![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çıkacak yazı mıdır, ne ile sileceksin?
Benim alın yazımda, adın kazılı senin. Sana kendim demeden, nereden bileceksin? Kalbimin en içinde; ismin yazılı senin! İlk karşılaşma anı: ''-Yazgının ağı'' dedim. Yüzüne baktığım an: ''-Venüs Şafağı''dedim. Sevdanın kollarına öylesine düştüm ki; Asla kopamam senden: ''-Kaderin Bağı'' dedim Sevgi sınırı aştı...Sanki sana tapıldı. Arz' da Yedi Harika, kimin için yapıldı? Kimseyi beğenmeyen, isyankar ruhlu gönlüm Nasıl oldu da birden aşk seline kapıldı? Hürrem Sultan yaşasa; ''-Ben güzelim.'' der miydi? Koca sultan Süleyman; O'na baş eğer miydi? Ey! ..Gönlümün meleği, hiç sordun mu kendine? Ferhat seni görseydi; Şirin'i sever miydi? Selvi boyuna senin kim dönüpte bakmadı? Hangi gönül tahtına senin sevgin akmadı? Kerem Bin dua etsin! Aslı'ın sevdasına; O'nun sevdası bile senin gibi yakmadı. Nedensiz bir ayrılık... Beni böyle kahreden Sevgimiz yaşanmadan, sensizlik geldi neden? Ölene dek beklesem: Gelir misin Birtanem? Hasretin pençesinde sana adanmış beden... O kadar uzak düştük... İki yıldız arası, Böyle yazgı olur mu? Sanki bahtın karası. Kimde bunun ilacı, neden bir türlü geçmez? Kalbimin tam içinde; sanki kılıç yarası...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|