![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() senden ayrı kalmanın hüznüyle
turluyorum istanbul sokaklarını neden ve sebebini bilmeden beni adımlarım götürüyor samatya önlerine vardığımda iliklerimde hisediyorum yüreğime acı veren yokluğunu oturmuş tavşan kanı çayımı yudumlarken gözlerim marmaraya kayıyor güneş ufukta abtmak üzere güneş ışınları ile bakışlarım denizin maviliklerinde çakışıyorlar o an masmavi denizin üstünde silüetin beliriyor gözlerimde bir ömür sığdırıyorum anlık zamana gözlerim iliştiğinde gözlerine gözlerinde yalnızlık gözlerinde öfke gözlerinde nefreti okuyorum ve özlüyorum iş çıkışı yorgun ve de bitkin yine de gözlerinde sevinç yüzünde mutluluk okunan halini üzerimdeki yalnızlığı atıp tadını çıkartmak istiyorum istanbulun vargücümle fırlatıyorum yalnızlığımı her fırlattığımda denizin maviliklerine çarpıp geri dönüyor ruhumun derinliklerime tüm günün yorgunluğuyla dalıyorum istanbul sokaklrına aksaray eminönü derken soluğu üsküdarda alıyorum denizde yükselen kız kulesini boğazdaki gemileri seyre dalıyorum havada uçuşan martıların sesi kulağıma bizim türkümüz gibi geliyor kaybolup gidiyorum denizin maviliklerinde sonrası taksim istiklal caddesinin ara sokakları yerindeyse deyim ötekilerin sokakları tıpkı benim gibi rotasız sağa sola koşturan insanlar sensizlikten sarhoş olmuş bedenimle burdayım bu sokaklarda mahşeri kalabalıklar içinde yalnızlığımla sevişiyorum kurtulmak için bu yalnızlıktan oturup sarhoş olana kadar içmek geliyor içimden denizin ortasında kaptansız yanaşacağı limanı belirsiz bir gemi gibi kendimi savurmuşum istanbul sokaklarına kendimi kadıköy shillerinde buluyorum her tarafa sessizlik hakim bir ben sahilin yeşilliği ufukta batmak üzere olan güneş bir de denizin mavi sularına gömülen yalnızlığım şimdi bütün bir ülkeyi gözlerimdeki kızıl ateşle seninle baş başa...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|