkemliğine
açılsın mavi deniz gök yüzünden öylesine dolu uçurumlardan bıraktı ki sevdayı amansız çığlıklar dolar üzerine ürperirsin böyle başlamalı sevdalılar direkliğinle genç olmalı tamamen isyandan kaçınmalı yani böyle bırakılanı arar elbet insan her ne kadar ölümsüz olsa da dünya ölümlü kalmayı arzulamalı yani meydanlarda kalan bir ok gibi birikmeli arzuladığını aramak istediğini alıp kendine yeni umutlar saçmalı ben doruklardan geldim sevdaların akışına çığlık dedim aşk dedim sevda dedim huzur ,aş dedim söylediklerim den ayrıldım bir tek sana diyemedim sevdiğimi bir tek sana diyemedim güzel kız kalbimdeki yerini öylesine bir çığlık ki bu gül değil gönül değil dolaştıkça kanıyor içimdeki aşkının sevdası Güzel kız ben tarihlerin yorgun insanı olmak istemiyorum sana seni seviyorum demeliyim güzel kız yoksa bu dağlar yer bitirir sevdamızı ve seni Gece karanlık çöker dağlarımıza bir ışık arar olduk önümüzü görmezden gelemezdik yaklaştık o hasretle beklenen özlemleri gidermeliyiz artık aydınlığa koşmalıyız beraberce yarınların görkemliğine sevdalarımızı yitirmemeliyiz *******i zifiri karanlık olsa bile ben hasretim sana ******* yasak . aramızda dağlar olsa da yine seviyorum . kaderimizde ölüm olsa yinede arzuluyorum ve ben seni yüreğimin derinliklerine yazıyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|