![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() özledim
soğuk *******de görev dönüşü sıcak kollarında bulduğum huzuru ve ne kadar kötü geçse de günün sorduğumda gülümsemeni şimdi yine soğuk *******de görev dönüşlerim var kapıyı çalsam sanki sen açacaksın sanki bütün gece uyumamışsın gelmedim diye bir ara korkmuşsun bir ara ümitsiz yağmur şehrindeymişiz gibi nemlenmiş gözlerin oysa evimin ışıkları sönük *******den daha soğuk yalnızlığın beyaz formanı ütüleyip koymamışsın kaç gündür içiyorum böyle hesapsız kaç gecedir pusularda seni görüyor gibiyim özledim yaslanıp omzuma hastalarını anlatmanı ve aç kalmamızı yemeği yaktığın için bir de sırf sevdiğini söylemek için telefon açışını telefonlarım çalmıyor artık resmini duvardan indirecek cesaretim yok her gördüğüm hemşire daha derin yaralar açıyor içimde sana evlenelim dediğim gün mutluluktan ağladığını ve düğündeki heyecanını ve beyaz gelinliğini hatırlamak bir ibadet gibi her an ağlayamıyorsam ölmeyi düşünmeliyim düşünmedim mi sanıyorsun kaç kez duydum metalin soğukluğunu şakaklarımda kaç kez tetiğe uzandı parmaklarım resminin karşısındaydım her defasında odamın her köşesine kokun sinmişti orda yarım bıraktığın bir kitap orda rujun yanında tüm dokundukların beyaz kepin yatağın yanı başında tetiğe dokunamadı parmaklarım ağlayamadım sana mayına basacağımdan bahsettim mi kızardın bana hatta küser konuşmazdın sana sarılıp öperdim binlerce kez çocuk gibiydi ellerin ilk yağmur şehrinde tuttuğum sonra barışırdık söz verirdim bir daha anlatmayacağıma üç gün sonra bir askerim mayına basardı niye ben basmadım onun yerine diye oturur ağlardım oysa senin için ağlayamadım doğu'nun dağlarında yine kar vardı ogün bir takipte vurulmuştum üçgün kaç gece uyumadın yanıbaşımda her an ağladın her an yalvardın benim için Allah'a sen olmasaydın belki o kadar sıkı sarılmazdım yaşama seni sevmesem başkasını seveceğime sevgisizliği seçerdim evlendiğimize inanamamış saatlerce evlilik cüzdanımıza bakmıştık ve sonraki beş yıl her anı seninle dolu o sabah nasıl kırgın kalkmıştık yataktan bir şeyler yanlıştı sanki beni uğurlarken sanki bir daha görmeyecekmişim gibi öpmüştüm seni sanki dönmeyecektim o pusudan sanki binlerce mayın patlayacaktı altımda ama döndüm o soğuk *******den biri değildi tüm yıldızlar uyanıktı oysa o yaralıyı almaya gittiğiniz ambulans dönmedi bir daha BEYAZ FORMAN BEYAZ GELİNLİĞİN BEYAZ KEFENİN seni özledim....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|