![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sustursana müziği dinlemek istemiyorum
Anlasanıza beni aşık oldum seviyorum Durdurun lütfen beni, hızımı alamıyorum Tanrım suçum ne benim, mutlu olamıyorum. Lanet olsun bu senaryo yine yarıda kaldı Bu film başlamaz aşk beni benden aldı. Aşkının ateşi bedenimi büsbütün sardı. Bu adam acaba kendi kendini mi yaktı. Aşk benim en büyük en önemli sorunum Normal değilim şu an çok kötü durumum Sanki her yerde aranan sabıkalı bir suçluyum Artık bunu duymalısın ben seninle mutluyum. Paylaşmayı sevmiyorum aşkın sadece benim Bütün bunlar ortada sensin benim herşeyim Yine kötü bir grafik eksi yönde eğilim Yine bi tarafa kaydım ben kendimde değilim. Bir hiç için mi serdim yerlere bu gururu Kolay kazanmadım ki ben bu lanet onuru Sence çok önemsiz basit bir durum mu? Yoksa aşk sadece çok kısa bir oyun mu? Sıkıldım karanlıklardan aydınlık olmayacak mı? Güneş benim için bir kez bile doğmayacak mı? Kalbim gerçek aşkı acaba bulamayacak mı? Kulakların haykırışlarımı artık duymayacak mı? Yolunu çizdi bu adam bu yoldan gidecek Bu günahkarı hiç kimse affetmeyecek Bu aşk bitmeyecek, ebediyen sürecek Bu filmin sonu bu, bu böyle bitecek.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|